More

  8 tehnici de lectura psihica: Trucuri folosite de psihici si mediumi falsi

  De la citirea palmelor la pachetele de tarot pana la bazarea pe puterile lor sporite de intuitie si nu numai, psihicii au o multime de instrumente cu care sa lucreze.

  O metoda pe care unii psihic o folosesc pentru a oferi informatii clientilor are mult mai putin de-a face cu interactiunea spirituala, ci orientata spre perceptia lor personala despre reactia clientului si capacitatea acestuia de a folosi predictii vagi pe baza acelor reactii.

  Tehnicile de lectura la rece le-au dat uneori parintilor si clarvazatorilor legitimi o reputatie proasta, unii clienti crezand ca toti mediumii folosesc astfel de tactici peste tot.

  In realitate, lectura la rece este o serie de trucuri pe care cititorii le pot folosi pentru a da impresia ca au dobandit noi dovezi sau informatii despre cineva atunci cand intr-adevar studiaza subiectul si evalueaza lectura in functie de reactia subiectului.

  8 moduri in care psihicii falsi folosesc lectura rece pentru a obtine informatii despre tine

  Unele elemente pe care un psihic le-ar putea studia pentru a face lectura la rece includ cele ale unei persoane:

  • Limbajul trupului
  • Gen
  • Modul de a vorbi
  • Aspectul (cum ar fi imbracaminte, par, machiaj etc.)

  Continuati sa cititi pentru cele mai bune trucuri psihice folosite de falsuri si falsificatori, astfel incat sa le puteti identifica cu usurinta.

  1) impuscarea

  Prima dintre tehnicile de lectura psihica la rece pe care se poate baza un fraudator sunt cunoscute sub denumirea de declaratii de pusca.

  Un cititor poate formula afirmatii pe baza unor informatii atat de generale; este mai probabil ca ceva sa fie relevant pentru client.

  Declaratiile de pusca au dobandit acest titlu deoarece o pusca trage mai degraba o gramada de granule decat o singura lovitura, asa ca este destul de probabil ca tragatorul sa loveasca tinta la un moment dat.

  Aceste afirmatii sunt incredibil de vagi si generalizate, ceea ce inseamna ca psihicul ar putea avea un mare succes in randul publicului.

  Medicul se va asigura ca declaratiile nu sunt prea aparent vagi, dar suficient de punctate incat unii indivizi vor ramane convinsi.

  2) Declaratii Barnum

  Poreclit asa pentru PT Barnum, afirmatiile Barnum sunt trucuri simple in care afirmatiile psihicului par specifice si personale, dar, in realitate, s-ar putea aplica unui grup mare de indivizi.

  Psihicii care folosesc aceste tipuri de afirmatii depind de publicul mai mare care sa creada ceea ce au de spus, astfel incat sa completeze spatiile goale evidente ale detaliilor din propria vointa.

  Este asemanator cu horoscoapele, prin faptul ca cititorii sunt pregatiti si dispusi sa le creada, asa ca cauta evenimente si trasaturi din propria lor viata pentru a face lectura sa rezoneze mai mult cu ele.

  Diferenta principala dintre citirea la rece standard si un horoscop este ca exista un anumit nivel de feedback implicat intr-o citire la rece.

  Medicul poate testa apele cu proclamatii foarte largi pentru a evalua reactia publicului, apoi poate folosi acel raspuns ca un bat de masurare pentru a continua.

  Afirmatiile sunt foarte deschise, asa ca este aproape sigur ca psihicul isi poate restrange abordarea pentru o mai mare acuratete dupa acel feedback initial al publicului.

  Ceea ce este interesant la declaratiile Barnum (sau declaratiile Forer, asa cum sunt si cunoscute), este ca arata ca si cum ar putea aplica unei anumite persoane atunci cand ar putea aplica cu adevarat tuturor celor din camera.

  Studiile arata ca oamenii accepta mai usor afirmatiile daca cred ca se aplica in special in cazul lor.

  De asemenea, daca clientul accepta aceste presupuneri ca fiind adevarate, increderea lor generala in psihic creste.

  Psihicii cunoscatori in utilizarea declaratiilor Forer nu numai ca folosesc afirmatii comune care s-ar putea aplica universal, ci isi organizeaza propria lista pe care o pot ajusta in functie de categoriile specifice de subiecte.

