More

  Tarot Imparateasa – semnificatii si interpretari carti de tarot

  Imparateasa este o femeie frumoasa si eleganta. Pe cap, poarta o coroana de doisprezece stele, care arata legatura ei cu taramul mistic si cu ciclurile lumii naturale (cele douasprezece luni ale anului si cele 12 planete). Rochia ei este modelata cu rodii, simboluri ale fertilitatii. Aspectele generale ale acestei carti de tarot sunt: creativitate, iubire, diplomatie si altruism.

  Padurea luxurianta care o inconjoara pe Imparateasa, ceea ce semnifica legatura ei cu Pamantul si cu esenta vietii. Ea isi extrage fortele din copaci si apa si este intinerita de energia naturii. In prim plan, graul auriu izvoraste din sol, reflectand bogatiile din recolte.

  Tarot Imparateasa – semnificatii generale

  Modalitatile Imparatesei din Tarot sunt atat de blande, incat chiar si dusmanii ei se simt binecuvantati, in timp ce ea ii dezarmeaza si ii transforma in supusi fideli, indiferent daca sunt constienti sau nu de acest aspect.

  In tarot, Imparateasa este ceea ce se numeste monarhul iluminat, o expresie emblematica pentru conducatori, in special pentru cei de la sfarsitul secolului al XVIII-lea, care au avut ambitii culturale si academice pentru tarile lor, inspirate de ideile iluminismului. Un astfel de monarh a fost Ecaterina cea Mare a Rusiei.

  Fiecare persoana are o carte de tarot reprezentativa. Imparateasa poarta numarul trei, iar persoanele care sunt guvernate de Imparateasa, sunt acelea care au suma alcatuita din data nasterii, cifra 3.

  Spre exemplu, daca esti nascut in data de 30/04/1994, atunci 30+4+19+94 = 147 si 1+4+7 = 12, iar ultimul numar trebuie redus pana cand cifra este de la 1 la9. In acest caz, 147 va fi 1+4 +7 = 12 si 1+2 = 3. Numarul cartii de tarot va fi cifra 3, numarul reprezentativ Imparatesei.

  Tarot Imparateasa – verticala

  Cand carte de Tarot Imparateasa este verticala intr-o citire a cartilor de tarot, acest lucru simbolizeaza actiunea, dezvoltarea, realizarea, mama / sora / sotia si evolutia. Aceasta carte va spune ca, daca doriti ca dorintele voastre sa fie indeplinite, trebuie sa aveti rabdare si sa permiteti lucrurilor sa evolueze de la sine. Va incurajeaza apelati la latura feminina si sa va concentrati pe a fi un bun model pentru cei din jur. Nu este surprinzator ca poate indica, de asemenea, fertilitate si sarcina.

  Tarot Imparateasa – inversata

  Cand cartea Imparateasa este inversata intr-o citire a cartilor de tarot, aceasta simbolizeaza inactiunea, lipsa de concentrare, indecizia, anxietatea si infidelitatea. De asemenea, s-ar putea sa semnifice ca nu esti conectat cu partea spirituala si sa te confrunti cu o lipsa de incredere.

  Tarot Imparateasa – Bani si cariera

  Intr-un context de cariera, cand Imparateasa apare intr-o citire a cartilor de tarot, te vei simti foarte creativ si ii vei inspira si pe cei din jurul tau cu pasiunea ta. Veti fi plin de idei noi. Pentru cei care incearca sa ia decizii in cariera sau se gandesc sa-si schimbe cariera, aparitia Imparatesei poate semnifica faptul de a va concentra pe latura artistica.

  Financiar vorbind, este un moment bun pentru tine. Este, de asemenea, un moment bun pentru a-ti urmari intuitia in ceea ce priveste investitiile. Pe masura ce aveti succes in aria financiara, nu uitati sa faceti si donatii celor nevoiasi, pentru ca aceasta carte sa va influenteze destinul o perioada indelungata.

  Tarot Imparateasa – Sanatate

  Imparateasa este un indicator puternic al sarcinii si un semn de bun augur pentru persoanele care isi doresc un copil. Daca nu intentionati sa ramaneti insarcinata, Imparateasa este ca un avertisment pentru a fi foarte atente la utilizarea masurilor de protectie adecvate. Imparateasa poate indica si faptul ca trebuie sa aveti grija la alimentatie si sa ascultati semnalele corpului. Urmariti-va nivelul de energie si acordati-va timp pentru a va relaxa.

  Tarot Imparateasa – Spiritualitate

  Cand Imparateasa apare intr-o citire a cartilor de tarot, intr-un context spiritual, indica faptul ca intuitia ta iti spune ceva si trebuie sa-ti faci timp sa o asculti. Instinctele vor fi pe masura si este un moment bun pentru a incepe sau a continua un drum in viata, deoarece va veti conecta usor la puterea voastra spirituala si totul va curge frumos pentru voi.

  Tarot Imparateasa – Dragoste

  In ceea ce priveste dragostea, Imparateasa este cartea de tarot care aduce doar previziuni pozitive. Daca esti singur iti vei gasi jumatatea, iar daca te afli intr-o relatie, inseamna ca relatia cu partenerul/partenera se va imbunatati si va fi plina de dragoste reciproca, respect si afectiune profunda.

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.