More

  Vraji de tarot – A face magie cu tarot

  Exista ceva cu adevarat special la Tarot. A rezonat cu oamenii de-a lungul generatiilor si intre culturi. Stim cu totii despre spread-urile de tarot, dar ai incercat vreodata vraji sau ritualuri magice cu tarotul tau? Tarotul poate fi un instrument ritualic puternic si astazi exploram cum sa incepem cu vrajile de tarot.

  Descoperiti puterea vrajilor de tarot pentru manifestare si magie

  Cand vine vorba de accesarea intelepciunii noastre interioare, unul dintre cele mai puternice instrumente este tarotul. De-a lungul anilor studiului meu de tarot, acesta a devenit o pasiune de-a mea.

  Ce este Tarotul?

  Puteti afla mai multe despre Tarot este resursa noastra: Ce este Tarotul? dar aici este un rezumat rapid. 

  Tarotul este o forma de cartomantie, care este divinatie folosind carti.

  Cel mai popular tip de tarot se numeste Rider, Waite, Smith sau RWS Tarot.

  Tarotul este un pachet de 78 de carti, de obicei, cu imagini elaborate si profund emotionale. Pachetul are doua arcane: 22 de carti de arcane majore care sunt numite carti si urmaresc temele majore ale calatoriei vietii cuiva. In plus, 56 de carti de arcane minore care sunt carti numerotate de la a la zece, cu carti de curte in 4 culori, numite de obicei sabii, baghete, pentacule si cupe.

  Tarotul este adesea folosit pentru ghicirea, indrumarea spirituala, manifestarea sinelui tau superior sau pentru a obtine claritate cu privire la problemele vietii celui care pune intrebari.

  A invata sa citesti tarotul si sa folosesti lectiile predate de carti este o calatorie de-a lungul vietii, dar este si ceva ce poate explora oricine. Adesea, incepem prin a invata semnificatia cartilor si a simplelor spread-uri de carti de tarot. Dar astazi vrem sa exploram o noua modalitate de a lucra cu tarotul si sa profitam de energia si puterea tarotului prin vraji de tarot.

  Cum sa faci vraji cu carti de tarot

  Fiecare carte de tarot are propria sa energie, mesaje si semnificatii. Acest lucru le face un instrument ritualic puternic.

  Cautati dragoste? Lucreaza cu iubitorii sau Doua de cupe.

  Iti cauti scopul? Lucrati cu cardul Star.

  Doriti sa va manifestati dorintele? Cartea Magician este cea care va cheama.

  Lista continua, deoarece fiecare carte din pachet vorbeste despre probleme diferite. Gasiti pur si simplu cardul care rezoneaza cu dorintele voastre de a incepe sa accesati acea cautare a sufletului, intelepciunea interioara.

  O simpla vraja de tarot

  Puteti crea o vraja simpla de tarot prin:

  • Curata-ti zona, pe tine si mintea ta.
  • Trageti cartea de tarot cu care doriti sa lucrati in aceasta vraja.
  • Concentrati-va pe un cuvant care va incapsuleaza dorinta sau concentrarea, acesta ar putea fi numele sau energia cartii de tarot, de exemplu: 9 pentacole ar putea fi Abundenta sau Succes.
  • Alege o lumanare pentru vraja ta. Poate doriti sa alegeti o anumita culoare de lumanare care se aliniaza cu vrajirea dvs.
  • Folosind un scrib sau un ac de lumanare, scribul sculpteaza cuvantul sau numele cartii de tarot in lumanarea ta. Pentru arcane minore puteti folosi pur si simplu „9ofP” pentru 9 of Pentacles.
  • Optional – Unge lumanarea cu ierburi si uleiuri care rezoneaza cu scopul vrajii tale.
  • Pune-ti cartea de tarot in fata lumanarii. Concentrati-va asupra imaginilor, apoi, in timp ce recitati cuvantul, aprindeti-va lumanarea.
  • Mediteaza pe card. Poti sa-l privesti, sa-l tii, orice functioneaza pentru tine.
  • Concentrati-va pe energiile, emotiile si gandurile care va vin in minte. Lasa mesajele sa vina la tine.
  • Poate doriti sa puneti o intrebare de tarot pentru a ajuta la intelegerea mesajelor.
  • Cand meditatia ta s-a terminat, respira de curatare, multumeste si stinge lumanarea.
  • Puteti lasa aceasta configuratie si reveniti pana cand lumanarea este terminata sau dorintele v-au fost indeplinite.

