More

  Spread-uri de tarot cu luna noua si luna plina pentru incepatori

  Ce inseamna Luna in citirea tarotului? Poti citi Tarot pe luna plina sau pe luna noua? Daca sunteti interesat de citirea tarotului si, de asemenea, miscarile Lunii, s-ar putea sa va intrebati raspunsul „ Pot fazele lunii sa va afecteze citirea tarotului ?” intrebare. In acest articol, vom vorbi despre spread-uri de tarot cu luna noua si cu luna plina pentru incepatori. Atunci, sa incepem!

  Cum afecteaza fazele lunii cartile de tarot?

  A trai dupa fazele lunii este o practica puternica care ne indeamna sa dedicam spatiu si timp pentru a ne informa cu noi insine. In timp ce orice nou obicei este o provocare de transformat intr-o rutina, ingrijirea sufletului tau este scurta, dulce si intuitiva, deoarece se bazeaza pe doua concepte: crestere si eliberare.

  Viata poate deveni ocupata, timpul zboara si este usor sa pierdem din vedere angajamentele, progresul, planurile si mai ales lucrurile marunte care sunt importante pentru noi. Acesta este motivul pentru care sa luam timp de doua ori pe luna pe o Luna Noua , pe masura ce incepe sa creasca si pe o Luna Plina pe masura ce scade, pentru a elibera spatiu pentru lucruri noi, ne poate ajuta sa urmarim si sa recunoastem cum ne simtim, unde suntem si ce. trebuie sa facem mai mult, mai putin sau diferit pentru a manifesta o viata armonioasa.

  Si ce modalitate mai buna si mai rapida de a rezuma si stoca aceste meditatii personale decat cu limbajul vizual al cartomanciei!

  Aceasta postare este un ghid rapid si murdar pentru raspandirea Oracle, Lenormand si tarot pentru Luna Plina si Luna Noua pe care il puteti folosi in rutina dumneavoastra de ingrijire a sufletului. Ti-am facut si un pdf gratuit pentru mobil pe care il poti descarca la sfarsitul postarii, cu drag.

  Ce este o lectura de tarot de luna noua?

  Desi literatura si mass-media romantizeaza foarte mult Luna Plina, este Luna Noua de care suntem incantati cei mai multi dintre noi, practicantii ezoterici.

  Dupa cum sugereaza si numele, este o luna de proiecte noi, noi inceputuri sau un nou ciclu. Acest lucru nu inseamna ca trebuie sa aveti un nou inceput in fiecare luna.

  Inseamna doar ca esti gata sa lucrezi activ la imbunatatirea sinelui tau, a vietii tale, a mediului inconjurator sau a rutinei tale obisnuite de ingrijire a sufletului. Dar, ce ar trebui sa faci in timpul unei luni noi si cum citesti un tarot raspandit pe Luna noua ?

  • Oracol raspandit pe Luna Noua

  O singura carte de afirmare este o modalitate simpla de a incepe sa valorificati energiile Lunii Noi pentru crestere si dezvoltare.

  Repetati-o ca o mantra si pastrati-o in minte ca o busola interna pentru sugestiile, gandurile, discursul si actiunile din jurnal pentru urmatoarele saptamani. Manifestati activ mesajul in realitate.

  Actiuni concentrate

  Acest Tarot raspandit pe Luna Noua pe care il intrebam atat cum va puteti mentine sau aveti grija de pacea interioara si sanatatea spirituala, dezvoltand in acelasi timp o zona fizica a vietii voastre. Deoarece lunile in descrestere si in crestere dureaza aproximativ doua saptamani, nu este doar un angajament realist de intretinere, ci si unul practic. Se pot face multe pe termen lung atunci cand lucrezi la el doua saptamani o data.

  Concis si succint

  Cardul Lenormand raspandit pe Luna Noua poate reprezenta oameni, locuri si situatii cu un limbaj direct si concret. Ca atare, daca sunteti un cartomancer mai nerabdator sau doriti un sfat mai detaliat, incercati o Lenormand Matrix urmatoarea luna noua.

  Ce inseamna luna plina in carti de tarot?

  Cu un spread corect de tarot cu Luna Plina , poti gasi raspunsuri la multe intrebari din viata ta!

  Luna Noua este punctul culminant si punctul culminant al ultimelor doua saptamani pe masura ce a crescut. Acum, pe masura ce luna scade, energia care a fost colectata trebuie eliberata. Este fluxul si refluxul natural, asa cum luna impinge si trage mareele.

  Pentru a ne echilibra energiile si actiunile, aceste spread-uri de tarot cu Luna Plina se concentreaza pe curatarea spatiului, golirea a ceea ce este plin si eliberarea.

  Energii de deblocare

  O alta modalitate de a continua sa contribui la bunastarea si planurile tale este prin eliminarea obstacolelor si curatarea energiilor invechite pentru a face spatiu pentru noi energii.

  Imediat ce eliberezi ceva, universul se grabeste sa umple acel vid.

  Exfoliere

  Uneori nu avem nimic special de eliberat. In aceste cazuri, este posibil sa doriti sa lucrati la o poveste veche care trebuie rezolvata.

  Poate ca o problema anterioara este reajustarea si doriti indrumari despre cum sa va protejati din nou de aceasta. Altfel, exista intotdeauna ceva ce am putea face mai putin pentru a ne oferi mai multa dragoste.

  Incepeti cu o pereche de carti Lenormands raspandite pe Luna Plina pentru un sfat simplu de a va curata sufletul, ca parte a rutinei obisnuite de ingrijire a sufletului.

  Cand improvizati propriile sectiuni de tarot , nu uitati sa concentrati intrebarile si fluxul de carti catre punctele actionabile.

  Nu vrei doar o confirmare sau o perspectiva asupra a ceea ce s-a intamplat in ultima vreme. Vrei indrumari cu privire la ce ai putea face in privinta asta si cum sa folosesti cel mai bine luna in descrestere si in crestere pentru un angajament de doua saptamani pentru auto-ingrijire.

  Chiar daca subiectul este ceva mai mult mental decat fizic, se numeste „dovada de cuvant” atunci cand va solidificati gandurile cu actiuni. Intrebati cardurile cum puteti face asta!

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.