More

  Diferentele dintre cartile de tarot si cartile Lenormand

  Este Lenormand un oracol sau un tarot ? Pentru ce sunt folosite cardurile Lenormand ? Daca esti interesat de spiritul divinatiei, probabil ca stii mai multe despre citirea tarotului . Ei bine, ai auzit de Lenormand Cards? In acest articol, vom vorbi despre diferentele dintre cartile de tarot si cartile Lenormand

  Poate ati observat ca nu ofer numai bunatati pentru divinatia tarotului. Dar si mai multe modele de carduri de ceva numit Lenormand. Pentru a spune clar, Lenormand nu este Tarot! Atunci, care este tarot mai vechi sau Lenormand?

  In schimb, ambele sunt o specie de carti de divinatie , cu propriile lor sisteme unice. Daca sunteti curios sa aflati mai multe despre spiritul divinatiei, aceasta postare de blog este resursa dvs. unica pentru ce este Lenormand, care este stilul sau de divinatie, cand poate fi preferabil Tarot si multe surse utile – inclusiv un link de descarcare a Ghidului Lenormand. !

  Ce sunt cardurile Lenormand? Istoria cardurilor Lenormand

  Pentru ce se utilizeaza Lenormand? Care este sensul lui Lenormand ? Ce este si cum functioneaza? De unde provin cardurile Lenormand ?

  Lenormand este un sistem de divinatie relativ mai tanar . Si istoria Lenormand dateaza deja de la sfarsitul anilor 1800!

  Pana acum a fost un sistem de nisa destul de ingust in cateva tari europene, transmis in mare parte pe limba. Odata cu traducerea sa in engleza, popularitatea sa a inceput sa creasca, crescand doar an de an!

  La prima impresie, cititorii profesionisti de Tarot ar putea fi oarecum sceptici si dispretuitori fata de capacitatea pachetului Lenormand de citiri detaliate, adesea indusi in eroare de numarul compact de 36 de carti si de stilul minimalist.

  Dar nu judeca un Lenormand dupa Tarot!

  Mai multe despre cardurile Lenormand…

  Imaginile cartilor sunt foarte directe:

  • Cardul Caine are un caine, Cheia are o cheie si asa mai departe!

  Semnificatiile cardurilor Lenormand sunt, de asemenea, mai putin despre o naratiune spirituala mai profunda si mai mult despre cateva cuvinte cheie, dar foarte specifice: cum ar fi loialitatea, urmarirea, ascultarea si sprijinul pentru Caine.

  Cardurile Lenormand si utilizarile lor

  Cardurile Lenormand nu au inversari. Isi imbina sensurile neutre, pozitive si negative, lasand interpretarea la latitudinea intuitiei cititorului. Dar, ce inseamna cardurile Lenormand ?

  Cu 36 de carti in pachet , cartile Lenormand se concentreaza foarte mult pe combinatiile dintre ele. De exemplu, o combinatie de card Lenormand :

  • Combinatia de carti Caine si Cheie Lenormand poate vorbi despre „deschidere fata de un prieten” sau „descoperire a ceva nou despre un prieten”.

  Doar o combinatie de doua carti din cele 36 creeaza mai mult de o mie de semnificatii unice! Astfel, spread-urile si pozitiile nu joaca un rol prea mare in cartile Lenormand .

  Limbajul sau vizual concentrat pe cateva cuvinte cheie este conceput pentru a fi rapid si direct. La o privire, un cititor Lenormand experimentat nu are nevoie de mult timp si efort pentru a interpreta combinatiile de carduri Lenormand .

  In timp ce cartile de Tarot se ocupa de o gama larga de sentimente, tropi tematici, comportament si spiritualitate, cartile Lenormand pot arata o varietate de locuri, situatii si oameni specifici!

  Carti de tarot vs carti Lenormand

  Cand sa alegi Lenormand in locul Tarot?

  Daca esti o persoana care are o gandire mai „logica” decat una „imaginativa”, cartile Lenormand se potrivesc uimitor pentru tine.

  Lenormand este mult mai putin „povestitor” decat Tarot si mai mult, ei bine, „povestire” simpla. O combinatie de carti de la stanga la dreapta poate fi citita ca o propozitie.

  Daca esti un cititor nerabdator sau ori de cate ori ai nevoie de un raspuns rapid si murdar, aceasta lectura ca o propozitie, imagini directe si cuvinte cheie specifice, asa cum am mentionat mai sus, pot fi si mai intuitive si, cel mai important, rapid cu citirea cardurilor Lenormand !

  Si mai mult facilitand confortul in miscare, cardurile Lenormand sunt mai mici si mai putin numar, astfel incat sunt atat de prietenoase pentru calatorii si mai usor de transportat intr-o poseta.

  Cum sa citesti Lenormand? Semnificatiile cardului Lenormand

  Varietatea detaliilor pe care combinatiile Lenormand le pot comunica il face oarecum superior Tarot atunci cand intrebati despre viitor.

  Este mai bine sa raspunzi la intrebarile „ce” si „unde” decat „cum” sau „de ce”. In timp ce citirea tarotului ofera o multime de analize si potential de scufundare din ce in ce mai adanc in sursa lucrurilor.

   Din acest motiv, unii practicanti ezoterici considera ca citirea cardurilor Lenormand este mai intimidanta, dar nu uitati ca divinatiile ne spun doar posibilitatile probabile cu intentia de a ne pregati, consilia si indruma catre un rezultat mai bun.

  La sfarsitul zilei, nu este o competitie. Lenormand si Tarotul sunt ambele instrumente pentru claritate si ingrijire spirituala de sine. Nu exista niciun motiv sa nu le exerseze pe amandoua. Sau chiar folositi cartile de Tarot si cartile Lenormand impreuna, asa cum unii oameni combina Tarotul cu Rune.

  De ce sa nu incepeti cu una dintre cele sapte punti Lenormand pe care le-am proiectat! De asemenea, obtineti un ghid rapid si murdar pe care l-am pregatit mai jos. Sper ca esti inspirat sa continui sa practici divinatia in moduri noi si interesante.

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.