More

  Iata exact cand ar trebui – si NU ar trebui – sa obtii o lectura de tarot

  Nu exista reguli concrete despre daca sau cand ar trebui sa cititi tarot. Multi oameni le place sa obtina unul care sa marcheze evenimente semnificative (ganditi-va: zile de nastere, despartiri, ajunul Anului Nou etc.). Cu toate acestea, sunt un cititor de tarot de mai bine de 25 de ani si am descoperit ca urmatoarele puncte sunt perfecte pentru a va anunta cand este un moment bun pentru a consulta cartile… si cand NU cred ca tarotul este raspunsul (pentru ca da, tarotul nu este intotdeauna raspunsul!).

  Incercati o lectura de tarot daca…

  Luati o decizie

  Tarotul face minuni atunci cand aveti mai multe optiuni si niciun castigator clar. De exemplu, puteti trage un card pentru a reprezenta fiecare optiune si apoi sa reflectati asupra modului in care aceste informatii noi va fac sa simtiti posibilele alegeri. O alta optiune: Trageti o carte de tarot pentru a reprezenta principiul pe care ar trebui sa-l utilizati pentru a naviga in aceasta rascruce. Trebuie doar sa fii clar despre ce este decizia ta si care sunt optiunile tale inainte de a incepe lectura – si daca primesti o lectura de la un profesionist, poti sa-i spui cititorului tau de tarot totul despre asta pentru claritate si directie specifica.

  Te Simti Blocat

  Tarotul poate fi o lumina calauzitoare in ceata confuziei atunci cand nu va puteti vedea clar urmatorul pas. Obtineti o lectura de tarot pentru a clarifica pasii specifici care va vor scoate din aceasta mizerie si va vor aduce inapoi pe calea cea buna. Cereti cititorului dvs. de tarot sa deseneze o carte pentru a se concentra pe cauza principala a ~de ce esti blocat~ si intreaba ce actiune ar trebui sa intreprinzi in continuare.

  Faci o schimbare majora in viata

  Obtinerea cat mai multor informatii despre ceea ce ar putea fi in viitor (oportunitati, obstacole si surprize) este intotdeauna o idee buna. Informat = pregatit. Cand primesti o lectura de tarot, cere intotdeauna indrumari despre propria ta mentalitate si abordare. Lasati tarotul sa va informeze nu doar despre ceea ce urmeaza, ci si despre cum puteti gestiona ceea ce urmeaza .

  Te simti ~Reflexiv~

  Tarotul poate oferi o oglinda iluminatoare pentru a dezvalui cine ai fost, esti si devii. Va poate pune povestea intr-un context mai mare si poate extrage lectii de viata, intelepciune si constientizare de sine. Una dintre cele mai populare lecturi ale mele este „lectura de tarot despre povestea vietii” – oamenii iubesc, iubesc, iubesc sa li se spuna viata ca pe o poveste.

  Ai nevoie de inspiratie

  Cu totii avem nevoie de putin ajutor uneori cand ne gandim la idei. Indiferent de ce te gandesti, tarotul va aduce o lentila externa situatiei tale. Cereti cititorului sa foloseasca cardurile pentru a va oferi idei noi oriunde va simtiti stagnant. Tarotul are mereu idei!

  *Doar* ai citit tarot

  Va sfatuiesc sa lasati un interval de cel putin trei luni intre lecturile profesionale de tarot, DACA CAZUL nu este despre o intrebare total diferita si specifica. Lasa lucrurile sa se schimbe si sa progreseze inainte de a te intoarce la carti.

  Vrei o refacere

  Vad o multime de oameni care incearca sa ~gaseasca raspunsul corect~. Oamenii vor merge la mai multi cititori de tarot sau vor adresa aceluiasi cititor de tarot aceeasi intrebare de mai multe ori pana vor obtine raspunsul pe care doresc sa-l auda (ceea ce, conform legii mediilor, se intampla in cele din urma). Asta e cam inutil!

  Intrebarea ta este despre altcineva

  Daca intreaga ta linie de intrebari este despre o alta persoana si despre gandurile si comportamentele acesteia (cum ar fi ceea ce face fostul tau), atunci o lectura de tarot nu este raspunsul. Tarotul ar trebui sa va ofere o perspectiva despre * dvs. *, nu despre alti oameni. (O idee mai buna: reflectati si revizuiti-va intrebarea, cum ar fi sa cautati sfaturi despre cum puteti trece de la despartire.)

  Mai simplu spus, cardurile nu sunt potrivite ca instrument de diagnostic sau tratament pentru problemele de sanatate fizica sau mintala. Unele lucruri sunt cel mai bine lasate profesionistilor din MEDICINA, nu profesionistilor de tarot!

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.