More

  Este posibil ca numerologia sa te ajute sa prezici viitorul?

  In ultimele decenii, numerologia a devenit proeminenta ca subiect fierbinte si o declaratie de moda. Este o formula matematica care va poate ajuta sa alegeti cea mai buna cale pentru profesia, viata amoroasa, relatiile si multe altele. Ca un supliment la astrologie, este o practica larg raspandita.

  Datele noastre de nastere sunt legate de numere, care au reactionat la noi inca de la nastere. Oamenii din univers sunt clasati de la unu la noua pe o scara infinita. Acestea sunt cunoscute ca numere divine. In acest cosmos, totul are o relatie logica cu numerele.

  Sunt multe de studiat si de stiut despre numerologie, asa ca va recomandam sa consultati un numerologi online pentru a va ajuta sa va imbunatatiti cunostintele. Numerologia te poate ajuta sa-ti implinesti destinul reducandu-i impactul asupra drumului tau actual in viata.

  Ce este mai exact numerologia?

  Numerologia poate fi folosita pentru a intelege mai bine universul si pe tine insuti ca individ. Numerologia, la fel ca astrologia, este privita ca un fel de divinatie care te poate ajuta sa intelegi si sa te pregatesti pentru cursul vietii tale in anii urmatori.

  Intreaga numerologie este construita pe presupunerea ca cosmosul si toate conceptiile sale complexe pot fi subdivizate sau reduse la bucati mai mici si mai usor de inteles, care sunt numere cu semnificatii specifice. Puteti vedea cum lumea este legata prin numere dupa ce invatati simbolurile si pictogramele numerologiei.

  Cum functioneaza numerologia?

  Fiecare numar are o energie si o vibratie specifica care este influentata de caracteristicile acelui numar. Aceste caracteristici atrag atentia asupra povestii de viata a unei persoane, a trasaturilor de caracter si a norocului. Aceste caracteristici sunt examinate de numerologi, care calculeaza numarul norocos pentru fiecare individ. Potrivit numerologilor, nimic nu se intampla intamplator; totul este determinat doar de numere.

  De-a lungul vietii noastre de zi cu zi, numerele reprezinta puterea noastra interioara si ne determina sa reusim. Cu numarul nostru norocos, putem lua decizia corecta si putem incepe o noua intreprindere de afaceri. Pentru acest tip de avere, numerologii sunt o optiune mai buna. Puteti obtine raspunsuri la intrebarile dvs. referitoare la numerologie contactand online o consultatie de numerologie.

  Eficacitatea numerologiei

  • Numerologie personala

  Are un impact semnificativ asupra vietii noastre profesionale si personale. Cu ajutorul acestuia, va puteti determina numarul norocos si culoarea pe baza tipului dvs. unic de personalitate. Puteti folosi aceasta strategie in viata, cum ar fi alegerea numarului de inmatriculare al vehiculului, adresa de acasa sau chiar ziua de nastere.

  • Numerologie de afaceri

  Daca va lansati firma in ziua potrivita, va puteti creste sansele de succes. Marile corporatii si antreprenorii de afaceri urmeaza in mod constant aceasta practica.

  • Numerologia casatoriei

  Oamenii din India si hinduism sunt foarte precauti atunci cand stabilesc date pentru evenimente importante, cum ar fi nunti. Atunci cand alegeti o data pentru nunta, trebuie sa luati in considerare numerele lor norocoase si o zi favorabila pentru ritualuri.

  • Numerologia carierei

  Este obisnuit ca oamenii de succes sa foloseasca numerologia in viata profesionala. Multe celebritati din Bollywood folosesc numerologia pentru a-si planifica datele de lansare a filmelor, iar unele chiar au numerele lor preferate tatuate pentru noroc. Consultati mai intai numerologie pentru sfaturi daca sunteti in cautarea unui nou loc de munca in orice domeniu.

  Magia numerelor in viata noastra

  Cel mai renumit numerolog online din lume afirma importanta numerelor in viata unei persoane.

  Numarul 1: In primul rand, este un numar guvernat de soare. Are o calitate robusta si masculina si aliniaza credintele oamenilor cu adevarul.

  Numarul 2: numarul reflecta clasa, stilul, inteligenta si alegerile de viata ale unei femei.

  Numarul 3: Identifica individul inteligent si inventiv cu un nivel ridicat de creativitate. Ajuta la indeplinirea sarcinii potrivite la momentul potrivit.

  Numarul 4: Acesta este al doilea numar dupa numarul 2 care discuta despre personalitatea unei femei din punct de vedere al aspectului robust si al unei bune activitati fizice.

  Numarul 5: Cei nascuti cu horoscopul numarul 5 au un tip de personalitate care poate fi descris drept extrovertit si optimist.

  Numarul 6: Venus este planeta conducatoare a numarului 6. Astfel, cei nascuti sub acest numar sunt probabil sa fie calzi si plini de compasiune.

  Numarul 7: Acesta este numarul de indivizi pasionati care cauta constant noi metode de a se imbunatati pe ei insisi si viata lor.

  Numarul 8: Banii, puterea si faima au fost toti factori de luat in considerare. Poate duce la rezultate atat pozitive, cat si negative.

  Numarul 9: Acesta este numarul final din seria numerelor divine si se crede ca protejeaza individualitatea naturii si cunostintele vaste.

  Concluzie

  In timp ce numerologia poate parea complicata la inceput, poate fi la fel de revelatoare ca astrologia conventionala. Va poate ajuta sa va intelegeti punctele forte si limitarile si sa va imputerniceasca sa faceti mici schimbari in viata voastra care vor duce la auto-imbunatatire. Utilizarea numerologiei in diferite moduri va poate ajuta sa faceti schimbari mici, dar semnificative in viata voastra. Daca doriti sa aflati mai multe despre numere si despre modul in care acestea afecteaza viata oamenilor, consultati cel mai bun numerolog din India.

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.