More

  Tarot online – Afla ce destin iti este scris in cartile de tarot

  Daca in prezent aflarea viitorului din cartile de tarot reprezinta un trend, in anii trecuti, tarotul avea un stigmat negativ. Cartile de tarot erau privite ca fiind portale spre Lumea de Dincolo si erau utilizate pentru trezirea spiritelor. In prezent, citirea cartilor de tarot este o practica tot mai raspandita.

  Fie ca este vorba doar de curiozitate sau de o credinta profunda in cartile de tarot, acestea sunt ca niste ghizi spirituali. La ora actuala, chiar daca nu stii sa interpretezi cartile de tarot, platformele de tarot online sunt ideale pentru a afla ce destin iti este rezervat.

  Cartile de tarot nu descriu evenimente viitoare, literalmente. Acestea sunt mai degraba instrumente care iti intensifica instinctul si forta spirituala, ajungand la o stare zen. In functie de semnificatiile fiecarei carti, in platformele de tarot online, vei regasi sfaturi esentiale pe care sa le urmezi in urmatoarea perioada.

  Tarot online

  Site-urile de tarot online ajuta o persoana sa inteleaga ce trebuie sa stie despre o anumita situatie. Cartile sunt utilizate cel mai bine ca un instrument ce te ajuta sa accesezi intelepciunea din subconstient. In orice citire din cartile de tarot, persoanei ii sunt oferite informatii asupra evenimentelor din trecut, din prezent si din viitor, bazate pe alegerile pe care le face fiecare in momentul afisarii cartilor de tarot. In cazul site-urilor de tarot online, exista mai multe intrebari la care trebuie sa raspundeti sincer pentru ca interpretarea sa fie precisa. Cartile afisate in orice site de tarot online, nu dezvaluie neaparat ce se va intampla, ci, in schimb, permit unei persoane sa inteleaga o situatie si sa determine care este cea mai buna decizie pe care sa o ia, pe baza informatiilor oferite de simbolurile cartilor.

  Tarot online – citire si interpretare

  Exista multe moduri de a citi in cartile tarotului. Poate, cel mai clasic este modelul de unsprezece carti, numit Crucea Celtica. In acest sens, in site-urile de tarot online se utilizeaza frecvent trei carti pentru afisare. Este o metoda simpla, usoara de parcurs si de inteles. In ceea ce priveste interpretarile, exista mai multe tipuri de punti de carti de tarot. Cele mai cunoscute sunt cartile din tarotul tiganesc, cartile clasice Arcana Minora si Arcana Majora sau cartile din tarotul spaniol.

  Tarot gratis

  Pentru persoanele care nu isi doresc sa investeasca intr-un pachet de carti tarot, atunci pot opta pentru varianta tarot gratis sau tarot gratuit. In platformele de tarot online, in functie de site, exista persoane cu experienta in ceea ce priveste cititul cartilor de tarot si astfel beneficiati de o citire tarot live. Orice platforma de tarot online gratis ofera raspunsuri si afiseaza cartile de tarot, chiar in acel moment.

  Aceste platforme de tarot gratuit sunt intuitive, iar informatiile pot fi referinte pentru evenimente, care vor avea loc pe termen scurt, sau pe termen mai lung. Spre exemplu, daca sunt afisate carti din Arcana Majora, atunci evenimentele la care esti expus se vor extinde pe o perioada indelungata. Mai multe despre cartile din Arcana Majora si semnificatiile acestora, se regasesc in randurile urmatoare.

  Semnificatia cartilor de Tarot

  Tarotul este o harta simbolica a constiintei, care cuprinde calatoria noastra prin viata, atat in plan spiritual, cat si in plan fizic. Citirea tarotului este practica de a scoate la iveala intelepciunea, printr-o dispunere specifica a cartilor de tarot. Cartile de tarot sunt menite sa ofere informatii despre adevarurile ascunse in subconstientul fiecarei persoane. Cu alte cuvinte, cartile ofera o constientizare evoluata a ceea ce stiti deja. Originea tarotului nu este cunoscuta, dar avem referinte documentate despre utilizarea cartilor de tarot in Europa secolului al XIV-lea. Tarotul a fost folosit ca oracol, in forma de baza pe care o cunoastem astazi, inca de la inceputul secolului al XVII-lea, forma cea mai raspandita din prezent, fiind reprezentata de platformele de tarot online.

