More

  Iubitorii din Tarot: Ce trebuie sa iti spuna cartea

  „Am intalnit aceasta noua femeie”, mi-a spus James. Era clar foarte entuziasmat. „Cred ca ea poate fi UNA! Si vreau sa fac o lectura pentru a vedea daca acest lucru poate fi adevarat.” 

  Am facut o raspandire de Cruce Celtica pentru relatie, iar cartea The Lovers a aparut in pozitia de rezultat. Era peste luna – si zece luni mai tarziu, s-au logodit.

  Experienta Marlei cu The Lovers a fost diferita. Ea a venit la mine pentru o extindere a carierei. Am facut o lectura complexa care a analizat mai multe optiuni. Calea spre care a fost cea mai atrasa ia aratat The Lovers drept cartea rezultatului general. „Dar sunt fericit casatorita. Nu vreau sa intalnesc pe altcineva ca urmare a cautarii pe aceasta cale!” ea a spus. I-am spus sa nu-si faca griji; Indragostitii pot insemna multe lucruri.

  Si Simone a venit la o lectura pentru a se vindeca de o despartire. Cardul Lovers a aparut ca card de „situatie”. Era confuza – daca acesta era sufletul ei pereche, de ce s-a incheiat relatia?

  Toate cartile de Tarot au sensuri multiple in functie de situatia in care apar. Acest lucru este valabil mai ales pentru Arcanele Majore. The Lovers este un exemplu perfect de semnificatie traditionala sau populara pe care majoritatea oamenilor il cunosc – si asta, intr-adevar, sugereaza numele. Dar aceasta carte este complexa si mult mai mult decat un semnificator al casatoriei.

  Indragostitii ca carte de casatorie

  Puntile traditionale arata de obicei imaginea unui barbat si a unei femei inconjurati de ingeri si stand intr-un mediu idilic. Dragostea – si una binecuvantata – este o tema evidenta. In interpretarea sa cea mai populara, aceasta carte poate arata ca o uniune de dragoste semnificativa este pe cale. Am facut multe lecturi unde s-a dovedit a fi cazul. 

  In situatia lui James, avea sentimentul ca femeia pe care o intalnise era cea potrivita pentru el. Raspandirea Crucii Celtice pe care am facut-o a aratat o intalnire foarte sortata, ca ambii erau pregatiti si ca chiar si contributia altora a fost pozitiva. Indragostitii care au aparut ca rezultat, de fapt, sugereaza ca se vor angaja unul fata de celalalt, posibil in termen de sase luni. Desi momentul nu a fost exact, rezultatul a fost o interpretare simpla a cardului.

  Dar Indragostitii, ca toate Arcanele Majore, contine mai mult decat se vede. Am o punte care ii arata pe The Lovers ca cupluri angajate intr-un dans, atat in ​​costume, cat si purtand masti. Benzi colorate de energie se invarte in jurul cuplurilor care danseaza. In multe privinte, cred ca aceasta imagine rezuma mai precis energia dinamica a cardului. 

  Indragostitii ca o carte a intregii

  In puntea mea cu cuplurile dansatoare, vedem ca figurile sunt mascate. Acest lucru imi sugereaza ca nu intotdeauna ne cunoastem cu adevarat pe noi insine; este posibil sa ne ascundem in spatele mastilor sociale sau sa fim implicati in roluri de gen care ne limiteaza intr-un fel. Semnificatia mai profunda a Indragostitilor ne cere sa ne gasim Divinul Masculin si Divinul Feminin, indiferent de genul nostru. 

  Carl Jung a vorbit despre „casatoria divina”, conceptul de a cultiva o uniune dintre masculin si feminin in interiorul nostru pentru a deveni intregi. Ne putem deschide pentru a intruchipa atat yin, cat si yang si sa fim atat activi, cat si receptivi. Desi acesta este un concept mai abstract, cred ca il poti reduce la ideea de a te indragosti de tine, astfel incat sa fii intreg in interior, indiferent de energiile care se invartesc in viata ta. 

  In cazul Marlei, aceasta carte care a aparut ca rezultat in raspandirea carierei ei a sugerat ca, urmand aceasta cale speciala, ea va avea ocazia sa devina mai completa in ea insasi. Munca ei i-ar permite sa-si cultive ambele parti ale naturii si sa o conduca catre o versiune mai mare a ei insisi.

  Indragostitii ca o carte de alegere

  Ordinul Zorilor de Aur a creat corespondente astrologice pentru Tarot, iar semnul Gemeni a mers la Indragostiti. Gemenii sunt semnul gemenilor – iar aceasta dualitate se refera la conceptul de integralitate discutat mai sus – si, de asemenea, semnul stimularii mentale, miscarii, comunicarii si alegerii. 

  Uneori, Indragostitii pot desemna o alegere si, deoarece aceasta este Arcana Majora, acea alegere este adesea importanta si contine lectii majore de viata. Poate fi multa gandire implicata in aceasta alegere, multa activitate mentala, ingrijorare sau indecizie. Sau, poate exista pur si simplu nevoia de a experimenta ceva nou (Gemeni clasici).

  Lectura lui Simone a aratat ca relatia ajunsese la un punct de alegere. Era nevoie de a crea „noutate” in relatie sau de a trece mai departe. Am intrebat-o daca uniunea a devenit invechita – si ea mi-a spus ca „invechit” este cuvantul exact pe care il folosea iubitul ei. Ea a recunoscut ca erau intr-o ruta, dar desi era dispusa sa incerce, el nu era. Deoarece era clar sa mearga mai departe, i-am spus Simonei ca The Lovers a sugerat, de asemenea, ca aceasta este o lectie majora de relatie de viata pe care sa o ia, o sansa de a gasi mai multa plenitudine in ea insasi si o oportunitate de a-si crea o viata noua.

  Magia Tarotului este ca fiecare carte are ceva sa ne invete, indiferent de contextul in care apar. The Lovers nu face exceptie. Desi ar putea semnifica casatorie, The Lovers poate avea multe alte mesaje pentru tine. Desi uneori s-ar putea sa aveti nevoie de ajutor cu interpretare, aveti incredere ca, daca The Lovers a aparut in difuzarea dvs., este cartea pe care trebuie sa o vedeti.

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.