More

  Ce impact au cartile de tarot inversate asupra unei lecturi?

  Pasionatii de carti de tarot care adopta o abordare traditionala a cartilor va vor spune probabil ca atunci cand o carte apare cu susul in jos intr-o lectura, semnificatia cartii este „inversata”. In cei mai simpli termeni, atunci cand este inversata, o carte „buna” devine „rea”, in timp ce o carte „negativa” este acum vazuta ca „pozitiva”.

  De exemplu, daca Trei de sabii apar in urmatoarea lectura, in functie de locatia sa, ar putea indica disperare, durere emotionala si cruzime in viitor. Cu toate acestea, inversat, ar putea fi interpretat ca insemnand ca zilele urmatoare vor aduce vindecare emotionala si sfarsitul suferintei tale. Cei trei cupe, intr-o pozitie dreapta, augureaza sarbatori, noi prietenii si aliante benefice, dar atunci cand sunt inversati, pot avertiza asupra prostiei, inselaciunii si incapacitatea de a se disocia de presiunea colegilor si de asteptarile nerealiste ale celorlalti.

  Desigur, unii cititori netraditionali, care se bazeaza mai putin pe structura si mai mult pe intuitie, nu se deranjeaza cu sensurile inversate, alegand in schimb sa adopte o definitie pentru fiecare carte care depinde in intregime de mesajele pe care le dezvaluie cardul, indiferent de orientarea acesteia. Dupa cum am spus mai devreme, la sfarsitul zilei, nu exista o singura modalitate „corecta” sau „gresita” de a citi tarotul. Indiferent de metoda cu care te simti cel mai confortabil, este cea potrivita pentru tine.

  Carti de tarot inversate ca avertismente

  Cei care aleg sa incorporeze carduri inversate in citirile lor nu cred neaparat ca definitia unui card are sensul polar opus atunci cand sunt cu susul in jos. O carte inversata trebuie interpretata in contextul mai larg al locatiei sale intr-o lectura si al relatiei sale cu celelalte carti care formeaza lectura in ansamblu. In loc sa functioneze ca opus complet, ele servesc adesea drept semnale rosii pentru situatiile in care cursul tau actual de actiune poate duce la consecinte neasteptate sau nedorite. De exemplu, dupa ani in aceeasi cariera, Jane, in varsta de 43 de ani, cauta sa faca tranzitia intr-un alt domeniu si tocmai facuse un contact strategic la o companie in care spera sa obtina un loc de munca printr-un eveniment de retea sociala pentru femei peste 40 de ani.

  Cand Jane a aflat ca angajatorul ei visat avea un loc de munca pentru care credea ca ar fi perfecta, a aplicat imediat pentru postul. Extaziata de a avea ceea ce ea considera un „profesionist”, aproape se putea vedea in biroul managerului de angajare, dand mana si fiind intrebata: „Cand poti incepe?”

  In timp ce urmarirea este considerata o eticheta adecvata de cautare a unui loc de munca, la fiecare cateva zile, Jane trimitea un e-mail catre noua ei cunostinta, subliniind sinceritatea si entuziasmul ei de a face parte din forta de munca a companiei. Se gandea ca va fi doar o chestiune de timp pana cand compania ii va face o oferta, dar cand Jane s-a asezat pentru o lectura pentru a verifica progresul in cautarea de locuri de munca, cartile au pictat o imagine complet diferita.

  Cartea care a reprezentat actiunile lui Jane in situatia actuala a fost Imparatul, inversata. In loc sa fie perceputa ca fiind „perseverenta din punct de vedere profesional”, fluxul ei de comunicari in desfasurare se dovedea a fi dominator si usor disperat. Noua cunostinta a lui Jane incepea sa se indoiasca de intelepciunea de a-i fi cantat atat de mult laude managerului de angajare. Daca Jane s-ar dovedi a fi colegul de munca din iad?

  Daca Jane ar fi ramas pe cursul ei actual, un sase de baghete inversat indica mai degraba infrangere decat victorie. Citirea (folosind o extensie Cruce si Triunghi) a sugerat ca Jane ar putea obtine un rezultat mai pozitiv folosind rabdarea si contemplatia, asa cum sunt simbolizate de Patru de sabii, mai degraba decat un curs de actiune mai agresiv. Oricat de greu i-a fost, Jane s-a retras, hotarata sa astepte ca managerul de resurse umane sa ajunga la ea; cand a venit apelul, Jane invatase o lectie valoroasa. La interviu, comportamentul ei a fost profesionist si optimist, mai degraba decat exagerat, iar impresia pe care a facut-o a fost una promitatoare.

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.