  Carti tarot

  Ilustratiile cartilor de tarot sunt, in general, reprezentate de o singura imagine in pozitie verticala, spre deosebire de cartile de joc obisnuite, care afiseaza o imagine dubla. Atunci cand aceste carti tarot sunt amestecate, acestea pot sa fie afisate vertical sau invers.

  Carti tarot online

  Cartile de tarot spun adevarul. Aceasta este parerea celor mai multi oameni. In realitate, in citirea carti tarot online este specificat faptul ca tarotul reprezinta mai mult o serie de sfaturi dupa care te poti ghida in viata.

  Carti de tarot pret

  Exista o varietate de pachete de carti de tarot, in diferite design-uri, stiluri, in functie de traditia locala. In ceea ce priveste pretul, acesta difera in functie de calitatea cartilor, cat sunt de stilizate si asa mai departe.

  Cand aceste carti tarot sunt inversate, acest lucru poate fi interpretat in diverse moduri, in functie de platforma de tarot online aleasa si de semnificatia cartilor de tarot. Cea mai comuna interpretare este aceea ca esti slabit, iar aura ta energetica este blocata intr-un anume fel. Altii cred ca inseamna ca nu te vei intersecta cu energia cartii de tarot, afisata. In alte interpretari de pe platformele de tarot gratis, sau de tarot online, o carte de tarot inversata semnifica exact opusul semnificatiei cartii respective.

  0 Nebunul

  Cand cartea Nebunul este afisat intr-o citire a cartilor de tarot, inseamna ca va urma o perioada care aduce noi inceputuri. De asemenea, aceasta perioada necesita curaj si dorinta de a te conforma la o noua viata. Nebunul intruchipeaza dorinta de aventura si inocenta tinereasca.

  I Magicianul

  Magicianul este maestrul comunicarii. Magicianul indica faptul ca dorintele se vor indeplini, daca se utilizeaza puterea cuvintelor, inteligenta si capacitatea de a raspandi diverse mesaje.

  II Inalta Preoteasa

  Inalta Preoteasa reprezinta intuitie, incredere in sine si activeaza adevarurile ascunse in subconstient. Ea va reaminteste sa aveti incredere in intuitia voastra.

  III Imparateasa

  Imparateasa este un simbol al capacitatii de a da si de a primi dragoste si de a-i ajuta pe cei din jur. Imparateasa se bucura de placerile vietii si isi foloseste creativitatea pentru a schimba lumea.

  IV Imparatul

  Imparatul reflecta abilitatile tale de lider, conturate de curajul de a initia proiecte. Imparatul apare adesea in platformele de tarot online, cand este timpul sa fii propriul tau sef.

  V Hierofanul

  Hierofanul este cardul de invatare spirituala si ne poate aduce fata in fata cu credintele, religia si traditiile pe care le-am adoptat. El poate semnifica faptul ca urmeaza o perioada de initiere spirituala, iar un mentor sau un profesor s-ar putea intersecta cu destinul tau.

  VI Indragostitii

  Cartea tarot Indragostitii este emblematica pentru modul in care privesti relatiile. Este cartea care uneste contrariile si poate reflecta nevoia de a lua o decizie intre doua situatii sau doua persoane. Cartea de tarot Indragostitii apare atunci cand trebuie sa aveti grija la cum va alegeti partenerii si vine cu recomandarea sa alegeti cu inima.

  VII Carul

  Cand apare Carul, in interpretarile din platformele de tarot online, trebuie sa va pregatiti pentru schimbari. Acesta este un moment potrivit pentru a cunoaste succesul, intr-un mod care se pliaza pe personalitatea ta.

  VIII Forta

  Cu totii invatam sa ne controlam instinctele animalice si sa ne comportam civilizat in mediul social. Cand cartea de tarot Forta este afisata, esti chemat sa-ti exprimi pasiunea, instinctele si creativitatea. Va asteapta o perioada in care experimentati noi aspecte ale vietii.

