More

  Care este cea mai buna carte de tarot de desenat?

  Exista multa frica si stres in jurul cartilor de tarot, precum si emotie. Oamenii vor intotdeauna sa stie care sunt cele mai proaste carti si care este cea mai buna carte de tarot de desenat . Raspunsurile nu sunt atat de simple pe cat ar parea.

  Cartile de tarot nu au reguli stricte si rapide. Am mentionat acest lucru inainte, dar fiecare card va avea un inteles diferit pentru fiecare. Asa functioneaza tarotul.

  Si ceea ce considerati bun va modela modul in care va simtiti despre fiecare carte de tarot.

  Nu spun asta pentru a reduce semnificatiile traditionale ale cartilor. Dar spun asta pentru ca ceea ce o persoana cauta intr-o lectura de tarot, o alta persoana ar incerca sa evite.

  Asadar, luati in considerare acest avertisment pentru cartea mea de tarot: nu exista nicio carte buna 100% din timp si nicio carte care sa fie proasta 100% din timp. Turnul poate semnala tulburari, care par rau. Dar daca tocmai ai aplicat pentru jobul tau visat in afara statului si l-ai obtinut, este si asta o tulburare.

  Cele mai bune semnificatii ale cartilor de tarot depind de situatie. Ca in orice lucru in viata, contextul si nuanta sunt importante. Si daca sunteti nou in citirea tarotului, consultati aceasta postare despre gasirea unui pachet bun de tarot pentru incepatori. Gasirea celor mai bune carti de tarot pentru incepatori este foarte utila atunci cand vine vorba de invatarea semnificatiilor cartilor de tarot.

  Si daca doriti sa inregistrati ceea ce ati invatat, Jurnalul de semnificatii a cartilor de tarot este o resursa excelenta pentru asta.

  Care este cea mai buna carte de tarot de desenat?

  Toate cartile de tarot pot fi grozave sau groaznice in momente diferite. In functie de ceea ce doriti, va modela ce fel de carti doriti sa trageti. Iata o lista cu cateva scenarii cu carti care pot fi bune in acele circumstante.

  001: Carti de tarot pentru schimbare

  Este ciudat sa crezi asta, dar atat Moartea, cat si Turnul pot avea un semnificatie de carte de tarot de bun augur. Am mentionat Turnul mai devreme si cum poate fi asociat cu tulburari. Poate insemna haos, sigur. Dar poate insemna si trezire sau o schimbare brusca.

  Daca vrei o schimbare trepta lenta, atunci The Tower este nasol. Dar daca vrei repede, e grozav.

  In mod similar, Moartea semnaleaza sfarsitul unui ciclu si inceputul altuia. Cuvantul „moarte” nu este placut de citit, dar daca te gandesti la el in termenii ciclului natural al lucrurilor, este doar sfarsitul unui sezon si inceputul unui nou.

  Roata Norocului poate insemna schimbare, dar poate intr-un mod mai frustrant. Acesta este un card care ne aminteste ca totul se schimba, iar schimbarea este probabil singura constanta in viata. Imi place sa cred ca acea carte este un mic simbol al modului in care va trece si asta.

  Zece de baghete poate semnala, de asemenea, sfarsitul unui ciclu. Arata un barbat cu un manunchi de baghete de parca le-ar lua sa le puna deoparte. Este o carte despre un ciclu de munca care se apropie de sfarsit si un alt inceput.

  002: Carti de tarot pentru rabdare

  Cumpatarea este adesea asociata atat cu echilibrul, cat si cu rabdarea. Cardul infatiseaza si o figura de tip inger turnand apa dintr-o cana in alta, cu un picior pe pamant si celalalt pe apa. Pentru mine, cartea este despre modul in care totul se intampla la timpul sau si, deseori, acel moment este divin.

  Pustnicul este o carte despre a merge pe cont propriu si a fi singur. Desi nu este specific rabdarii, este o carte despre a te dedica unui adevar superior in timp ce lucrezi singur, la fel cum au facut vechii pustnici religiosi pe vremuri. Si astfel de viata necesita rabdare.

  Spanzuratul este o carte despre a da un pas inapoi si a arunca o privire la ceea ce este in fata ta, dar dintr-un unghi diferit. Un prieten de-al meu spune mereu „totul este dezvaluit in contrast” si acesta este un card care va spune sa faceti o pauza si sa gasiti contrastul pentru o mai buna intelegere.

  Pentru mine, Luna poate fi si o carte care iti aminteste sa ai rabdare. Este o carte despre gasirea propriei drumuri, oricat de ciudat ar parea si sa ai incredere ca lucrurile se vor intampla daca urmezi calea care ti-a fost destinata.

  003: Carti de tarot pentru abundenta

  Desi nu exista carti de tarot special norocoase, exista unele carti care pot semnala abundenta. Imparateasa este una, desi abundenta ei este adesea asociata cu fertilitatea si nu neaparat cu prosperitatea. Desigur, acel card nu inseamna intotdeauna asta, asa ca nu este ca si cum a trage acel card te va lasa insarcinata.

  Cele Noua Pentacole este, de asemenea, o carte a abundentei. Exista o femeie pe ea care se bucura de toate roadele muncii ei si cred ca este un memento grozav sa sarbatoresti abundenta pe care ai creat-o, indiferent cum arata.

  004: Carti de tarot pentru speranta

  Steaua este o carte despre vindecare. Este cartea despre credinta reinnoita si primirea binecuvantarilor care te inconjoara.

  Cardul Sun prezinta un bebelus calare cu un steag. In fundal sunt floarea soarelui. Este un fel de carte de tip „totul urmeaza Millhouse”, fara tristetea adevaratului Millhouse. Poate semnifica victorie sau succes, dar intr-adevar vorbeste despre multumire in general.

  Cele zece de pentacule si cele zece de cupe sunt adesea privite la fel de fericite pentru totdeauna. Ei vorbesc despre diferite domenii ale vietii (pentacolele sunt guvernate de pamant si cupele sunt guvernate de apa), dar ambele prezinta familii fericite care se bucura impreuna de fructele pe care le ofera costumul lor.

  Si iata ideea mea fierbinte: consider ca Trei de sabii este o carte de speranta. Sigur, este o inima cu trei sabii in ea, dar este un memento ca putem avea limite care sa ne tina in siguranta si am invatat din durerile de inima din trecut, asa ca mergand inainte, nu mai facem aceleasi greseli.

  005: Carti de tarot pentru bucurie

  The Three of Cups este un card care prezinta trei femei cu ochelarii ridicati. Consider ca este o felicitare despre a veni impreuna pentru a sarbatori. Pentru mine, este o carte de petrecere absoluta.

  Asul cupelor infatiseaza literalmente o cupa care trece peste. Este o carte de implinire emotionala si inceputul a ceva bun.

  Lumea termina arcane majore si este o carte care prezinta o figura ingereasca pe cer. Este o carte despre victorie si sfarsitul unui ciclu. Este vorba despre urcarea la un nivel superior si sarbatorirea calatoriei trecute.

  Ce carti de tarot iti place sa tragi?

  Ce carti de tarot crezi ca sunt cele mai bune? Ai o parere despre cele mai puternice carti de tarot? Care carti au cea mai mare semnificatie pentru tine? Care sunt cele mai bune carti de tarot pentru protectie, in opinia dvs.?

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.