More

  Puterea pachetului de tarot Thoth in practica rituala si magica

  Enigmaticul si misticul Thoth Tarot Deck a starnit de multa vreme curiozitatea atat a celor inclinati spre spiritual, cat si a celor interesati de necunoscut. Este un instrument care a fost folosit pentru divinatie, ritual si magie de zeci de ani.

  Cu toate acestea, pentru cei care nu sunt familiarizati cu aceasta punte, scufundarea in imaginile si simbolurile sale complicate poate fi o sarcina descurajanta. In acest articol, vom explora istoria si semnificatiile din spatele pachetului de tarot Thoth, cum sa-l incorporam in ritual si cum poate fi folosit in practicile magice. Deci, haideti sa pornim intr-o calatorie in adancurile acestei punti puternice si enigmatice.

  Pachetul de tarot Thoth

  Explorarea lumii fascinante a cartilor de tarot poate fi o experienta palpitanta si iluminatoare. Punctul de tarot Thoth este unul dintre cele mai proeminente si recunoscute dintre toate pachetele de tarot . Aleister Crowley, un ocultist proeminent de la inceputul secolului al XX-lea, a creat Thoth Tarot Deck in colaborare cu artista Lady Frieda Harris. Acest pachet, cu simbolismul sau bogat, imaginile complicate si profunzimea spirituala, este inca folosit pe scara larga astazi pentru divinatie, meditatie, ritual si magie. Sa ne scufundam mai adanc in istoria, semnificatiile si semnificatia acestui puternic si misterios pachet de tarot. Pentru a afla mai multe despre originile tarotului, consultati ghidul nostru pentru istoria cartilor de tarot.

  Istoria pachetului de tarot Thoth

  Thoth Tarot Deck a fost creat de celebrul ocultist Aleister Crowley intre 1938 si 1943, cu ilustratii de Lady Frieda Harris. Crowley a fost membru al Ordinului Hermetic al Zorilor de Aur, o societate secreta concentrata pe dezvoltarea spirituala si magie. El s-a bazat pe cunostintele sale vaste despre ocultism si tarot pentru a crea ceea ce el considera a fi pachetul suprem de tarot.

  Cartile se bazeaza pe structura traditionala a tarotului de 78 de carti: 22 de carti de arcane majore si 56 de carti de arcane minore impartite in patru culori. Cu toate acestea, pachetul de tarot Thoth incorporeaza si credintele mistice si astrologice ale lui Crowley.

  Unul dintre motivele pentru care pachetul de tarot Thoth iese in evidenta este datorita lucrarii sale de arta foarte detaliate si complicate. Fiecare card este o capodopera de culoare si simbolism, creand o experienta vizuala uimitoare si semnificativa pentru utilizator.

  In ciuda frumusetii si profunzimii sale, pachetul de tarot Thoth nu a fost foarte popular in timpul lui Crowley. Abia in anii 1960, dupa ce atat Crowley, cat si Lady Harris au murit, pachetul a castigat un public mai larg. Astazi, este considerat de multi unul dintre cele mai puternice si perspicace pachete de tarot disponibile.

  Daca sunteti interesat sa aflati mai multe despre cartile individuale din pachetul de tarot Thoth, consultati ghidul nostru pentru Arcanele Majore sau pagina noastra despre Arcanele minore. Pentru a aprofunda in conexiunile astrologice ale pachetului, accesati pagina noastra despre Tarot si astrologie Thoth. Pentru o analiza mai profunda a conexiunilor pachetului cu Arborele Vietii, consultati pagina noastra despre Tarotul Thoth si Arborele Vietii. Si daca sunteti in cautarea unor sfaturi despre citirea pachetului de tarot Thoth, consultati pagina noastra despre Citirea tarotului cu Thoth. In cele din urma, pentru a compara pachetul de tarot Thoth cu alte pachete de tarot populare, aruncati o privire la ghidul nostru de comparatie.