  IX Pustnicul

  Tinand Steaua Sperantei in felinarul sau, Pustnicul reprezinta intelepciunea ta interioara si capacitatea de a-ti lumina propria cale. Este posibil sa va aflati o perioada in singuratate, un timp care va fi alocat meditatiei.

  X Roata Norocului

  Roata Norocului reprezinta in site-urile de tarot online si tarot gratis, noi oportunitati. Daca este afisata cartea Roata Norocului, fiti deschisi catre noi descoperiri si prosperitate.

  XI Dreptatea

  Cand apare afisata cartea de tarot Dreptatea, te afli intr-o faza de echilibru si realiniere. Este timpul sa te gandesti la tine si sa te eliberezi de o parte din problemele din trecut pe care le-ai acumulat. Dreptatea aduce armonie in toate domeniile vietii – relatii, sanatate, finante si cariera.

  XII Omul spanzurat

  Omul spanzurat arata nevoia de a vedea lucrurile dintr-o perspectiva noua, de aceea atarna cu susul in jos. Cand extrageti aceasta carte, sunteti gata sa incheiati un capitol din viata si sa porniti pe un alt drum.

  XIII Moartea

  Moartea este cartea renasterii. Aceasta nu este de obicei cartea mortii fizice, ci o invitatie de a te detasa de o situatie dificila din trecut si de a te transforma intr-o noua persoana. In acest fel, te regenerezi, fiind mai puternic.

  XIV Echilibrul

  cartea de tarot Echilibrul semnifica faptul ca te afli intr-o perioada de tranzitie. Uneori, s-ar putea ca cei din jur sa nu observe schimbarile, dar pe plan spiritual, vei experimenta noi idei creative pe care le vei face cunoscute, in viitorul apropiat.

  XV Diavolul

  Diavolul pare sa ne distreze si aceasta carte este intr-adevar un memento pentru a nu lua viata atat de in serios. Suntem adesea limitati de asteptari, judecati si frica. In timp ce Diavolul poate fi un avertisment pentru a ne asuma responsabilitatea pentru dorintele si impulsurile noastre pamantesti, reprezinta in acelasi timp un motiv pentru a rade de felul in care tratam unele probleme, uneori mai dramatic decat este cazul.

  XVI Turnul

  E timpul sa eliminati ceea ce nu functioneaza, sa curatati gunoiul si sa construiti ceva nou. Turnul este un apel de trezire. Aveti puterea de a anula orice care nu este aliniat cu adevarata vointa, natura si scop. Este timpul sa va renovati viata.

  XVII Steaua

  Cand apare cartea de tarot Steaua, simti reinnoirea vietii pe care o aduce, privind lucrurile dintr-o perspectiva noua. Ti se reaminteste de valoarea ta in societate si de cum stralucesti in moduri unice. Profita de acest moment de vindecare, in special, in ceea ce priveste stima de sine.

  XVIII Luna

  Luna te cheama sa imbratisezi misterul si tot ceea ce nu poti rationaliza sau defini. Uneori, cand Luna apare in afisarea de pe platformele de taort online, nu vei intelege imediat ce se intampla. Este posibil sa nu fie momentul sa stiti raspunsul.

  XIX Soarele

  Cartea de tarot Soarele simbolizeaza faptul ca stralucesti pentru a-i inspira pe ceilalti. La fel cum Soarele din sistemul nostru solar furnizeaza caldura si lumina, si tu esti ca un soare pentru persoanele din jurul tau.

  XX Judecata

  Judecata, ca si interpretare a cartilor de tarot evidentiaza importanta utilizarii unei judecati bune, cu o perspectiva larga, in corelatie cu corectitudinea si obiectivitatea. S-ar putea sa fie momentul sa iti analizezi trasaturile mai obiectiv. Toate acestea servesc ca o cale spre renastere sau trezire, astfel incat sa iti dai seama de punctele tale slabe si de cele forte, pentru a reusi sa iei decizii cu privire la drumul pe care il alegi.

