More

  Numerologia Tarot: Invatarea semnificatiilor numerelor cartilor de tarot

  A invata sa citesti tarotul nu este la fel de simplu ca sa memorezi semnificatiile cartilor de tarot ale tuturor celor 78 de carti si inversarile acestora.

  Exista atat de multi factori diferiti care intra in joc intr-un pachet de carti de tarot, unul dintre cei mai importanti fiind numerologia tarotului.

  Daca te-ai uitat vreodata la carti de tarot, vei sti ca fiecare carte are propriul sau numar, nu?

  Aceste numere nu sunt acolo de dragul asta – numerele cartilor de tarot au semnificatii semnificative care ne spun mai multe despre natura cartii si unde ne aflam in calatoria noastra.

  Cand am inceput sa explorez numerologia tarotului, am fost uimit de toate conexiunile pe care le puteam face si de cat de mult mai profunzime a adaugat lecturile mele. 

  Invatarea tarotului in acest fel m-a ajutat sa citesc mai intuitiv decat sa ma bazez doar pe cuvinte cheie.

  Deci, daca doriti sa invatati sa cititi tarot sau sa va extindeti practica curenta, v-as recomanda cu adevarat sa va scufundati in lumea numerologiei tarot! 

  De ce ar trebui sa inveti numerologia cartilor de tarot?

  Constientizarea numerologiei tarot va poate ajuta sa cititi cartile mai intuitiv, deoarece aveti o intelegere mai profunda a semnificatiilor lor. 

  Aceasta inseamna ca invatarea numerelor cartilor de tarot ca cititor de tarot incepator este o modalitate excelenta de a ajuta la intelegerea si invatarea fiecarei carti dintr-un pachet de tarot.

  Aceasta constientizare poate adauga, de asemenea, mai multa profunzime lecturilor dvs. de tarot, deoarece puteti face legaturi numerologice intre carti intr-o raspandire si puteti vedea cum anumite mesaje interactioneaza unele cu altele.

  Aceasta inseamna ca veti obtine citiri mai precise si mai detaliate care va pot servi ca individ sau client daca cititi pentru altcineva.

  Semnificatiile numerelor cartilor de tarot

  Iata o prezentare simpla a numerologiei tarot de la numerele 1-10, inclusiv numerologia tarotului inversata pentru citiri cu si mai multe detalii!

  Incepeti sa va familiarizati cu aceste semnificatii ale numerelor de tarot si veti descoperi ca capacitatea dvs. de a citi tarot se imbunatateste drastic.

  Unii sau asi in tarot

  Asii sau cei din tarot reprezinta noi inceputuri, oportunitate si potential.

  Gandeste-te la numarul 1 ca la inceputul unei calatorii – lucrurile se pregatesc sa apara pentru ca tu sa incepi o calatorie la care te simti chemat.

  Acest lucru se poate prezenta ca idei noi, informatii sau oportunitati. Nu exista nicio garantie ca va avea succes cu orice iti iese, dar acesta urmeaza.

  Cand sunt inversati, se poate sugera un nou inceput care nu se materializeaza, deoarece este blocat din orice motiv.

  Acest lucru ar putea insemna ca noi oportunitati au esuat sau ar putea reprezenta ca nu esti pregatit pentru schimbare in viata ta in prezent.

  Doi in tarot

  Doi in tarot reprezinta parteneriate, echilibru si dualitate.

  Ganditi-va la doi ca la unirea a doua forte (sau versurile Spice Girls „cand doi devin una”)…

  Cei doi nu sunt la fel de condusi de ego sau centrati pe sine ca cei doi, pentru ca acum au la altul la care sa se gandeasca. Acesta este motivul pentru care reprezinta parteneriatul si gasirea echilibrului pentru a coopera cu altul.

  Cu asta pot veni alegeri si decizii. Cei doi pot reprezenta doua cai opuse, dintre care trebuie sa decideti intre ele.

  Trei in tarot

  Trei in tarot reprezinta expresia, grupurile si cresterea.

  Trei in numerologie reprezinta adesea finalizarea unei faze pentru a se imbarca in alta. Prin urmare, aceasta inseamna ca cresterea este atinsa si ca treci prin fazele necesare pentru a-ti atinge obiectivul final.

  Puteti vedea, de asemenea, trei ca numar de colaborare. Am trecut de la unu (sinele), la doi (parteneriate) si am ajuns acum la trei, care acum pot fi vazute ca un grup. Prin urmare, cei trei pot reprezenta munca in echipa si prietenii.

  Cand sunt inversati, trei pot reprezenta nevoia de a va distanta de grupuri si de a va concentra pe sine.

  Ei ar putea sugera, de asemenea, un fel de blocare in faza dvs. actuala care va impiedica cresterea catre obiectivul dvs.

  Patru in tarot

  Patru in tarot reprezinta manifestari, fundatii si stabilitate.

  Patru in numerologie reprezinta finalizarea materiala si, prin urmare, descriu procesul de manifestare a dorintelor tale in lumea materiala.

  Aceasta inseamna ca, daca ati lucrat cu Legea atractiei, patru sunt un semn bun ca va atrageti dorintele.

  Dar acesta nu este momentul sa va odihniti si sa credeti ca toata munca este facuta.

  Cei patru sugereaza ca se pun bazele, dar trebuie sa continuati munca pentru a va asigura ca aceste fundatii sunt stabile si sigure.

  Cand sunt inversate, patru pot sugera o lipsa de impamantare. 