  Simboluri si semnificatii

  Una dintre caracteristicile unice ale pachetului de tarot Thoth este simbolismul sau bogat si complex, care echilibreaza elementele oculte si mistice. Cartile sunt pline cu imagini si simboluri arhetipale puternice, care au semnificatii si asocieri profunde. Fiecare card are propriul sau simbolism distinct si poate fi citit in diferite moduri in functie de context.

  Unele simboluri importante si semnificatiile lor in pachetul de tarot Thoth includ:

  • Baphomet: O zeitate cu cap de capra, care simbolizeaza dualitatea, reprezentand uniunea contrariilor.
  • Diavolul: Cartea Diavolului este adesea interpretata gresit ca reprezentand raul. Cu toate acestea, reprezinta de fapt partea intunecata sau umbra a psihicului nostru si nevoia de echilibru.
  • Turnul: Turnul simbolizeaza distrugerea si rasturnarea, dar si potentialul de renastere si transformare.
  • Ierofantul: Ierofantul reprezinta religia traditionala si spiritualitatea organizata, dar si nevoia de a pune la indoiala autoritatea si de a-si gasi propriul drum.
  • Luna: Luna semnifica misterul, intuitia si mintea inconstienta, precum si natura ciclica a vietii.
  • Soarele: Soarele reprezinta vitalitate, claritate si bucurie, precum si iluminare si iluminare spirituala.
  • Magul: Magul simbolizeaza creativitatea, indemanarea si maiestria, precum si capacitatea de a-si manifesta intentiile.
  • Imparateasa: Imparateasa reprezinta fertilitatea, creativitatea si abundenta, precum si aspectele de ingrijire si protectie ale feminitatii.

  Aceste simboluri si altele din pachetul de tarot Thoth ajuta la transmiterea de mesaje si perspective importante si pot fi interpretate in moduri diferite, in functie de context si de intrebarea adresata. Ele permit cardurilor sa comunice la un nivel mai profund, dincolo de semnificatiile literale ale imaginilor. Intelegerea simbolismului pachetului de tarot Thoth este o componenta esentiala a lucrului cu acest instrument puternic pentru cresterea personala si dezvoltarea spirituala.

  Deck-ul Thoth vs. alte pachete de tarot

  Cand vine vorba de pachete de tarot, exista multe optiuni diferite disponibile. In timp ce fiecare pachet are propriile teme si interpretari unice, pachetul de tarot Thoth iese in evidenta de restul in mai multe moduri:

  • Influenta lui Crowley: Thoth Tarot Deck a fost proiectat de Aleister Crowley, un celebru ocultist si magician ceremonial. Drept urmare, pachetul incorporeaza multe dintre credintele si filozofiile sale, inclusiv interpretarea sa despre Cabala si Arborele Vietii.
  • Imagini neconventionale: spre deosebire de pachetele traditionale de tarot, pachetul de tarot Thoth utilizeaza imagini care pot parea neobisnuite sau chiar nelinistitoare pentru unii. De exemplu, cartea Moartea prezinta un scorpion cu un craniu uman in cleste, in timp ce cartea Diavolului prezinta o figura cu picioare de capra, aripi de liliac si un sarpe pentru penis.
  • Simbolism dens: pachetul de tarot Thoth este cunoscut pentru simbolismul sau complex si multiplele straturi de semnificatie. Fiecare carte este plina cu simboluri si culori care se refera la diferite concepte mistice si ezoterice si poate dura ani de studiu pentru a intelege pe deplin semnificatia lor.
  • Reputatie controversata: Din cauza reputatiei lui Crowley ca o figura controversata si a imaginilor neconventionale folosite in pachet, unii oameni vad pachetul de tarot Thoth cu scepticism sau chiar teama. Cu toate acestea, pentru cei care sunt deschisi sa-si exploreze semnificatiile si sa-l foloseasca in practica lor, poate fi un instrument puternic pentru cresterea personala si dezvoltarea spirituala.

