More

  Ce semn zodiacal este puterea cartii de tarot?

  Semnul zodiacal Leu este guvernat de cardul de putere. Diagrama de putere este direct legata de zodia Leu si intruchipeaza toate lucrurile pe care le stim si le iubim despre acest semn de foc.

  Aceasta este o carte Arcana Majora care ne arata ca intruchiparea celor mai bune calitati ale Leului, cum ar fi curajul, curajul, puterea si rezistenta este cheia succesului tau. Leul este, de asemenea, in cautarea pasiunilor si dorintelor sale si poate exista un element obraznic in situatia in cauza, care este direct legat de dorintele tale interioare.

  Pentru a revendica victoria, va trebui, de asemenea, sa-ti exerciti un anumit control de sine si sa-ti imblanzesti propriile fiare interioare. De asemenea, trebuie sa fii cu ochii pe conexiunile tale de karma.. Cand vezi aceasta harta, ar trebui sa stii ca exista un inger pazitor in coltul tau care te va ajuta sa stapanesti leii lumii de care ai nevoie pentru a vedea victoria. In relatii sau chestiuni de cariera, acest card reprezinta o relatie sau o situatie de munca care s-a dovedit pe baza unor caracteristici precum loialitatea si puterea.

  Cartea de putere din Tarot este despre energie si curaj. Este o harta a vitejii si ferocitatii, asemanatoare cu energia fierbinte si hohotitoare a unui leu. In plus, simbolizeaza si o femeie fara teama. Este indrazneata, nestapanita si statornica.

  Simbolurile de baza ale cartii de Forta sunt o femeie cu o patina lemni (un opt pe lateral care simbolizeaza viata vesnica si eternitatea) plutind deasupra capului, un leu si un colier de trandafiri. Cu acel vuiet indraznet si frumos pe care il ai, Leo, nu ar trebui sa fie surprinzator ca cartea ta este puterea. Forta inseamna depasirea dificultatilor din viata noastra prin curaj profund, vitalitate si putere. Pe puntea lui Rider-Waite-Smith vedem o femeie care mangaie un leu pe frunte sub un cer auriu.

  In ciuda faptului ca leul arata amenintator, femeia pare sa aiba stapanire asupra lui. Ai puterea de a tine maxilarul unui leu, Leu, iar magia ta este nelimitata. Daca credeti ca nu exista nicio legatura intre citirea cartilor de tarot si astrologie, este posibil sa va inselati. Din cate stim, diagrama de forta este strans legata de semnul Leului si, conform astrologiei, reprezinta elementul foc.

  Prin urmare, la fel ca astrologia, cartile de tarot influenteaza diferite aspecte ale vietii. Fie ca conteaza banii, dragostea si relatiile sau sanatatea, s-ar putea sa existe intotdeauna ceva special si mai profund despre card pe care il poti regandi in tine, astfel incat sa poti depasi obstacolele pe parcurs. Leul, semnul marcat de leu, este desigur asociat cu cardul de putere. Rappaport explica: „In timp ce multi oameni asociaza puterea cu puterea fizica, cartea de tarot Forta va reaminteste ca va puteti folosi propria forta intuitiva, mentala sau fizica atunci cand faceti fata situatiilor de viata.

  Leul este un semn activ, dar aceasta dorinta naturala de activitate si forta innascuta se refera atat la inteligenta emotionala, cat si la cea fizica. Cheia pentru succesul Leului este sa stii cand si cum sa te bazezi pe puterea mentala. Nu lasa obstacolele vietii sa se rupa. te desparte si nu alergi intotdeauna la altii pentru ajutor.. Si daca ai credinta si un sistem de credinta solid, asta te va ajuta si pe tine.

  Nu numai ca te face sa fii lipsit de pasiune, dar te face si sa te simti stagnant, nefericit si anxios, ceea ce este punctul forte al cartii inverse. Utilizati puterea acestei carti pentru a decide sistemul dvs. de valori personale si ceea ce doriti sa reprezentati si ce nu doriti sa reprezentati.. Regele Baghetelor este prima carte din Grupul de Foc de Carti de Tarot care este o carte perfecta. meci pentru Berbec. Capricornul este asociat cu Cartea Diavolului, deoarece atat cardul, cat si semnul continua sa se straduiasca pentru lucrurile care le satisfac impulsul; fie ca este vorba de achizitie de bunuri sau de cuceriri de afaceri, aceasta legatura reprezinta acele lucruri care pot prelua incet viata unei persoane si nu pot beneficia in mod absolut pentru intreg.

  Seturile de carti mai vechi arata doua simboluri, unul infatisand o femeie care sparge (sau tine in mana) un stalp de piatra, iar celalalt infatisand un leu asuprit de un om. Pe langa faptul ca iti faci un tatuaj dragut de pe cartea ta sau cumperi bijuterii inspirate de tarot, poti medita asupra sensului de a te ridica in viata ta, de a evita potentialele drame, de a-ti atrage partenerul de vis si de a pasi in super-puteri. Acest card corespunde zodiei Leu si spune ca esti in controlul lumii tale si ca lumea te iubeste pentru asta. Regina Baghetelor este a doua carte din grupul de elemente Foc, iar Leul este in pozitia oglinda pentru astrologie ca al doilea semn de foc.

  Foloseste puterea acestui card pentru a intelege ca, cu daruire si munca asidua, poti realiza lucruri grozave. Cand aceasta carte apare in lectura dvs., este un memento inconfundabil ca aveti nevoie de perseverenta si perseverenta pentru a depasi obstacolele din viata amoroasa, din munca sau din relatiile voastre. Pagina Sabiilor este o carte de tarot asociata cu Varsatorul, pentru pozitia pe care ambii o impart ca a treia plasare a semnului aerian.

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.