  Exemplele foarte frecvente includ urmatoarele:

  • „Ai tendinta de a deveni putin anxios in medii sociale noi sau necunoscute.”
  • „Aveti un potential mare, dar o mare parte din el este inca nefolosita.”
  • „Ai spus minciuni albe in trecut pentru a scuti sentimentele altcuiva.”
  • „Ai o nevoie profunda de a primi recunoasterea si aprobarea celorlalti.”
  • „Ati fost victima a unei spargeri sau a unui furt anterior.”

  3) Rezumarea si reutilizarea

  Seria Rezumat si Reutilizare de trucuri mintale de citire la rece este atunci cand un mediu preia informatii pe care clientul le-a oferit deja in timpul sesiunii si le reutiliza pentru predictii ulterioare.

  De exemplu, daca psihicul a inceput deja sa vorbeasca cu clientul, acesta poate incepe sesiunea cu cateva afirmatii Forer si poate asculta ce are de spus subiectul.

  Medicul ar putea sa mentioneze cateva informatii specifice sau sa ofere inferente, dar afirmatiile lor vor fi probabil vagi in cel mai bun caz.

  Cu aceasta tehnica, psihicul nu va comenta informatia atunci cand clientul o mentioneaza pentru prima data.

  In schimb, psihicul va inregistra informatiile pentru o utilizare ulterioara in sesiune.

  Cand este momentul potrivit, psihicul va aduce informatiile inapoi la vedere si va urmari cum clientul raspunde soc si uimitor la intuitia „puternica” a cititorului.

  4) Incurajandu-va sa dezvalui detalii private

  Unul dintre cele mai vechi trucuri psihice din carte este de a folosi abilitatile interpersonale pentru a incuraja un client sa dezvaluie informatii si detalii importante despre personalul sau. viata.

  Foto: flickr/David Cudworth

  Majoritatea oamenilor care viziteaza un psihic fac acest lucru din proprie vointa, deoarece cauta indrumari si raspunsuri la intrebarile provocatoare ale vietii.

  Din aceasta cauza, subiectii sunt de obicei destul de deschisi si cooperanti, ceea ce face mai usor pentru cititorii rece sa le insire.

  Medicul sau mediumul fals va incepe sesiunea spunandu-i clientului ca primul mesaj pe care il primeste ar putea fi neclar.

  Ei vor explica in continuare ca, cu ajutorul clientului, pot discerne mesajul spiritual impreuna.

  Daca un client este de acord cu o astfel de propunere, cititorul rece stie ca va avea un public cooperant.

  Dupa aceea, psihicul ar putea spune ceva asemanator cu: „Simt un nume care incepe cu litera L – poate ceva legat de tatal tau, poate l-au cunoscut.

  „S-ar putea sa am nevoie de ajutor de la tine aici. Oh, era mama tatalui tau – incepe sa aiba sens. Stiam ca are legatura cu un tata. Lucrurile devin din ce in ce mai clare.”

  Cu acest tip de sesiune, odata ce lectura este incheiata, clientul a lucrat mai mult decat psihicul!

  Subiectul ar putea pleca cu usurinta cu aceleasi intrebari si fara cunostinte suplimentare decat aveau inainte de lectura.

  Acest tip de citire psihica la rece este adesea eficient, deoarece clientii sunt atat de pregatiti si dispusi sa-l creada pe psihic incat nu le trece prin minte ca au raspuns la majoritatea intrebarilor lor pe propriile lor.

  5) A fi prea vag

  Ocazional, un psihic care foloseste tehnici de citire la rece va scoate o afirmatie foarte vaga care pur si simplu nu se lipeste, chiar si oricat de generala este.

  Daca se intampla acest lucru, cititorul va incepe sa dea inapoi pentru a compensa eroarea evidenta pe care tocmai a facut-o.

  Asa te pacalesc psihicii, dar suna credibil tot timpul.

  De exemplu, daca un psihic pretinde ca comunica cu matusa clientului, dar afla ca matusa inca traieste, poate corecta si spune ca trebuie sa fie o persoana care a avut o relatie stransa cu matusa.

  La fel, un psihic ar putea pretinde ca subiectul este pe cale sa ia o decizie semnificativa de viata, dar afla ca de fapt nu este cazul.

  Cititorul rece ar reveni apoi spunand ca se pare ca au luat o decizie majora la inceputul anului sau viata lor se va schimba in curand.

  Aderand la afirmatii vagi si la intrebari principale, sustinand ca lumea spiritelor nu comunica foarte clar, psihicul poate da aparenta ca este foarte informat si priceput, chiar daca inventeaza totul.