  XXI Lumea

  Munca ta grea, a dat rezultate! Cand Lumea apare intr-o citire din cartile de tarot, ai ajuns la sfarsitul unui ciclu, ceea ce inseamna, in mod inerent, ca vei incepe unul nou. Si acest nou ciclu este format din informatiile si experienta acumulata. Este o carte care simbolizeaza incheierea unei anumite etape din viata si un nou inceput.

  Tarot tiganesc

  Cartile de tarot sunt utilizate pentru indrumare. In principiu, tarotul este foarte similar cu practica divinarii. Diferenta este ca divinarea implica un ritual religios, invocand zeitati sau spirite. Acestea fiind spuse, cel mai bine este sa nu te gandesti la cartile de tarot / oracol ca la un instrument care iti va prezice concret viitorul, ci mai degraba ca pe un set de sugestii pentru indrumare sau afirmare spirituala.

  Aspectele legate de ceea ce semnifica cartile de tarot tiganesc, nu sunt atat de cunoscute. La fel ca orice modalitate de a citi in tarot, aceste carti de tarot tiganesc poarta diverse simboluri.

  Mai jos veti gasi o descriere detaliata pentru fiecare carte din tarotul tiganesc. Cartile au semnificatii alternative in functie de ce se intampla in viata ta si in ce pozitie se afla cartea. Asigurati-va ca cititi atat interpretarea tipica, cat si semnificatiile inversate sau alternative pentru fiecare carte.

