More

  Cartea de Tarot Magicianul – Interpretare si semnificatii

  Printre utilizatorii devotati ai Tarotului, Magicianul este adesea cartea de Tarot preferata. Acest lucru se datoreaza faptului ca deja utilizarea Tarotului este un fel de magie – deschiderea usii catre o realitate care este inca un subiect controversat in termeni stiintifici, daca asta va fi vreodata posibil. Cartea de Tarot Magicianul pare sa aiba totul sub control, ca un stapan al soartei, dar asta ar putea fi la fel de bine si o iluzie.

  In zilele noastre, majoritatea magicienilor sunt iluzionisti, dar cel al cartii de Tarot Magicianul este primul care se incadreaza in iluzie. Acest lucru este valabil in special pentru cei care favorizeaza aceasta carte. Acestia vor iluzii. In imaginea acestei carti de tarot, Magicianul a adunat simbolurile tuturor celor patru costume pe masa lui, ca si cum intregul Tarot si, prin urmare, totul din lume este la dispozitia sa.

  Solutiile magicianului se vor dovedi in timp oarecum fara valoare. Fie nu dureaza, fie nu rezolva totul, astfel vor aparea noi probleme – de data aceasta mai dificile de gestionat. Nu este neaparat un lucru rau, deoarece solutia initiala a fost probabil urgenta si benefica. Fara el, cine stie ce s-ar fi intamplat. Este important doar sa intelegem ca solutia Magicianului este rareori cea finala. Problema nu este abordata cu adevarat, ci doar dispare pentru o perioada. Totusi, asta poate fi o binecuvantare.

  Slabiciunea magicianului este sa fie prea increzator. Uita-te doar la semnul eternitatii, ca un halo deasupra capului. Deci, avem tendinta de a fi prea increzatori in solutiile de acest fel. Cand aceasta carte de tarot apare, asteptati-va la o transformare fantastica a evenimentelor, dar, de asemenea, aveti grija la ceea ce mai ramane de facut – ceea ce este la inceput invizibil.

  Carte de Tarot Magicianul ca persoana

  Cartea de Tarot Magicianul se refera la o persoana si acesta este de obicei cazul, atunci acea persoana este cea care are incredere in asa fel incat sa spuna solutii magice. Nu este abordarea realista, dar indrazneala si imaginatia acesteia pot functiona in realitate, cel putin pentru o perioada. Aceasta persoana poate fi impresionanta si pare sa realizeze imposibilul, dar probabil ca ai indoielile tale.

  Carte de Tarot Magicianul ca eveniment

  Atunci cand cartea de Tarot Magicianul se refera la un eveniment, ceea ce nu este chiar atat de probabil, sugereaza o situatie in care solutia vine ca prin magie. Inexplicabil. Nici o abordare logica nu ar rezolva problemele, dar absurdul ar putea fi o solutie. Ceva total irelevant se poate dovedi a fi singurul curs relevant de actiune. Nu este deloc demn de incredere, chiar daca pare sa faca trucul, dar poate fi singura optiune ramasa.

  Carte de Tarot Magicianul – verticala

  Cand cartea de Tarot Magicianul este in pozitie verticala intr-o citire a tarotului, simbolizeaza originalitatea, creativitatea, priceperea, increderea in sine si dexteritatea. Cartea Magicianul inseamna ca vi se va da o idee, o solutie la o problema, o cariera ambitioasa, dragoste sau un loc de munca. Trebuie sa ai incredere in gandirea ta ca te va ajuta sa gasesti ceea ce ai nevoie si sa lasi lumea sa se deschida catre tine.

  Carte de Tarot Magicianul – inversa

  Cand cartea de Tarot Magicianul este inversata intr-o citire a tarotului, simbolizeaza slabiciunea vointei, insecuritatea, intarzierea si lipsa imaginatiei. De asemenea, trebuie sa fiti in cautarea unor oportunitati majore si sa aveti grija sa nu le lasati sa treaca. De asemenea, ar trebui sa va preocupati de oamenii din viata voastra care ar putea fi de incredere si sa incercati sa-i evitati. Spuneti nu serpilor din iarba. Imbratiseaza-ti viitorul luminos!

  Carte de Tarot Magicianul – dragoste

  Cartea Magicianului intr-o citire a dragostei in Tarot este de obicei un semn al lucrurilor pozitive care urmeaza. Daca esti single, o iubire noua (si profunda!) este asigurata. Daca sunteti intr-o relatie, ar putea insemna ca este timpul sa va aprofundati relatia cu partenerul. In ansamblu, Magicianul prevesteste doar aspecte pozitive in dragoste.

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.