  6) Citirea expresiilor faciale

  Parapsihicii care sunt priceputi sa ofere o lectura rece au un avantaj distinct in cazul sesiunilor in persoana.

  Medicul poate citi pur si simplu reactia clientului pe masura ce sesiunea progreseaza, chiar si mici reactii sugerand informatii importante.

  Daca ati vazut vreodata un psihic si l-ati vazut vorbind foarte incet, aceasta poate fi din cauza ca foloseste trucuri si tehnici ascunse.

  Intarzierea nu se datoreaza faptului ca lumea spirituala este lenta in transmiterea informatiilor catre cititor, ci pentru ca psihicul asteapta sa vada cum raspunde clientul de fiecare data cand face o declaratie.

  Chiar daca subiectul nu vorbeste, psihicul poate folosi reactiile sau corectiile clientului pentru a ajusta cursul pe masura ce merge.

  Modificarile expresiei faciale si ale limbajului corpului subiectului sunt indicii pe care cititorii rece le folosesc pentru a evalua daca sunt pe drumul cel bun.

  De exemplu, daca mediumul spune ceva in timpul sesiunii care rezoneaza sau are sens pentru client, subiectul ar putea incuviinta din cap sau zambeste.

  Odata ce psihicul spune ceea ce clientul a asteptat sa auda, subiectul va reactiona.

  Medicul preia apoi acea reactie pentru a progresa citirea.

  7) Cautarea „Tells” care dezvaluie informatii critice

  Oamenii adesea nu realizeaza cat de usor dezvaluie informatii despre ei insisi fara a rosti un singur cuvant.

  De exemplu, daca clientul poarta o formatie de nunta, acesta este un „story”, adica arata ca este intr-o relatie angajata si poseda un anumit nivel de experienta de viata ca persoana casatorita.

  Daca subiectul se apleca atunci cand psihicul conduce lectura, acest lucru indica faptul ca esti gata si dornic sa crezi orice are de spus cititorul.

  Psihicii care citesc la rece sunt priceputi sa culeaga rapid aceste indicii subtile si sa le foloseasca in avantajul lor.

  De fapt, poti invata destul de multe despre cineva doar observand lucruri precum imbracamintea, comportamentul, tiparele de vorbire si asa mai departe.

  Psihicii fraudulenti o fac de 10 ori mai bine decat majoritatea dintre noi, dar cu o practica continua, oricine poate dobandi aceasta abilitate.

  8) Te cerceteaza in prealabil

  Un ultim lucru pe care trebuie sa-l stiti despre lectura la rece este ca cei mai priceputi si adepti cititori la rece isi fac temele pentru a-si perfectiona abilitatile si pentru a atrage subiectul.

  Multi psihic invata tot ce trebuie sa stie despre clientul lor inainte sa inceapa vreodata sesiunea.

  De exemplu, daca cititorul lucreaza cu un grup mare de persoane sau cu un public, aceasta cercetare inainte de sesiune este si mai simpla.

  Multi cititori care lucreaza cu grupuri folosesc o tehnica de baza pentru a selecta din timp persoana care va fi subiectul concentrarii lor.

  Dupa aceea, psihicul are mult timp sa tina cont de indicii si informatii care il vor ajuta sa evalueze tipul de persoana cu care au de-a face si directia in care ar trebui sa mearga lectura.

  Uneori, psihicul va avea chiar o conversatie intre subiectul ales si un alt individ din audienta.

  Apoi, acordand o atentie deosebita conversatiei care urmeaza, psihicul poate obtine o multime de informatii pe care sa le foloseasca in timpul lecturii.

  Daca psihicul decide sa faca o demonstratie, de obicei isi selecteaza subiectul ales inainte de a-si aduce vreodata in discutie „abilitatile psihice”.

  Odata cu progresele tehnologice moderne, acesti cititori reci se pot chiar conecta la contul lor de retele sociale si pot cerceta subiectul.

  Doar cateva minute pe contul de socializare al subiectului si psihicul ar putea avea o multime de informatii despre individ pe langa numele sau, cum ar fi starea relatiei sale.

  In acest fel, psihicii pot dobandi ceea ce altfel ar fi o cantitate uluitoare de informatii despre un subiect inainte de lectura, astfel incat, odata ce sesiunea se desfasoara, asa-numitele puteri de intuitie incanta si uimesc publicul.

  Oricum ar fi cazul, putin timp petrecut pe Google inainte de citire, de multe ori, nu numai ca face treaba, ci chiar convinge subiectul ca se afla in prezenta unui maestru psihic.

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.