  1. Mesaj – anunt, invitatie, rezultate, apel telefonic. Uita-te la cardul de langa aceasta carte de tarot tiganesc, pentru o explicatie cu privire la tipul de mesaj pe care il vei afla.
  2. Fidelitate – loialitate, onestitate, iubire neconditionata, prietenie.
  3. Rival – competitie, comparatie.
  4. Casa – familie, casa, legaturi emotionale, birou, securitate, mediul in care traiti. Un nou proiect.
  5. Manie – frustrare, emotii negative, nervi, dispozitie proasta. E posibil sa ai parte de o provocare care iti testeaza rabdarea.
  6. Mandrie – aroganta, convingere, ambitie excesiva.
  7. Cadou – donatie, recompense. Bucuria de a da si de a primi. E posibil sa primesti o mostenire de valoare.
  8. Scrisoare – raspuns, aprobare, cerere, documente, contract. Un mesaj pe care il vei primi prin orice mod de comunicare. Stirile aduc schimbarea intr-un fel sau altul.
  9. Inamic – slabiciune, ostilitate, indoiala de sine.
  10. Bebelus – un nou inceput, sarcina, naivitate, stadiu de inceput, inceput de proiect sau relatie.
  11. Gandire – planificare, contemplare, indecizie, studiu, planificarea unui eveniment. Meditezi la problemele tale.
  12. Servitoare – femeie singura, ascultare.
  13. Lord – proprietar de casa, sef, profesor, obligatii
  14. Iubire – fericire, afectiune, iubire, situatie emotionala care implica sentimente, romantism, dragostea fata de o persoana sau fata de un lucru.
  15. Petrecere – eveniment social, receptie, nunta / petrecere pentru copii, sarbatoare.
  16. Vizita – companie, intalniri, misiuni, munca in echipa, actul de a primi oaspeti si de a fi primiti de catre altii. De obicei, este implicat un element de surpriza. Aceasta carte poate reprezenta si o misiune care iti va fi atribuita.
  17. Tristete – durere, nedorita, plans, schimbari de dispozitie, lacrimi de durere. Acest lucru va trece, e doar o stare de spirit temporara.
  18. Om batran – senior, pensionare, longevitate.
  19. Gelozie – spionaj, resentimente, invidie. Vrei ceea ce nu este al tau.
  20. Dorinta – anxietate, dor, dorinta, dorinta sau dor de ceva sau cineva.
  21. Casatorie – Angajament, legatura, pierderea independentei. Aceasta carte de tarot poate prezice casatoria. In principiu, este o carte a uniunii si angajamentului.
  22. Om tanar – frate, coleg, cel mai bun prieten.
  23. Iubitor – barbatul special, sot, iubit. Daca nu exista nimeni in prezent un prieten de sex masculin, atunci, in viitorul apropiat este prezisa o poveste de dragoste.
  24. Moarte – adio, finalizare. E timpul sa mergi mai departe. Uita trecutul si indreapta-te intr-o directie diferita.
  25. Neintelegere – conflict
  26. Tradare – indoiala, incalcarea confidentialitatii, pacaleala.
  27. Maladie – Boala, povara, recuperare. Posibilitatea de a folosi boala ca scuza pentru a nu avea de-a face cu ceva sau cu cineva.
  28. Falsitatea – minciuna, coruptie, tradare, o persoana cu doua fete.
  29. Calatorie – calatorie, urgenta, decolare, calatorie de afaceri, concediu de odihna, situatii de urgenta.
  30. Hot – inselaciune, pierdere, escrocherie.
  31. Inchisoare – limitari, reguli, singuratate.
  32. Vaduv – ruda masculina mai in varsta, doliu, o situatie care trebuie acceptata.
  33. Nenorocire – vesti proaste, disconfort, obstacole, ghinion. O carte de avertizare. Eventuala neplacere sau circumstanta ciudata. Asteapta-te la situatii neprevazute.
  34. Ofiter – celalalt om, persoana aflata in autoritate, relatii profesionale.
  35. Vaduva – divort, menopauza, criza, singuratate, durere, o situatie care provoaca durere.
  36. Judecator – verdict final, decizii ale autoritatilor.
  37. Bani – mostenire, castig, noroc, abundenta, abundenta financiara, victorie.
  38. Niste bani – strangere, bonus, o achizitie, castig mic, rambursare.
  39. Vesti bune – rezultate pozitive, anunt, trecerea cu brio a examenelor.
  40. Constanta – responsabilitate, situatii fixe care nu se vor schimba prea repede.
  41. Pierdere – Probleme legate de bani, despartire intr-o relatie.
  42. Profit – castig, avantaj.
  43. Speranta – anticipare, asteptare, rezultat pozitiv. Totul este posibil prin credinta.
  44. Slujitori – supunere
  45. Bucurie neasteptata – descoperiri, parcare gratuita, recunoastere, apare o situatie care a inceput oribil si s-a dovedit a fi grozava. La fel ca petrecerea la care nu vrei sa mergi si sfarsesti sa ai parte de cel mai bun moment din viata ta. Aceasta carte mai semnifica faptul ca vei Primi vesti bune despre o situatie care te-a ingrijorat.
  46. Averea – victoria, satisfactia garantata, o vanzare, o minune. Visele tale devin realitate.
  47. Un medic – consilier
  48. Femeie straina – o intalnire oarba, mascarata, ceva ciudat SS ciudat
  49. Ecleziastic – credinta, putere de rugaciune, conotatie religioasa, biserica sau capela.

  Tarot live

  Tarotul este o modalitate excelenta de a obtine indrumare si sfaturi, precum si solutii pentru rezolvarea problemelor. Fiecare dintre carti are o semnificatie proprie si, pe masura ce inveti cartile si le cunosti mai bine, vei deveni un cititor mai eficient.

  Tarot spaniol

  In tarot spaniol exista patru costume diferite: aur, cupe, sabii si bastoane. Originea acestui tarot spaniol se remarca in puntea de carduri de la Sevilla, in jurul anului 1400, iar simbolismul sau este destul de similar. Cu toate acestea, expertii remarca faptul ca primele pachete de carti isi au originea in Egiptul Antic. Deci, cele patru costume reprezinta o clasa sociala in vechea societate egipteana: Aurul legat de comercianti, Sabii pentru nobili si suverani, Cupe pentru preoti si bate pentru fermieri.

  Horoscop tarot

  Semnul tau zodiacal este adevarata reflectare a personalitatii tale care iti defineste trasaturile, abilitatile si talentele din momentul nasterii tale. Va poate spune cine sunteti si va puteti cunoaste adevaratele puncte forte si punctele slabe. Iar aceste predictii devin mai utile si mai puternice atunci cand le asociati cu carti de tarot, in ceea ce inseamna horoscop tarot.

