More

  Cand o lectura de tarot nu are sens? Afla acum

  Ti-ai pierdut vreodata legatura cu cardurile tale? Multi dintre noi am experimentat-o ​​la un moment dat in viata noastra. Este cunoscut sub numele de burnout de tarot . Nu este bine sau rau; este doar un semn tipic de energie care este blocata, blocata sau blocata. Chiar daca este temporara, este totusi enervant cand apare. Abilitatea de a fi creativ, imaginativ si intuitiv este uneori pur si simplu diminuata de un pachet. Apoi ai impresia ca conexiunea s-a pierdut.

  Nu este cu adevarat pierdut, dar spiritul si mintea voastra s-ar putea sa se plictiseasca de aceleasi simboluri si sa caute ceva nou pentru a le provoca. Cand cititi un tarot pe o anumita tema pe o perioada de cateva zile, rezultatul sau cartile de sfaturi pot spune lucruri complet opuse. Luati in considerare conexiunea cu spiritul in loc sa va faceti griji in legatura cu conectarea la carti daca nu experimentati fluxul natural al lecturii. 

  Luati o pauza putin

  Circumstantele vietii noastre ne pot face uneori sa ne simtim anxiosi si nesiguri. Nu primim raspunsuri clare de la persoanele implicate, asa ca tarotul poate deveni un substitut pentru ceea ce avem cu adevarat nevoie, care este fie claritate din partea oamenilor din viata noastra, fie pur si simplu sa renuntam la oameni, locuri de munca si situatii care ne tin intr-un stare de curiozitate nesatioasa. Nu este o idee buna sa citesti despre orice pentru care ai o preferinta puternica in ceea ce priveste raspunsul, deoarece dorintele sau grijile tale vor interfera cu lectura. Deoarece are loc un schimb de energie in timpul citirii, citirile de tarot au foarte mult de-a face cu energiile spirituale pentru a da raspunsuri. Deci, daca energiile cuiva sunt extrem de tensionate, cititorul va deveni obosit si epuizat. Daca te trezesti ca citesti cu nerabdare despre acelasi subiect din nou si din nou, ar putea fi timpul sa iei o pauza. Lasa-l sa treaca o vreme. Poate ca nu este potrivit pentru tine.

  Mintea este totul

  Iesiti din mentalitatea de a avea nevoie de un raspuns imediat si intrati intr-o stare foarte relaxata, relaxata si meditativa. Luati o abordare respectuoasa si respectuoasa in acest sens. Nu intotdeauna abordam lucrurile in acest fel pentru noi insine, facand auto-lecturile putin prea ocazionale si palmsind cartile jos in graba. Nu va cititi cartile pe o suprafata acoperita cu resturi de mancare din noaptea precedenta sau inconjurata de cutii de bere goale. In schimb, asigurati-va ca masa dvs. este curata si neaglomerata inainte de a incepe lectura. Daca este posibil, iti poti acoperi suprafata cu o fata de masa sau o carpa intinsa si sa o decorezi cu o statuie sau o vaza cu flori. 

  Curata-ti pachetul de tarot

  Cartile tale ar putea absorbi energia negativa creata de gandurile negative. Citirile se pot contrazice reciproc. Este timpul sa curatati si sa reincarcati cardurile daca simtiti ca sunt grele sau citirile nu sunt clare. Curatarea pachetului de tarot are ca rezultat citiri mai precise. Puneti un cristal proaspat purificat deasupra pachetului de tarot dupa ce il utilizati. In timp ce nu il utilizati, acesta va curata si va proteja puntea. Unii oameni pastreaza un cristal minuscul in ambalajul lor de tarot impreuna cu puntea in orice moment. De asemenea, puteti pastra un pendul special de cristal doar pentru citirea Tarot, infasurand sfoara pentru a mentine sacul sau recipientul inchis. Intindeti intotdeauna totul si curatati-va pendulul cu apa sarata in mod regulat.

  Folositi resurse pentru a explora noi tehnici

  Este posibil sa obtineti cartile potrivite si sa aveti nevoie pur si simplu sa adoptati un aspect mai larg. Arunca o privire mai atenta la culori. Arunca o privire atenta la fundal, detaliile specifice si orice alt element al cartilor. Ce au ei de spus? Ce efect au asupra ta? Ce impresii ai daca te uiti rapid la carti? Poti sa inveti tarotul prin studiu. O carte de tarot va va spune despre dimensiunile fizice ale cartilor, stilul artistic, noi spread-uri sau tehnici. Exista intotdeauna ceva de invatat cu tarot si asta nu se va opri niciodata.

  Kim Huggens spune ca, desi nici o lucrare a unui singur autor nu ar trebui acceptata ca singurul adevar, citirea unei game largi de carti pe acest subiect te face sa fii constient de diferitele perspective si puncte de vedere disponibile. Acest lucru va permite sa va investigati toate optiunile, sa descoperiti noi posibilitati pe care poate nu le-ati luat in considerare singur si sa va dezvoltati propria intelegere a cartilor. Dar daca nu esti un mare cititor? In regula: urmariti o multime de filme! Urmariti documentare si programe de stiri. Mergeti la muzee si galerii. Cu cat inveti mai multe despre lumea din jurul tau, cu atat mai bine, indiferent de media pe care o folosesti.

  Atingeti-va intuitia utilizand carti Oracle

  Pentru mine, pachetele oracol adauga o noua perspectiva citirii tarotului. Cand nu pot intelege sau intampin dificultati in interpretarea tarotului, primesc ajutor de la cartile oracol. Uneori, a nu ramane lipit de un singur pachet de tarot poate provoca rezultate bune si poate elimina blocajul. Unele carduri oracol spun un singur cuvant, de exemplu, „Crede”. Poate ca citirea acelui cuvant se poate transforma intr-un raspuns suficient de puternic pentru a elimina toate semnele de intrebare. Cand cititi acele cuvinte, acordati mai multa atentie la ceea ce propria intuitie iti spune ca inseamna aceasta carte pentru viata ta, mai degraba decat explicatia mai detaliata a cartii. Va recomand sa obtineti ajutor de la pachetele oracle, in special pentru citirea relatiilor.

  Cartile pot fi gresite uneori. Citirile tale ale cardurilor pot fi inexacte uneori. Tarotul nu este intotdeauna exact; nimic nu este. Daca asta nu functioneaza, atunci ia o pauza pana cand lucrurile se calmeaza. In timp ce iei o pauza, incearca sa citesti cateva carti despre simbolism sau altceva care te-ar putea ajuta sa-ti intelegi mai bine pachetul. Stabiliti o rutina care vi se potriveste, dar lasati suficient timp intre citiri. Fii hotarat in ​​tine si vezi rezultatele.

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.