More

  Cum sa alegi pachetul de tarot potrivit pentru tine?

  Toate pachetele de tarot sunt la fel ? Cu ce ​​pachet de tarot ar trebui sa incepi? Poti citi tarotul cu un pachet obisnuit de carti? Daca esti incepator in citirea tarotului , este normal sa ai multe intrebari diferite in minte. Dar intr-adevar, sunt toate cartile de tarot la fel?

  In fiecare an, sunt publicate nenumarate pachete de tarot noi si diferite. Popularitatea si accesibilitatea lor cresc doar odata cu o noua era a spiritualitatii.

  Multe dintre ele sunt modele in editie limitata pe care cititorii de tarot se grabesc sa le adauge colectiilor lor, create de indieni si finantate de Kickstarter – cum ar fi propriul nostru Deck de tarot Fantome, cu realitatea augmentata.

  Ceva care ii incurca pe multi cititori de tarot incepatori este ca multi artisti iau intorsaturi tematice cu design-urile lor vizuale pe cartile de tarot . Desigur, si semnificatia cartilor de tarot va fi diferita, deoarece toate au simboluri diferite. Potrivit profesionistilor, a incepe sa citesti carti de tarot intr-un mod adevarat inseamna sa ai un ghid de tarot cu pachetul de tarot potrivit!

  Deoarece, aceeasi carte de judecata (o carte de obicei confuza in sine) poate arata drastic diferit pe mai multe pachete de tarot .

  Dar, conteaza chiar si poate acest lucru sa va afecteze procesul de invatare? Da, si da! Inseamna ca toate pachetele de tarot nu sunt la fel . Apoi, sa intram in de ce si cum puteti lua propriile decizii de investitii cu pachetul de tarot potrivit .

  Deck de tarot clasic si popular: pachetul de tarot Rider Waite

  Am acoperit deja atemporalul Rider Waite Deck . Dar chiar daca imaginile lui Rider Waite inspira in mod activ un nou design, nu este in niciun caz „deck-ul original”.

  Originile puntilor de tarot se spune ca au peste 2000 de ani in urma, se presupune ca provin din scripturile preotilor egipteni.

  • Cum folosesti pachetul de tarot al lui Rider Waite?

  Ceea ce face deck-ul lui Rider Waite atat de puternic este simbolurile sale bogate si expansive, care cuprind atat de multe posibilitati nuantate de interpretari. La sfarsitul zilei, totusi, putem reduce cartile cu 78 de tarot la numerologie simpla, cele patru elemente si asociatii astrologice si planetare.

  Atata timp cat „regulile” de baza din toate cartile de tarot sunt aceleasi … De exemplu, aerul care reprezinta comunicarea, gandurile, intelectul si numarul doi reprezinta dualitatea, parteneriatul, echilibrul – posibilitatile vizuale sunt infinite.

  Pentru un pachet de tarot cu tematica de birou , un „doi” de „aer” ar putea fi reprezentat de un functionar care se straduieste sa aleaga intre utilizarea unui stilou albastru sau a unui stilou negru! Cand un pachet abandoneaza acest sablon, atunci avem un pachet oracol.

  Puteti folosi propria interpretare cand folositi carti de Tarot?

  Deoarece citirea tarotului este o limba bidirectionala, orice de pe cartile de tarot in sine ar putea fi folosit ca mijloc de transmitere a unui mesaj.

  Chiar si ceva de genul unei expresii faciale amabile a unui personaj pe o carte altfel sumbru ar putea incerca sa comunice un sens mai plin de speranta.

  Un pachet de tarot mai minimalist s-ar putea concentra pe energia bruta a numerelor si a astrologiei, ceea ce este bun pentru o lectura generala. O multime de intuitie si imaginatie intra in joc atunci cand descifrati ce este un semn si ce nu este.

  Deck-ul Rider Waite vs Deck Fantome

  Comparand cele 3 de Swords din pachetul clasic Rider Waite si noul nostru pachet de tarot Fantome unul langa altul; un cititor s-ar putea simti indemnat sa spuna cum sabiile sunt doar niste proiectii – frangerea inimii creata de asteptarile, justificarile si paranoia proprii ale Cautator.

  Puntea clasica infatiseaza ploaia abundenta si disperarea, in timp ce pe puntea Fantome norii sunt imprastiati, cu fulgere bruste – cum ar fi episoadele de anxietate sau migrenele bruste.

  Tema arthuriana a sabiei in piatra ar putea provoca sfatul de a crede in propria valoare pentru a elimina aceste vechi dureri de inima.

  Un pachet de tarot pentru fiecare ocazie

  Este obisnuit ca cititorii de tarot sa aiba mai mult decat un pachet de tarot ! Daca va ganditi sa va incepeti colectia de carti de tarot sau sa o extindeti, poate doriti sa va ganditi de ce sunteti atras de un nou pachet de tarot .

  Poate ca ati trecut printr-o transformare si simtiti ca trebuie sa va actualizati pachetul personal activ cu o noua „personalitate” sau „voce”. Am enumerat inainte cateva pachete de tarot pentru incepatori pe blogul nostru.

  Dar, la sfarsitul zilei, daca simtiti o legatura speciala cu un anumit pachet de tarot, imaginile sale netraditionale nu va vor impiedica sa invatati.

  La urma urmei, fiecare pachet de tarot este ca un individ unic in sine, iar un cititor de tarot isi ia intotdeauna timp pentru a prezenta si a cunoaste noul sau pachet de tarot.

  Incepeti sa cititi carti de tarot este ca si cum ati incepe o noua relatie, ca si cum ar fi pentru prima data de fiecare data. Ceea ce face parte din motivul pentru care dezvoltam o aplicatie de tarot pentru ghiduri AR cu Fantome (pentru a face invatarea si spargerea ghetii atat pentru incepatori, cat si pentru cititorii intermediari, intuitive, accesibile si distractive).

  Nu uitati sa intrati in magazinul nostru: s-ar putea sa va simtiti atrasi de unul dintre modelele noastre. Daca doriti sa incepeti sa cititi carti de tarot cu tarotul Rider Waite ca optiune pentru incepatori, avem trei variante ale pachetului clasic cu o nota de stil: Ame si Magic.

  Fiti curajos si nu va fie teama sa aflati mai multe despre citirea corecta a tarotului . Ai incredere in intuitia ta si daca te cheama un pachet de tarot , raspunde la apel. Este ca o prima intalnire, infricosatoare, dar incitanta sa cunosti fiecare pachet pentru prima data.

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.