  Tarot pe zodii

  Cartile de tarot reprezinta centrul gandurilor tale si pot fi folosite pentru a-ti dezvalui trecutul, prezentul si viitorul. Este arta intuitiva care iti poate arata viata si iti poate spune ce poti deveni in viitor. Intelegand asocierea cartilor de tarot cu semnele tale zodiacale, poti descoperi multe adevaruri despre tine care erau ascunse si necunoscute pana in acel moment.

  Horoscop Tarot Berbec – Imparatul

  Imparatul semnifica calitatile de lider si o carisma uimitoare. Esti un lider innascut si ai capacitatea de a atinge orice tel visat. Cartea vorbeste despre loialitatea ta si iti arata afectiunea fata de cei dragi. Imparatul ca si carte de tarot va cere sa va folositi autoritatea si determinarea pentru a va urma visele.

  Horoscop Tarot Taur – Hierofanul

  In horoscop tarot, Hierofanul te reprezinta ca persoana spirituala sau o persoana cu intelepciune superioara. Aveti toate calitatile pentru a-i indruma pe ceilalti pentru a-si cauta calea adevarata si conventionala. Cartea vorbeste despre tine ca om invatat si iti cere sa inveti mai multe pentru a-ti urmari pasiunea. Hierofanul este cartea virtutii cu mesajul cautarii adevarului.

  Horoscop Tarot Gemenilor – Indragostitii

  La fel ca trasaturile tale, Indragostitii vorbeste despre natura ta dubla si abilitatile de parteneriat. Cartea de tarot Indragostitii este semnul ca trebuie sa fii decisiv si sa cauti obiective pe termen lung, mai degraba decat sa ramai cu mici momente de placere.

  Horoscop Tarot Rac – Carul

  In citirea cartilor de tarot pentru semne zodiacale, Carul este o persoana puternica si dominanta. Esti condus de propriile principii si te concentrezi asupra obiectivelor tale.

  Horoscop Tarot Leu – Forta

  Tu, Leu, detii tarotul Fortei. La fel ca simbolul tau, cardul de tarot vorbeste despre curaj si o forta fizica imensa. Este un indiciu ca aveti puterea de a cuceri si detine un control uimitor asupra emotiilor, sentimentelor, sferei mentale si spirituale.

  Horoscop Tarot Fecioara – Pustnicul

  Pustnicul este cartea nativilor din zodia Fecioara. Este cartea singuratatii si iti arata sensibilitatea fata de inselaciunile lumii exterioare. Cartea va sfatuieste sa va ocupati de timpul pe care vi-l alocati si sa va ganditi la auto-introspectie. Iti cere sa stabilesti scopul real al vietii pentru a obtine succesul si fericirea.

  Horoscop Tarot Balanta – Justitie

  Ca nativ in Balanta, cartea de tarot Justitia este semnul echilibrului, corectitudinii si a armoniei.

  Horoscop Tarot Scorpion – Moartea

  Scorpion, cardul tau de tarot este Moartea. Spre deosebire de semnificatia sa literala, cartea din citirea cartilor de tarot este semnul schimbarii si transformarii in nou. Iti spune sa parasesti trecutul si sa te transforme intr-un tine nou si sanatos.

  Horoscop Tarot Sagetator – Echilibrul

  Ca Sagetator, sunteti nerabdator si de aceea ati obtinut Tarotul cumpatarii pentru semnul vostru zodiacal. Cartea este un indiciu al rabdarii in fiecare activitate.

  Horoscop Tarot Capricorn – Diavolul

  Cardul de tarot Diavolul este tarotul Capricornilor. Diavolul este cartea obsesiei si a dependentei. Este semnul negativitatii care te afecteaza din interior si te face slabit si neconfidential.

  Horoscop Tarot Varsator – Steaua

  Cartea tarotului Steaua ca semn zodiacal te face proprietarul averii si al stabilitatii.

  Horoscop Tarot Pesti – Luna

  Luna este cartea ta de tarot pentru semnul zodiacal, Pesti. In citirile cartilor de tarot, Luna este cartea emotiilor si a mintii intuitive, reflectand astfel conexiunea voastra puternica cu sentimentele interioare.

