More

  Cate carti ar trebui sa folosesti intr-o citire? Afla acum

  O lectura de Tarot poate fi folosita pentru rezolvarea problemelor, luarea deciziilor, brainstorming, analiza caracterului, obtinerea unei perspective asupra trecutului, prezentului si viitorului, obstacolelor in cariera, luptelor relationale, inspiratie sau consiliere. Unii oameni prefera sa lucreze sau sa se joace cu carti in functie de starea lor de spirit.

  Avantajul acestei metode este spontaneitatea ei. Pasii unei citiri de tarot includ amestecarea pachetului, tragerea cartilor, plasarea lor intr-un anumit model sau raspandire si interpretarea semnificatiei intregii imagini simbolice in raport cu intrebarea dvs. sau cu influentele actuale din viata dvs. 

  Tarotul, printre altele, este un ghid extraordinar pentru functionarea constiintei. In plus, ne poate ajuta sa ne realizam intregul potential. Ce anume putem invata din asta? Cititorul de Tarot este invitat cu drag sa ni se alature intr-un tur ghidat al mintii, care, s-a sugerat, reflecta structura Universului. Cu cat invatam mai multe despre noi insine, cu atat invatam mai mult despre universul din jurul nostru. Pentru aceasta, haideti sa vorbim despre cateva lucruri de baza pe care credem ca ar trebui sa le cunoasteti la inceput:

  Cum sa pui intrebari

  Inainte de a afla cate carti sa trageti, ar fi mai bine sa invatati cum sa puneti intrebari . Nu este intotdeauna usor sa pui intrebari specifice intr-o lectura de tarot. Dar cu cat esti mai specific in intrebarea ta, cu atat raspunsul va fi mai specific. Intrebarile vagi duc la raspunsuri si mai vagi. Petreceti atat timp cat aveti nevoie pentru a va clarifica intrebarea, luand in considerare diversele ei aspecte si determinand ce trebuie sa stiti cu adevarat pentru a o rezolva. De asemenea, este esential ca o intrebare de tarot sa nu faca presupuneri false. In caz contrar, cartile nu vor putea raspunde si, cel mai probabil, veti primi un rezultat prostesc. Noteaza toate detaliile de care trebuie sa fii constient cu privire la subiectul intrebarii pe care o pui. Puteti folosi intrebarile cine, ce, unde, de ce si cum pentru a adauga o multitudine de permutari. Deci, ce intrebari puteti pune de fapt carti de tarot? Aici sunt cativa dintre ei:

  – Ce trebuie sa stiu despre relatia mea actuala? 

  — Ce inseamna acest vis?

  – Care sunt provocarile pe care trebuie sa le depasesc pentru a gasi dragostea?

  – Ce abilitati ar trebui sa folosesc pentru a-mi avansa in cariera?

  — Care sunt intentiile lor?

  Stiind cate carti sa trageti

  Nu exista reguli stricte si rapide cu privire la numarul de carti care trebuie trase. Cand utilizati un spread cu pozitii definite si semnificatii pozitionale, trageti atatea carti cate pozitii exista in spread. Unii cititori vor incepe cu un card, il vor interpreta, il vor trage pe altul, il vor interpreta si asa mai departe pana cand vor obtine un card care fie nu are sens, fie pare a fi un final destul de definitiv al lecturii. Daca informatiile de pe cardurile de clarificare va sunt de ajutor, as spune ca metoda dvs. functioneaza si ar trebui sa ramaneti cu ea, indiferent de ce ar putea spune alti oameni. Dar daca nu va ofera informatii utile, nu mai faceti acest lucru. 

  Cu cat trageti mai multe carti, cu atat raspunsul dvs. va fi mai detaliat, dar in afara de asta, ca si in orice altceva in Tarot, faceti ceea ce vi se pare corect. Regula este sa-ti asculti inima si intuitia, mai degraba decat oamenii care incearca sa-ti spuna ce sa faci. Adevarul este ca toti suntem indivizi, iar ceea ce functioneaza pentru o persoana poate sa nu functioneze la fel de bine pentru altul si, in realitate, nimeni nu stie ce este sau nu prea mult pentru tine. 

  Tragerea cartilor #Exercitiu

  Puteti incerca tehnica autoarei Mary K. Greer de a trage carti. Frecati-va mainile impreuna rapid pana cand genereaza caldura si simt furnicaturi. Cu palma in jos, misca mana stanga peste cele trei stive si decide intuitiv care este corpul tau, care este mintea si care este spiritul tau. Stiva de corpuri este de obicei cel mai usor de gasit. Are tendinta de a avea o atractie „magnetica”, este mai calda sau mai „furcanitoare” si oarecum mai densa. Apoi decideti care stiva este mintea ta si care este spiritul tau. Gasesc ca stiva de spirite este mai usor de determinat. Tinde sa fie cel mai usor si mai „efemer”. Mana ta poate parea ca pluteste deasupra ei. Sentimentul este extrem de subtil si expansiv. Stiva mintii poate fi electrica si rece. 

  Observa ceea ce simti, incearca sa-l descrii si, mai ales, ai incredere ca orice faci este potrivit! Puneti stivele in urmatoarea ordine, de la stanga la dreapta: corp, minte, spirit. Cele mai simple si mai directe metode sunt fie sa taiati pachetul de trei ori, asa cum este descris mai sus, si sa intoarceti cartea de sus din fiecare stiva, fie sa reincarcati cartile dupa taiere, sa le intindeti in evantai si sa alegeti trei carti de oriunde in punte. Inainte de a intoarce cartile, notati orice impresie care va vine in minte cu privire la costum, culoare sau imagine. Cartile ale caror emanatii sunt atat de puternice incat simti ca ar putea fi deosebit de semnificative pentru tine. De asemenea, ar trebui sa retineti cartile care cad din pachet in timp ce amestecati. Daca reapar in timpul lecturii, acordati-le o atentie suplimentara in interpretarea dvs. 

  Citirile de tarot sunt o metoda minunata de introspectie pe care o puteti folosi in mod privat. Puteti pune tarot cate intrebari doriti si puteti trage un numar nelimitat de carti. Mergeti intotdeauna cu ceea ce vi se pare corect. Tarotul este mai mult despre intuitie decat despre numere si despre ceea ce vezi cand te uiti la carti. Din acest motiv, a avea incredere in propriile experiente, sentimente si intuitie te va face un cititor de tarot mult mai bun. Pe masura ce cresteti si evoluati, la fel va creste si capacitatea de a citi tarot. DAR! Pentru a crea magie, trebuie sa combinati experienta dumneavoastra personala si cunostintele aprofundate ale cartilor de tarot. 

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.