  Pachetul de tarot Thoth nu este pentru toata lumea, iar cei care aleg sa lucreze cu el ar trebui sa o faca cu o minte deschisa si cu dorinta de a-si explora simbolismul complex si semnificatiile spirituale profunde.

  Incorporarea pachetului de tarot Thoth in ritual

  Pentru cei care practica magia rituala sau pur si simplu sunt curiosi sa incorporeze tarotul in practica lor spirituala, Thoth Tarot Deck poate fi un instrument puternic pentru divinatie, meditatie si manifestare. Cu toate acestea, este important sa abordati lucrul cu aceste carduri cu intentie si respect. In aceasta sectiune, vom aborda pasii pentru integrarea perfecta a pachetului de tarot Thoth in propriile ritualuri, inclusiv planificarea pre-rituala, selectia cartilor, tehnicile de vizualizare si cum sa va curatati si sa va binecuvantati pachetul. Pana la sfarsitul acestei sectiuni, veti avea o intelegere cuprinzatoare despre cum sa utilizati pachetul de tarot Thoth pentru a va amplifica practica spirituala.

  Planificarea pre-rituala

  Inainte de a incorpora pachetul de tarot Thoth intr-un ritual, este esential sa va angajati in planificarea pre-rituala . Aceasta include determinarea scopului ritualului, stabilirea unor scopuri si intentii specifice si selectarea cartilor de Tarot Thoth corespunzatoare . Pentru a ajuta procesul de planificare, luati in considerare crearea unui tabel html cu urmatoarele categorii:

  Pasul Descriere 1 Definiti Scopul – Determinati intentia generala a ritualului. Este pentru crestere personala, manifestare, vindecare sau altceva? 2 Stabiliti obiective specifice – Definiti obiectivele specifice pentru ritual care sunt aliniate cu intentia generala. Ce vrei sa realizezi in timpul ritualului? 3 Selectati cartile adecvate – Alegeti cartile de Tarot Thoth care se aliniaza cu scopul si obiectivele ritualului. Luati in considerare simbolismul si semnificatiile cartilor pentru a va asigura ca sustin intentia ritualului. 4 Determinati plasarea cartilor – Decideti unde si cum vor fi folosite cartile Tarot Thoth selectate in timpul ritualului. Vor fi folosite pentru divinatie, meditatie sau vizualizare? Determinati succesiunea de plasare a cardului si semnificatia fiecarei carti din secventa. 5 Pregatiti spatiul sacru – Asigurati-va ca spatiul ritual este pregatit si curatat inainte de a utiliza pachetul de tarot Thoth. Aceasta poate include aprinderea lumanarilor, arderea tamaiei sau recitarea unei rugaciuni pentru a stabili energia si intentiile spatiului.

  Urmand acesti pasi de planificare pre-ritual , puteti optimiza utilizarea pachetului de tarot Thoth in timpul ritualului si puteti creste eficacitatea lucrarilor voastre magice .

  Selectarea cartilor potrivite

  Cand vine vorba de incorporarea pachetului de tarot Thoth intr-un ritual, selectarea cartilor potrivite este esentiala pentru a obtine rezultatul dorit. Fiecare carte din pachet are o semnificatie si corespondente unice, asa ca este important sa alegeti carti care se aliniaza cu intentia ritualului sau cu scopul magiei efectuate.

  Factori de luat in considerare

  Exista mai multi factori de care trebuie sa luati in considerare atunci cand alegeti cartile potrivite pentru un ritual, inclusiv:

  Intentie: Ganditi-va la intentia specifica a ritualului si alegeti carti care se aliniaza cu aceasta intentie. De exemplu, daca ritualul este axat pe succes si abundenta, poate doriti sa alegeti carti precum Zece de discuri sau Noua de cupe, care reprezinta stabilitate financiara si, respectiv, satisfactie emotionala.