  Tarot dragoste

  Suflete pereche, parteneri de viata, flacari gemene, gemeni, contracte sacre, legaturi karmice, spirite inrudite – este usor sa va confundati despre ce inseamna tarot dragoste. O citire in tarot dragoste poate oferi o imagine minunata a modului in care se desfasoara aceasta conexiune.

  Tarot online dragoste

  In tarot online dragoste gratuit este o divinatie de tarot care raspandeste lumina asupra prezentului si viitorului relatiei voastre sentimentale. Este mai cu seama un oracol al iubirii decat un horoscop al dragostei. Una dintre cele mai importante diferente intre horoscop si tarot consta in faptul ca tarotul nu incearca sa prezica viitorul, ci sa stimuleze reflectia si sa ne permita sa intelegem evolutiile subtile si aspectele problemelor noastre majore din viata. Tarot gratis dragoste cuprinde mai multe tipuri de tehnici de divinatie. Una dintre cele mai cunoscute este tarot dragoste 12 carti.

  Diverse tipuri de etalari tarot

  Tarotul este un mister. Din toate tipurile de etalare tarot, o simpla carte nu ar trebui sa ne poata oferi informatii spirituale profunde despre noi insine. Dar pentru multi, aceste etalari tarot au facut doar asta.

  Divinatie tarot

  Opiniile variaza in functie de tarot. Unii considera ca aceste carti ornamentate sunt o modalitate legitima de a discerne ceea ce nu se poate sti, o punte intre material si imaterial. Utilizarea tarotului pentru divinatie – o tentativa de a obtine cunostinte din ritualul ocult – a inceput in secolul al XVIII- lea si a recapatat popularitatea in ultimele decenii.

  Ghicitul in tarot

  Tarotul este un instrument pentru a facilita discutiile. Experienta spirituala de a lua legatura cu mintea subconstienta este excelenta pentru a sparge barierele pe care oamenii le ridica in jurul lor, gandurile si sentimentele lor, in ceea ce inseamna ghicitul in tarot.

  Tarot cu o carte

  Utilizati aceasta simpla citire a tarotului, tarot cu o carte ca o mica meditatie pentru a va ajuta sa va concentrati asupra a ceea ce va inconjoara in timpul fiecarei zile. Utilizati tarotul ca instrument pentru a va afla prezentul in acest moment si pentru a cunoaste profund mediul inconjurator. Cu o intelegere mai profunda a starii tale emotionale si psihologice, vei putea face alegeri mai autentice in situatia ta actuala.

  Tarot gratuit personalizat

  Oricine poate invata sa citeasca in carti de tarot, dar este nevoie sa cunosti unele idei practice. Este un proces extrem de intuitiv, asa ca, in timp ce cartile si graficele sunt la indemana, cel mai bun mod de a invata efectiv, este prin a face. O modalitate eficienta de a invata sa citesti in cartile de tarot, este sa accesezi platformele de tarot gratuit personalizat si tarot live.

  In aceste site-uri de tarot gratuit personalizat, vei putea sa verifici ce iti rezerva destinul in fiecare zi, prin optiunea de tarot live. In tarot live vei obtine indicatii in timp real, de la cititori in carti de tarot, care au experienta.

  Viata are diferite faze si la fel apar si cartile de tarot. Exista mai mult de o mie de tipuri de punti de carti de tarot prezente in lume. Fiecare punte este destinata unui scop specific. Cu toate acestea, toate puntile de tarot cuprind aproximativ aceleasi simboluri.

  Fiecare punte de tarot cuprinde 22 de cari in Arcana Majora si 56 de carti in Arcana Minora. Cu o usoara diferenta de interpretari, toate puntile ofera aceeasi precizie in predictii. Acestea va ajuta sa fiti constienti de intuitia de care dispuneti si va permit sa gasiti raspunsurile pe care le cautati. Singura diferenta pe care o prezinta consta in imaginile si numele lor in functie de Arcana. Desi suna coplesitor, diferitele imagini din punte vin cu o metoda unica de a comunica cu Universul si acest lucru este valabil atat pentru platformele de tarot online, cat si pentru optiunea de tarot live.

