More

  Privind in viitor: Citirea tarotului este un pacat?

  Cu totii ne intrebam despre viitorul nostru, ca oameni, este firesc sa dorim sa stim ce se va intampla mai departe in viata noastra, mai ales ca nu avem de unde sa aflam. Cu toate acestea, uneori, din cauza acestei curiozitati arzatoare de a dori sa ne cunoastem viitorul, cadem in angajarea in practici oculte. Aceste practici pot parea la inceput foarte inofensive de incercat, cum ar fi ghicirea, magia, horoscoapele, cristalele si cartile de tarot, deoarece pot fi vazute ca un mod distractiv de a afla lucruri, dar aceste practici pot face de fapt mai mult rau decat iti poti imagina.

  Este atat de rau sa te uiti in viitorul tau? Sa ne scufundam putin si sa aflam!

  Ce sunt cartile de tarot si de unde au venit?

  S-a spus ca cartile de tarot au fost gasite cel mai devreme in Italia in anii 1430. Au fost folosite initial pentru jocuri, nu ca instrument de divinatie. Mai tarziu, in secolul al XVIII-lea, oamenii au inceput sa delege semnificatii acestor carti pentru a fi interpretate ca o sursa pentru a afla ce se poate intampla in viitor.

  De ce folosesc oamenii carti de tarot?

  Cartile de tarot au inceput ca un simplu joc, un mod de divertisment, dar in zilele noastre, ele sunt folosite in moduri diferite, care sunt mult mai serioase decat un joc.

  Din cauza semnificatiilor diferite, obtineti din simbolurile pe care le vedeti in aceste carti, unii spun ca cartile de tarot sunt o modalitate de a interpreta ceea ce se intampla cu adevarat in viata ta, sau chiar de a prezice ce se va intampla in viitorul tau. Unii oameni folosesc aceste carti ca o modalitate de iluminare inainte de a lua decizii importante in viata lor sau pur si simplu pentru a cauta confort si asigurare pentru a sti ce li se va intampla.

  Cartile de tarot si Biserica Catolica

  Biserica Catolica respinge toate sursele de ghicire. Se spune in mod specific in Catehismul Bisericii Catolice 2116 „Toate formele de ghicire trebuie respinse: recurgerea la Satana sau la demoni, evocarea mortilor sau alte practici fals presupuse ca „descopera” viitor. Consultarea horoscoapelor, astrologiei, citirea palmelor, interpretarea de prevestiri si loturi, fenomenele de clarviziune si recurgerea la mediumi toate ascund o dorinta de putere asupra timpului, istoriei si, in ultima analiza, a altor fiinte umane, precum si o dorinta. sa concilieze puterile ascunse. Ele contrazic onoarea, respectul si frica iubitoare pe care le datoram numai lui Dumnezeu.”

  De ce cartile de tarot sunt un pacat?

  Din Catehismul Bisericii Catolice reiese clar ca Biserica respinge practicile de citire a cartilor de tarot, iar angajarea intr-o astfel de activitate este un pacat. De ce? Ei bine, pentru inceput, comunicarea cu spiritele si gasirea unor modalitati de a accesa o lume ascunsa, este considerata accesarea vrajitoriei. Vrajitoria te poate duce intr-un loc de idolatrie, calcecie in credinta ta sau, mai rau, sa-ti pierzi total credinta in Dumnezeu.

  Sunt lecturile psihice un pacat?

  Din nou, daca ne uitam la pasajul din Catehismul Bisericii Catolice, acesta afirma ca practicile care graviteaza in jurul „dezvelirii” viitorului sunt respinse de Biserica. Exista multe tipuri de practici de lectura psihica, unele exemple sunt citirile din palme, horoscoape, bile de cristal etc. si toate aceste practici si activitati trebuie respinse in credinta catolica.

  Unii oameni ar putea spune ca aceste activitati, cum ar fi citirea tarotului si lecturile psihice, sunt doar pentru distractie, nimic serios. Cu toate acestea, ar trebui sa va amintiti ca aceste lucruri va pot afecta in continuare chiar si subconstient. Nu te-ai simti deranjat daca te-ai implica intr-o carte de tarot sau intr-o lectura psihica care interpreteaza multe lucruri rele care se vor intampla in viitorul tau? Daca ai fost prins in aceasta situatie, cu siguranta vei avea un fel de reactie la asta. Reactiile nu sunt un lucru rau, la urma urmei, suntem oameni, suntem predispusi la reactii la lucruri pe care le auzim, fie ca sunt bune sau rele.

  Ideea este ca, angajarea in activitati care inconjoara tema magiei, divinatiei si spiritelor, este sa te bagi in ape caldute. Poate starni ispita si stim ca este intotdeauna cel mai bine sa stai departe de ispita.

  Dumnezeu este mai puternic

  La sfarsitul zilei, cel mai important lucru de retinut este ca Dumnezeu este mai puternic decat aceste surse de interpretare a viitorului create de om. El este sursa vietii noastre si trebuie sa fim smeriti sa avem incredere in El doar in tot ceea ce se afla in viata noastra, asta inseamna si sa ne incredem in El din toata inima cu planurile Sale trecute, prezente si viitoare pentru noi.

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.