More

  Sunt cartile de tarot rele sau periculoase in vreun fel?

  In 2000, cand infiintam Holisticshop.co.uk, m-am dus sa vad o agentie de web design si m-am intalnit cu directorul intr-o sala de sedinte. Era foarte dornic sa ma accepte ca client.

  La un moment dat, mi-am mentionat ideile despre cum sa le arat oamenilor carti de tarot online si, spre socul meu, el a continuat sa-mi spuna ca nu va crea niciun site web asociat cu Tarot si nici nu va face un site porno. In 2 minute am fost indrumat catre usa de iesire. Am fost prea socat sa ma cert si nu am reusit sa aflu motivul.

  Desi acesta este un exemplu extrem, arata cum unii vad Tarotul ca fiind periculos sau rau. Dar care este adevarul?

  In primul rand, as dori sa subliniez ca cartile de tarot sunt realizate intr-o fabrica folosind cerneluri colorate si carte lucioasa. Acestea ies din fabrica, sunt puse in cutii si apoi ajung cu retaileri care le vand publicului. In nicio etapa, cartile nu trec printr-un proces in care oamenii le blestema sau le binecuvanteaza, de asemenea, cu dragoste. Cartile de tarot in sine sunt un produs.

  Propun ca cartile de Tarot nu sunt „rele” in sine. Daca exista vreun motiv de ingrijorare, voi sugera ca acesta este modul in care sunt prezentate lecturile Tarot, mai degraba decat cartile in sine.

  Ce este Tarotul?

  Tarotul este o carte a intelepciunii in care fiecare carte individuala de Tarot reprezinta o energie sau o situatie din viata.

  Un pachet bun are carti care aduc cu usurinta in minte energia sau esenta acelei carti intr-un mod pe care il putem recunoaste rapid.

  Presupun ca este posibil ca cineva sa picteze o punte care este intens intunecata si, prin urmare, aduce in minte un mod negativ de gandire. Din fericire, traim intr-o lume in care editori precum US Games si Lo Scarabeo au editori care vor refuza orice lucru prea nepotrivit sa ajunga la presa.

  Exista vreo carte proasta?

  Unii vor mentiona ca exista carti „rele” in Tarot precum „Moartea”, „Turnul” si „Diavolul” care pot speria oamenii. Cand fac o lectura, voi explica adesea ca aceste carti nu trebuie luate la propriu sau considerate carti „rele”. De exemplu, a parasi un loc de munca este ca o moarte, dar, alaturi de asta, obtinerea unui nou loc de munca este ca si o nastere. In acest sens, moartea nu trebuie sa fie nedorita. Nici nu inseamna literal ca va exista o moarte.

  Cu putina intelegere, cred ca nu mai trebuie sa vezi aceste carti la fel de rele, pe cat sunt forte naturale in viata.

  Persoana care face lectura

  In opinia mea, citirea tarotului este un serviciu de traducere. Cititorul „vede” energiile din carti si apoi traduce toate acestea in cuvinte si o poveste care poate fi usor de inteles.

  Unul dintre dezavantajele platii pentru o lectura de Tarot este ca, atunci cand iti citesti cartile, s-ar putea sa nu vrei sa spui prea multe cititorului, deoarece s-ar putea sa simti ca vrei dovada ca este un bun cititor. Problema cu a face un pas inapoi si a nu spune mare lucru este ca atunci cititorul doar transmite. S-ar putea sa faca acest lucru exceptional de bine, si sper ca o vor face, dar daca cititorul este suparat, deprimat sau are puncte oarbe, atunci este posibil ca acest lucru sa afecteze traducerea.

  In calitate de cititor, ei pot vedea in mod intuitiv o imagine sau aud ceva, sau pot obtine un sentiment puternic sau o cunoastere interioara profunda. Apoi trebuie sa raporteze asta la persoana din fata lor. Aceasta este o sarcina delicata care necesita tact, dexteritate verbala si constientizare a persoanei pentru care se citeste.

  Aici este cu adevarat principala mea preocupare ca Tarotul este periculos, deoarece ceea ce ni se spune intr-o lectura ne poate ramane in minte si ne poate afecta comportamentul viitor.

  Daca un cititor a spus: „Veti avea trei copii”. Atunci s-ar putea sa te simti pe deplin increzator ca ar trebui sa mergi mai departe si sa ai trei copii, deoarece un cititor de tarot a spus ca asa se va intampla. Dar sunt atat de multe de luat in considerare. Depinde de TU cati copii vrei. Nu depinde de cititorul tau de tarot.

  Din fericire, majoritatea cititorilor de tarot sunt foarte responsabili si vor avea tendinta de a privi intreaga imagine, astfel incat sa va puteti decide.

  Mi s-a spus de catre un cititor de palmier pe la jumatatea lui de douazeci de ani ca la 35 de ani voi avea o schimbare uriasa dupa care voi avea tot ce am visat vreodata. Acum am depasit 35 de ani si, privind in urma, am avut o schimbare destul de mare in acea perioada. Dar am avut si alte schimbari mari de atunci.

  Dupa cum puteti vedea, atunci cand un cititor ia un fir si vi-l prezinta ca o declaratie, toata aceasta putere este in acea declaratie. Se cristalizeaza, dar adevarul poate fi mult mai putin solid sau sigur.

  Privind in urma acum, am primit de fapt tot ce am visat vreodata la 35 de ani? Ei bine, am niste lucruri minunate in viata mea. Dar, ca majoritatea dintre noi, nu sunt tot timpul fericit sau relaxat tot timpul. Viata merge mai departe. Deci, in general, n-as spune ca am primit dintr-o data tot ce am visat vreodata la 35 de ani.

  Prezicerea viitorului

  Prezicerea viitorului in lecturi este unul dintre rapitorii mei. Fiti foarte atenti cand cereti predictii viitoare. Daca o predictie viitoare te ingrijoreaza cu adevarat, te poate zgudui cu adevarat.

  Deci, daca cititi acest lucru si vi s-a spus o predictie viitoare care va ingrijoreaza, v-as sugera ca avem intotdeauna puterea de a ne schimba viitorul.

  Fii foarte clar ca stii ce ceri. Cred ca este bine sa ajung la varf dupa colt, dar personal, daca as avea pe cineva sa-mi citeasca Tarotul, as spune: „Fara predictii viitoare pe termen lung, va rog.”

  Pasi pe care i-ati putea lua pentru a limita sansa unei lecturi proaste

  • Spuneti o rugaciune inainte de a citi sau de a fi citit si cereti ca tot ce vine din aceasta lectura sa fie spre binele vostru mai mare. Imagineaza-ti ca merge bine.
  • Daca aveti un sentiment rau ca nu ar trebui sa continuati cu o lectura, atunci nu o faceti. Trebuie sa ai incredere in instinctul tau.
  • Incercati sa obtineti o recomandare de la cineva care a vazut deja acea persoana. Apoi intrebati cum au prezentat informatiile si a existat ceva care a ingrijorat persoana in legatura cu lectura.
  • Ai grija ce ceri. Esti pregatit pentru toate raspunsurile posibile la aceasta intrebare? Ce vei face cu raspunsul?

  Iubesc Tarotul si il studiez si il folosesc de mai bine de douazeci de ani, iar majoritatea cititorilor de Tarot vor avea in suflet doar interesul tau si, speram, vor tese o imagine minunata, care da putere.

  Citirile de tarot pot fi cu adevarat utile pentru a ne ajuta sa ne vedem viata mai clar si personal si cred ca este cu adevarat interesant. Noroc!!

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.