  Cele mai cunoscute punti de tarot

  De la origine, cartile de tarot au evoluat drastic cu diferite imagini, opere de arta, simboluri si mitologie. Cu toate acestea, dintre acestea doar cateva au devenit populare si sunt folosite frecvent pe site-urile de tarot online si tarot live.

  Puntea Calatoria Nebunului

  Calatoria Nebunului este cel mai obisnuit si mai popular pachet de carti folosit pentru citirea in cartile de tarot online.

  Publicat de Rider and Company, puntea este o abordare usoara pentru toti cei care doresc sa invete tarotul. Puntea impartaseste detalii si indicatii, prin imagini cu scene bine conturate. Simbolurile sale sunt usor de interpretat si pot crea o conexiune instantanee cu intuitia ta. Designul intuitiv face ca aceasta sa fie una dintre cele mai preferate punti din lista site-urilor de tarot online si tarot live.

  Angel Oracle Deck

  Puntea Tarot Angel Oracle, dupa cum sugereaza si numele, acest tip de punte este gravata cu imaginile unui Inger. Puntea este cunoscuta pentru mesajele sale inspirationale. Aceasta punte este potrivita pentru incepatori.

  Tarotul universal din Marsilia

  Cartile sunt derivate din vechile punti Marsilia cu tonurile sale de negru si maro. Personajele si simbolurile sunt colorate in paleta de culori rosu, albastru si galben, in timp ce fundalul a fost pastrat, cu texturi de apa, pastelate.

  Tarotul Druizilor

  Puntea se bazeaza pe tema pamantului si ciclurile anotimpurilor. Este preferata de persoanele pasionate de cultura druizilor si care cred in simbolurile pagane si in religia Tarilor Nordice.

  Legacy of The Divine Tarot

  Puntea este gravata cu imagini puternice, cu o perspectiva moderna. Cartile sunt o alegere excelenta atat pentru incepatori, cat si pentru cititorii cu experienta in cartile de Tarot.

  Nu va faceti griji daca nu cunoasteti inca semnificatiile tuturor cartilor – pana la urma sunt 78 de carti utilizate. O mare parte din citirea Tarotului este reprezentata de construirea propriei intuitii. Stapaneste cuvintele cheie asociate fiecarei carti – foloseste toate indicatiile oferite in platformele de tarot online.

  Cel mai bun tarot online gratis

  Cele mai multe etalari tarot online gratis reprezinta doar o modalitate de a ghida sufletul, destinul fiind ales de fiecare persoana in parte. Iata care sunt cele mai interesante site-uri de tarot online.

  Vera tarot si alte site-uri de tarot online romanesc

  In Vera tarot se regasesc etalari zilnice ale cartilor de tarot, tarot personalizat si tarot online gratis. Alte site-uri care sunt asemanatoare si care au fost cotate ca fiind cele mai bune, sunt: tarot astromax, tarot eva, sandra tarot, tarot ela.

  Tarot online Mihnea Firan

  In tarot online Mihnea Firan veti gasi etalari tarot cu trei carti, astfel veti afla aspecte ce tin de trecut, prezent si viitor. Asemanator este si site-ul tarot ro, cu etalari tarot in romana.

  Cele mai bune site-uri de tarot in engleza

  Pe site-urile de tarot din engleza regasiti si varianta de tarot yes or no, dar si tarot etalat cu o carte, tarot cu trei carti si tarot cu 12 carti. Aceste site-uri sunt: tarot twice, osho zen tarot, tarot online gratuit haya. In afara de aceste portale de divinatie tarot veti regasi si: lotus tarot, nati asia tarot, tarot kártya, tarot lenormand, bella tarot, biddy tarot.

  Priveste cartile cu atentie si observa cum interactioneaza intre ele. Ar trebui sa spuna o poveste. Cel mai important, nu va faceti griji cu privire la perfectiune. Timpul, practica si mintea deschisa vor fi abilitatile care va vor ajuta in aceasta calatorie.

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.