More

  Ce trebuie sa stii despre cavalerii din tarot

  Exista 78 de carti colorate in pachetul de tarot si sunt impartite in 22 de carti de arcane majore (ganditi-va la Soare, la Diavol etc.), iar 56 de carti din arcane minore sunt impartite in patru culori a cate 14 carti fiecare – patru dintre care sunt cartile de judecata. Majoritatea cartilor de Tarot sunt organizate numeric, cu un numar plasat deasupra ilustratiei fiecarei carti. Dar cele saisprezece carti de curte ale pachetului de Tarot sunt considerate drept regalitate si raman nenumarate. Fiecare curte reprezinta unul dintre cele patru costume ale Tarotului (cupe, pentacule, baghete si sabii), iar fiecare curte contine patru membri: un rege, o regina, un cavaler si o pagina.

  Suntem aici pentru a vorbi despre cartile de tarot The Knight, aparatorii curtii si mesagerii. Ori de cate ori un cavaler apare in citirea tarotului, evenimentele din lumea ta au nevoie de promovare sau aparare. Un Cavaler de orice costum poate spori sentimentul de urgenta cu privire la o situatie; dorinta ta de rezultate rapide creste ori de cate ori apare Cavalerul pentru a-ti accelera calatoria. Sa aruncam o privire mai atenta la ce inseamna atunci cand primesti una (sau mai multe) carti specifice Cavaler din raspandirea Tarot. 

  Partile bune ale cavalerilor in tarot 

  Puterea uimitoare a Cavalerului este de a oferi stirile fara a fi de fapt stirile. Prezenta Cavalerului adauga foarte putin la poveste dincolo de subiectul costumului sau si de certitudinea ca urmeaza o schimbare rapida a situatiei. Cu toate acestea, cartile din jurul Cavalerului devin marite de prezenta acestuia. Schimbari semnificative se vad in sinteza cartilor chiar inainte si imediat dupa Cavaler.

  Laturile intunecate ale cavalerilor in tarot 

  Cavalerii sunt putin mai maturi si au o experienta de viata mai semnificativa decat Pages. Cu toate acestea, ei inca nu umplu pantofii regelui sau reginei, asa ca sunt susceptibili sa devina extremisti. Comportamentul si sentimentele lor neregulate pot fi pozitive sau negative, in functie de situatie. Desi nu este nimic rau in a fi ambitios, dezavantajul este ca Cavalerul se va grabi in lucruri si ar putea sa-i buldozeze pe altii pentru a obtine ceea ce isi doreste.

  Cavalerii Tarotului 

  Cavaler de baghete 

  Baghetele semnifica creativitate. Ele apar pe masura ce improvizezi si descoperi noi solutii. Cartea de tarot Knight of Wands reprezinta acea idee geniala care te pune in sfarsit in actiune. Cu toate acestea, inseamna si nerabdare, impulsivitate si pasiune pentru aventura. Avand in vedere asta, poate ca te grabesti intr-o situatie fara a lua in considerare consecintele actiunilor tale. Din pacate, acest lucru ar putea afecta succesul pe termen lung atunci cand faima si gloria complicate umbra realitatea. Nu ajuta ca Knight of Wands poate fi agresiv si nu accepta bine criticile. 

  Cavaler de cupe 

  Fermecatoare si atractiva pentru ceilalti, indiferent de sex, cartea de tarot Knight of Cups simbolizeaza indragostirea la prima vedere. Acest cavaler domneste rapid cu inima in loc de cap – chiar daca o decizie nu este logica. Cavalerul cupelor apare frecvent intr-un tarot raspandit ca o invitatie, un mesager sau sosirea cuiva sau a ceva care va avea ca rezultat o experienta emotionala inaltatoare. Vederea acestei carti poate fi, de asemenea, un semn sa te uiti la visele tale pentru a depasi obstacolele actuale din viata ta. 

  Cavaler de Pentacles 

  Cartea de tarot Knight of Pentacles este un vestitor de bani in buzunar. Daca va asteptati la o plata, acesta este un card grozav de vazut in citirea tarotului si va poate linisti mintea. Cand Cavalerul Pentacolelor livreaza, banii apar in cele mai neasteptate moduri. Lectia bogatiei este sa ai rabdare ca Cavalerul Pentaclelor, care reuseste sa indeplineasca toate sarcinile, responsabilitatile si angajamentele metodic, dar riguros. Deoarece aceasta este o carte de judecata, aceasta informatie poate reprezenta pe tine, pe altcineva sau un eveniment din viata ta.  

  Cavaler al Sabiilor 

  Tarotul Cavalerul sabiilor calareste un cal gri incarcat cu o coama zimtata, batuta de vant, simbolizand viteza cu care dezbaterea schimba oamenii. Cand apare Cavalerul, reviri rapide, replici intense si afirmatii ascutite tind sa apara in stanga si in dreapta. Cavalerul Sabiilor simbolizeaza adesea un moment din viata ta in care te angajezi intr-un proiect sau o idee noua si nimic nu te va impiedica sa-ti atingi obiectivele – chiar daca exista cateva obstacole pe parcurs. Ai grija sa nu ignori sentimentele si nevoile altora in timp ce lucrezi cu ardoare pentru a-ti manifesta visele. 

  Esti interesat sa afli daca Cavalerii Tarotului sunt in cartile tale? 

  Poate dura ceva timp pentru a intelege ce inseamna pe deplin toate cartile de tarot – iar cartile de judecata sunt deosebit de complicate. Desi nu sunt cei mai experimentati, Cavalerii Tarotului sunt cei mai energici. Cu toate acestea, ei au o multime de lectii de invatat inainte de a deveni un rege sau o regina, multe dintre acestea vor implica greseli si esecuri. O lectura de tarot cu un consilier Keen va poate ajuta sa depasiti oricare dintre obstacolele pe care cartile Cavaler – sau oricare altele din pachet – vi le arata in raspandirea dvs. Ce este in carti pentru tine?

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.