  Acest lucru ar putea insemna ca aveti dificultati in a crea stabilitate sau ca aveti dificultati sa va eliberati de ea si sa intrati in urmatoarea faza.

  Cinci in tarot

  Cinci in tarot reprezinta conflict, schimbare si instabilitate.

  Cinci sunt un numar provocator in numerologia tarot, dar o parte necesara a cresterii.

  Cand apar cei cinci, ar trebui sa va asteptati sa va confruntati cu un fel de provocare sau stres care trebuie depasit pentru a progresa.

  Acest lucru nu este ceva de care ar trebui de temut, ci ar trebui privit ca o oportunitate de crestere ulterioara. Din aceste provocari invatam noi lectii si devenim mai puternici.

  Cand sunt inversate, cinci pot reprezenta o negare sau o reticenta de a face fata acestor provocari.

  Alternativ, ei ar putea indica ca aceste provocari se vor sfarsi, sugerand ca ati facut munca necesara pentru a trece prin aceasta faza.

  Sase in tarot

  Sase in tarot reprezinta armonie, cooperare si vindecare.

  Ati reusit sa treaca prin cele cinci provocatoare, iar sase reprezinta acum o perioada de vindecare si recuperare necesara.

  Sase sunt un numar bine rotunjit si echilibrat care poate simboliza armonia si cooperarea in toate domeniile vietii tale.

  Aceasta inseamna ca lumea voastra materiala si cea spirituala sunt in echilibru si va puteti astepta sa experimentati un sentiment de calm si usurinta.

  Acest lucru se poate aplica si oricaror relatii pe care le puteti avea, deoarece provocarile pot fi rezolvate si cooperarea devine mai naturala pentru dvs.

  Sapte in tarot

  Saptele in tarot reprezinta reflectia, evaluarea si controlul.

  Este un numar de intelepciune, crestere si intelegere. Sevens ne ajuta sa obtinem o perspectiva si sa ne exploram optiunile, astfel incat sa putem creste inainte intr-un mod concentrat si intentionat.

  Sevens indica un mod de gandire masculin mai analitic. Este important cand saptele apar in mod repetat pentru a va asigura ca practicati echilibrul intre mintea ta logica si intuitia ta.

  Cand sunt inversate, sapte pot sugera prea multe optiuni si o lipsa de focalizare clara. De asemenea, pot sugera vederea in tunel si incapacitatea de a explora alte optiuni.

  Opturi in tarot

  Opturile in tarot reprezinta maiestrie, realizare si actiune.

  Cand te uiti la numarul 8, acesta poate fi asemanat cu simbolul infinitului, simbolul miscarii si curgerii eterne.

  Prin urmare, opturile reprezinta efortul continuu necesar pentru a va atinge obiectivele si dorintele. Ele sunt simbolice pentru munca si actiunea care trebuie depusa pentru a obtine stapanire si finalizare. 

  Cand sunt inversate, opt pot reprezenta o lipsa de succes material sau evitarea muncii necesare pentru a ajunge acolo. 

  Ele pot reprezenta, de asemenea, cicluri repetate care trebuie sa se incheie pentru cresterea ta.

  Noua in tarot

  Noua in tarot reprezinta atingerea, implinirea si fructificarea.

  Nines aduce recompensele muncii grele pe care am depus-o de-a lungul calatoriei noastre pana acum.

  Actiunile si provocarile cu care ne-am confruntat dau roade si primim ceea ce am lucrat.

  Cand apar noua, asteptati-va sa simtiti un sentiment de implinire si simtiti-va asigurat ca tot ceea ce ati trecut a fost chiar pentru acest moment.

  Cand sunt inversate, noua pot indica o lipsa de inchidere sau de implinire. Ei ar putea sugera ca trebuie sa legati niste capete libere inainte de a putea merge mai departe.

  Ei ar putea sugera, de asemenea, necesitatea de a va redefini obiectivele cu ceva care este mai aliniat cu scopul dvs. superior.

  Zeci in tarot

  Zecile in tarot reprezinta sfarsitul unui ciclu, finalizarea si reinnoirea.

  Deoarece 1 + 0 = 1, zecile reprezinta o intoarcere la inceput, adica. inceputul unui nou ciclu. Prin urmare, zecile pot fi privite ca perioada de tranzitie intre vechi si nou.

  Cand zecile sunt inversate, acest lucru sugereaza ca ceva nu se va incheia si ca mai este de facut pentru a pune capat unui ciclu actual.

  Cheat sheet numerologie tarot

  Pentru a ajuta la invatarea numerelor cartilor de tarot atat de usor, am creat o fisa imprimabila gratuita de numerologie de tarot pe care o puteti avea la indemana in timpul lecturilor in timp ce invatati semnificatiile!

  Speram ca, cu aceste cunostinte de numerologie de tarot, puteti sa va conectati cu pachetul dvs. de tarot la un nivel si mai profund si sa produceti citiri mai detaliate si mai precise de tarot!

  Pentru a va ajuta sa invatati numerele din tarot, va recomand sa va impartiti pachetul in carti cu acelasi numar si sa cautati asemanari intre aceste carti.

  Puteti, de asemenea, sa scoateti o carte singulara din pachetul dvs. si sa incercati sa o interpretati folosind foaia de cheat pentru semnificatiile numerelor de tarot .

  Dupa practica regulata cu exercitii de tarot ca acesta, veti descoperi ca cunostintele dvs. de numerologie de tarot vor deveni mai inradacinate si puteti utiliza numerele cartilor de tarot pentru a interpreta cartile cu usurinta. Noroc!

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.