  Cartea de vraji a tarotului

  Invatarea cum sa incorporezi tarotul in munca de vraji si ritualuri poate fi putin coplesitor la inceput, dar am o resursa puternica pentru a te ajuta sa incepi.

  The Tarot Spellbook de Sam Magdaleno este o carte fantastica care exploreaza fiecare carte individuala de tarot si cum o poti folosi in munca rituala si in vraji.

  Aceasta carte minunata incepe cu o scurta prezentare generala a lucrarilor de vraji, inclusiv:

  • cum sa-ti amenajezi spatiul
  • curatare
  • cercurile de turnare
  • momente magice, inclusiv fazele lunii, zilele saptamanii si ora din zi, astfel incat sa puteti gasi momentul perfect pentru vrajirea dvs.
  • sigil magick
  • plus intentii si mentalitate

  De acolo, ofera doua pagini pe fiecare carte de tarot atat in ​​arcane majore, cat si in arcane minore.

  Aceste pagini sunt AUR!

  Acestea includ imagini superbe, un scurt rezumat al cartii, inclusiv cuvinte cheie, apoi o vraja de tarot detaliata cu cardul. Aceasta este urmata de cateva solicitari de jurnalizare.

  Ganduri despre Tarot Spellbook

  Cea mai mare parte a paginilor sunt dedicate vrajei care mi s-a parut fabuloasa. Cu toate acestea, unii ar putea simti ca trebuie sa suplimenteze aceasta carte cu resurse suplimentare care sa ofere mai multe informatii despre semnificatia cartilor, cristalelor, momentelor magice, simbolurilor etc. care sunt folosite in vraji.

  Simt ca aceasta carte este ca „cartea de retete pentru bunici”. Nu intra in detalii despre tehnici, presupunerea este ca stiti deja elementele de baza si tehnicile. Bunica ofera pur si simplu ingredientele si cateva instructiuni de baza. Dar acele retete, daca poti invata tehnicile, ofera rezultate incredibile!

  Daca simtiti ca aveti nevoie de mai multe detalii pentru a profita la maximum de vrajile de tarot, cu siguranta asociati aceasta carte cu alte resurse pentru a profita la maximum de ea. Nu vei regreta!

  Ceea ce imi place la The Tarot Spellbook este ca majoritatea vrajilor merg dincolo de lucrul de baza cu vraji si vraji simple. Sunt cercetate cu atentie si sunt mai aprofundate decat multe resurse. In plus, arta este uluitoare si este extrem de bine scrisa!

  Un lucru pe care multe dintre vraji le cer este consumul cartii de tarot. Daca sunteti ca mine, probabil ca aveti mai multe pachete de tarot, asa ca este posibil sa aveti una pe care sunteti dispus sa o sacrificati acestor vraji. Daca nu o faceti si nu doriti sa cumparati un pachet pentru lucrul cu vraji, puteti sa va desenati propria dvs. sau sa va fotocopiati cartile.

  Aceasta carte este un ghid fabulos pentru a face vraji de tarot pentru toata lumea, de la cei nou la tarot, la pagani experimentati, mediumi si mistici care folosesc tarotul de ani de zile.

  De ce fac vraji de tarot?

  Deci, de ce sa va deranjati sa faceti vraji de tarot?

  Vrajile de tarot sunt o modalitate puternica de a lucra magia. Folosind tarotul in munca ta rituala, poti profita de incredibilele energii care se manifesta si de cunostintele despre tarot.

  Acesta este, de asemenea, o modalitate minunata de a afla mai multe despre Tarot. Cu fiecare vraja te conectezi cu acea carte in moduri noi si profunde. Te vei descoperi descoperind noi mesaje si semnificatii si manifestand o conexiune mai mare cu propria intelepciune interioara si suflet prin munca ta extinsa cu fiecare carte.

  Va recomand cu caldura sa folositi tarotul in ritualurile dvs., iar Cartea de vraji a tarotului este un ghid minunat pe calea manifestarii si iluminarii. Adauga-l cu siguranta pe acesta pe lista ta!

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.