More

  Cele mai bune 15 cadouri de tarot pe care fiecare fan de tarot le va adora

  Salutari, pasionati de tarot si vanatori de cadouri deopotriva! Ati dat peste articolul perfect care sa va ajute in cautarea celor mai bune cadouri cu tematica tarot.

  Fie ca cauti ceva pentru un cititor experimentat sau un novice curios, aceasta lista are ceva pentru fiecare iubitor de tarot.

  Continuati sa cititi pentru a vedea cateva dintre cadourile mele de tarot alese manual.

  1. Pachete de carti de tarot

  Cadouri de carti de tarot

  Daca fanul tau de tarot nu are deja unul, un pachet clasic precum pachetul de tarot Original Rider-Waite (deck-ul cu care am inceput) sau pachetul Thoth este un loc genial de inceput.

  Pentru cititorii mai avansati sau cei care cauta o perspectiva noua, exista nenumarate pachete contemporane cu teme variate, de la etericul „Visele lui Gaia” la vibrantul „Modern Witch Tarot Deck”.

  Un alt favorit de-al meu este The Psychic Tarot Oracle Deck cu care am lucrat de multi ani – combina tot ce este mai bun dintr-un pachet de tarot si un oracle, pe care il iubesc foarte mult.

  De asemenea, pachetele tematice sunt intotdeauna un strigat bun – cel mai bun pe care l-am avut este pachetul Nightmare Before Christmas.

  2. Pungi sau cutii pentru carti de tarot

  pungi de carti de tarot pentru iubitorii de tarot

  Fiecare pachet de tarot are nevoie de o casa speciala. O punga sau o cutie de tarot realizata manual pentru a-si pastra cartile in siguranta ar putea fi cadoul perfect.

  Cautati ceva personal – poate o geanta impodobita cu simbolul lor preferat sau o cutie sculptata dintr-un lemn cu o semnificatie speciala.

  Intotdeauna mi-am tinut pachetul principal intr-o punga de panza, care este o metoda traditionala de depozitare a tarotului, si este grozav pentru ca inseamna ca pot continua sa curat cristalele acolo si cu cartile mele.

  3. Carti de tarot

  Desi acum citesc tarot intuitiv, am inceput sa folosesc ghiduri si preferata mea a fost intotdeauna Singura carte de tarot de care veti avea nevoie vreodata.

  4. Jurnalul de Tarot

  Un jurnal de tarot este un instrument genial pentru auto-reflectie si crestere, permitand cititorului sa-si documenteze lecturile, interpretarile si orice intelegere pe care le obtine.

  Cautati un jurnal care sa aiba spatiu pentru ca cititorul sa deseneze sau sa lipeasca o imagine a raspandirii lor si spatiu pentru gandurile si interpretarile lor.

  5. Panza de tarot

  Acesta poate fi un cadou profund personal, deoarece multi cititori cred ca panza pe care isi pun cartile le poate influenta lecturile.

  Alegeti o carpa intr-o culoare, model sau tesatura pe care credeti ca va iubi destinatarului.

  Luati in considerare simbolurile si culorile care se aliniaza cu interesele spirituale sau simbolice ale primitorului cadoului.

  6. Suport de citire a cartilor de tarot

  Un suport de citire a cartilor de tarot este un plus minunat pentru orice configuratie de lectura, permitand cititorului sa afiseze cartea sau sa raspandeasca cartea pe care o are in vedere.

  Exista multe optiuni frumoase disponibile, de la suporturi complicate din lemn pana la modele metalice minimaliste.

  7. Bijuterii inspirate de Tarot

  cadou bijuterii tarot

  8. Tarot Art

  O imprimare sau un poster al unei carti preferate sau un pachet complet poate fi un plus minunat pe peretele oricarui iubitor de tarot.

  Exista multi artisti care se specializeaza in arta tarotului, cu stiluri variind de la traditional la abstract. Si puteti gasi cadouri de tarot artistic, care sunt de natura sentimentala sau amuzanta – ca acesta.

  9. Lumanari de tarot

  10. Imbracaminte sau accesorii cu tematica tarot

  Pentru fanul tarot care iubeste sa-si etaleze pasiunea, ia in considerare imbracamintea sau accesoriile cu tematica tarot.

  Tricouri, esarfe, genti – ce vrei, exista o versiune de tarot!

  Mi s-a facut cadou anul trecut de Craciun o poseta de tarot si o ador – primeste multe comentarii cand o scot in magazine.

  11. Semne de carte cu tematica tarot

  Pentru acei pasionati de tarot care iubesc si o carte buna, un marcaj cu tematica tarot poate fi un cadou incantator.

  Daca ii cumparati cadou persoanei iubite un ghid de tarot, atunci acesta este si acompaniamentul perfect.

  Acestea sunt adesea decorate cu simboluri sau imagini din tarot, facand calatoria literara a cititorului doar putin mai magica.

  12. Tamaie de Tarot

  13. Tarot Card Mats

  Un covoras pentru carti de tarot poate oferi indrumari despre unde sa plasati cartile in timpul unei lecturi. Aceste covorase au adesea modele pentru diverse spread-uri imprimate pe ele, de la simple spread-uri cu trei carti la spread-uri mai complexe Celtic Cross.

  Un covoras de calitate poate servi si ca protectie pentru carduri in timpul utilizarii.

  14. Curs sau Atelier de Tarot

  Pentru cineva care este serios in ceea ce priveste calatoria sa de tarot, ia in considerare sa ofere un loc intr-un curs sau atelier de tarot.

  Acesta poate fi un eveniment in persoana sau un curs online, in functie de ceea ce este disponibil.

  Nu numai ca vor invata mai multe despre tarot, dar vor avea, de asemenea, sansa de a cunoaste persoane care au aceleasi idei.

  15. Citirea Tarot personalizata

  tarot citind cadou tarot

  In cele din urma, luati in considerare sa oferiti o lectura personalizata de tarot de la un cititor respectat. Aceasta ar putea fi o experienta lamuritoare si interesanta pentru destinatarul dvs., mai ales daca de obicei isi citesc propriile carti. Doar asigurati-va ca alegeti un cititor care se aliniaza cu convingerile si valorile sale.

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.