More

  Cum sa faci o citire de tarot pentru raspunsuri rapide?

  Esti interesat de carti de tarot? Atunci, ai auzit vreodata despre citirea tarotului da sau nu ? In acest articol, vom vorbi despre lectura tarot cu intrebari da sau nu. Cand cititi un tarot, este posibil sa nu fie intotdeauna posibil sa obtineti raspunsuri definitive, deoarece o carte de tarot poate avea mai multe semnificatii.

  Intr-un astfel de caz, citirea tarotului da sau nu te poate ajuta!

  Daca aveti nevoie rapid de un raspuns sau de un sfat cu privire la ceva, puteti folosi o citire de tarot da/nu. Aceasta  lectura de tarot da/nu  va ofera sfaturi simple si directe atunci cand aveti o anumita intrebare de adresat cartilor de tarot.

  Cu ajutorul citirilor de tarot, puteti primi rapid raspunsuri la intrebari clare. Citirea tarotului Da sau Nu este excelenta pentru  incepatorii citirii tarotului , deoarece sunt atat de simple.

  Acestea implica o intrebare concentrata si, de obicei, una pana la 3 carti raspandite de tarot da sau nu care reprezinta raspunsul „da”, „nu” sau „poate”. Cititorii de tarot trebuie sa invete aceste fapte despre citirea tarotului cu adevarat da sau nu. Aflati mai multe despre citirea tarotului si raspandirea citirii tarot da sau nu !

  Cum sa obtii cele mai bune raspunsuri cu citirea tarotului Da sau Nu?

  Cartile de tarot Da sau Nu functioneaza bine atunci cand aveti nevoie de un raspuns la ceva rapid!  La intrebarea pe care o proiectati pentru acest tip de lectura trebuie sa raspundeti cu „da” sau „nu”. O citire de tarot Da sau Nu poate fi deosebit de utila daca luati o decizie in viitorul apropiat.

  Unii oameni folosesc, de asemenea, o lectura de tarot Da sau Nu pentru a determina un rezultat probabil pentru o anumita situatie viitoare. 

  Aminteste-ti ca nicio carte de tarot nu reprezinta soarta ta absoluta. Cand cititi rezultatele, ganditi-va la card ca la o indicatie a conditiilor favorabile sau nefavorabile, nu neaparat la ceea ce se va intampla cu siguranta. 

  Care sunt carti DA si care sunt NU intr-un pachet de tarot?

  In cazul in care abia incepi cu o lectura de tarot DA NU, pastreaza-l de baza. Daca cartea de Tarot este verticala, ai un Da. Daca este inversat, este un Nu. Pentru a utiliza aceasta tehnica, asigurati-va ca pachetul dvs. are un amestec echilibrat de carti verticale si inversate.

  Taiati intotdeauna pachetul, intoarceti cartile la 180 de grade de sus in jos si apoi remaniere. Repetati de cateva ori pentru a obtine un numar egal de carti verticale si inversate.

  Puteti, de asemenea, sa parcurgeti cartea pachetului de Tarot cu carte si sa creati o lista personala de carti Da, Nu si Poate pentru dvs. Puneti cartile care considerati ca sunt mai probabil sa insemne Da intr-un singur teanc. Intr-un alt teanc, vei avea cartile tale No. Intr-o a treia gramada, vei avea cartile tale Poate.

  Noteaza-ti selectia, ca sa nu te razgandesti mai tarziu cand trageti cartile.

  Da sau nu Lectura de tarot raspandita in 6 pasi simpli

  Da/Nu Moneda

  Acesti 6 pasi simpli va pot ajuta pentru raspandirea cartilor de tarot da sau nu:

  1. Formulati-va intrebarea si amestecati cartile de tarot in timp ce va concentrati pe intrebare.

  2. Cand sunteti gata, intindeti cartile cu fata in jos in forma de evantai.

  3. Acum concentreaza-te din nou pe intrebarea ta si trage un cartonas. Puneti aceasta carte la stanga.

  4. Repetati intrebarea (cu voce tare sau in minte) si trageti al doilea card. Puneti aceasta carte in centru.

  5. Mai puneti intrebarea inca o data, trageti a treia carte si plasati aceasta carte in dreapta.

  6. Intoarceti cardul si stabiliti daca sunt carti „da”, „nu” sau „poate”.

  Dar raspunsurile la tarot da sau nu ?

  • De trei ori un card „da” inseamna, evident, un „da”.
  • Daca aveti doua carti „da” in citirea tarotului da sau nu , rezultatul va fi cel mai probabil pozitiv.

  Daca ati scos un amestec de carti „nu” si „poate”, raspunsul la intrebarea dvs. este nu. In cazul in care trei carti nu sunt suficiente, puteti creste aceasta rata la cinci sau sapte carti.

  Asigurati-va ca nu este un numar par de carti, deoarece este posibil sa nu obtineti un raspuns clar.

  Cateva clarificari suplimentare despre citirea tarotului da sau nu:

  Da/Nu Moneda

  Daca aveti intrebari da sau nu de pus, citirea tarotului functioneaza bine atunci cand aveti nevoie de un raspuns la ceva rapid. De asemenea, ar trebui sa aflati mai multe despre semnificatiile tarot da sau nu…

  Dupa citirea tarotului Da sau Nu, exista cateva lucruri pe care le poti face, cum ar fi sa tragi o a doua carte pentru clarificare si, desigur, sa reflectezi asupra lecturii tale. Ganditi-va la card ca informatii suplimentare pentru a face lumina asupra sursei de incertitudine sau pentru a ghida actiunile pe care le puteti lua pentru a rezolva o problema. Fiti atenti la tentatia de a trage prea multe carti de tarot pentru mai multe informatii. In scurt timp, ai putea ajunge cu intregul pachet!

  Nu uitati sa reflectati asupra lecturilor dvs. de tarot

  Pentru cel mai mare impact in viata ta, reflecta asupra lecturii tale tinand un jurnal, meditand sau discutand cu prieteni de incredere. Acest lucru va poate ajuta sa vedeti punctele oarbe in interpretarea dvs. De asemenea, va poate ajuta sa va rafinati intrebarea pentru a aborda problema mai importanta.

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.