  Corespondente: Pachetul de tarot Thoth este cunoscut pentru sistemul sau complicat de corespondente, care conecteaza cartile la diferite elemente, planete si semne astrologice. Luati in considerare corespondentele fiecarei carti atunci cand le selectati pentru un ritual sau magie. De exemplu, daca ritualul se concentreaza pe un anumit semn astrologic, poate doriti sa alegeti carti care corespund semnului respectiv.

  Simbolism: Fiecare carte din pachetul de tarot Thoth are un simbolism bogat care poate fi folosit pentru a spori energia si intentia ritualului. Acordati atentie simbolurilor de pe fiecare carte si alegeti-le pe cele care rezoneaza cu rezultatul dorit al ritualului.

  Exemplu de proces de selectie

  Pentru a ilustra cum sa selectati cartile potrivite pentru un ritual, sa trecem printr-un exemplu de proces de selectie:

  Imagineaza-ti ca planuiesti un ritual pentru a atrage dragostea si dragostea in viata ta. Iata cum ati putea selecta cartile pentru acest ritual:

  1. Incepeti prin a lua in considerare intentia ritualului. In acest caz, intentia este de a atrage dragostea si dragostea.

  2. In continuare, luati in considerare corespondentele cartilor. Pentru un ritual de dragoste, ati putea alege carti care corespund lui Venus, planeta iubirii si frumusetii. Unele carti care corespund lui Venus includ Imparateasa, Indragostitii si Zece de cupe.

  3. In cele din urma, luati in considerare simbolismul cartilor. Alege-le pe cele care rezoneaza cu experienta ta personala si cu rezultatul dorit. De exemplu, puteti selecta Doua de cupe, care reprezinta armonie si parteneriat, sau Asul de cupe, care simbolizeaza implinirea emotionala si noile inceputuri.

  Folosind acest proces, poti selecta cartile care se vor alinia cel mai bine cu obiectivele tale si vor spori energia ritualului.

  Rolul vizualizarii

  Vizualizarea joaca un rol crucial in incorporarea pachetului de tarot Thoth in ritual. Este procesul de creare a unor imagini mentale vii care va poate ajuta sa va concentrati intentia si sa va energizati actiunile. Folosirea pachetului de tarot Thoth ca ajutor in vizualizare poate fi o modalitate eficienta de a imbunatati si de a amplifica energia pe care o puneti in ritualul dumneavoastra. Iata cateva puncte cheie de care trebuie sa tineti cont atunci cand incorporati vizualizarea in ritualul dvs. cu pachetul de tarot Thoth:

  1. Stabiliti-va intentia: incepeti prin a stabili o intentie clara pentru ritualul dvs. Vizualizati rezultatul pe care doriti sa-l obtineti si infuzati-va cartile cu aceasta intentie. 2. Alegeti cartile adecvate: selectati carti de Tarot Thoth care se aliniaza cu intentia dvs. si vizualizati cum va pot ajuta sa realizati acest lucru. Fiecare carte are o semnificatie si un simbolism diferit care va pot ajuta sa va concentrati energia catre rezultatul dorit. 3. Creati o imagine mentala: Dupa ce v-ati ales cartile, inchideti ochii si vizualizati-le cat mai viu posibil. Luati nota de culorile, simbolurile si semnificatiile lor si incorporati-le in vizualizarea dvs. Imagineaza-ti energia cartii care curge prin tine si spre intentia ta. 4. Concentrati-va pe intentia dvs.: pe masura ce vizualizati, pastrati-va intentia in minte si concentrati-va asupra modului in care cartile va pot ajuta sa o realizati. Lasati energia cartilor sa va ghideze si sa va energizeze actiunile, astfel incat sa va puteti manifesta intentia in realitate. 5. Foloseste-ti simturile: Fa-ti vizualizarea cat mai reala posibil prin angajarea tuturor simturilor tale. Simtiti textura cartilor, mirositi tamaia si auziti sunetele din jur. Cu cat te poti scufunda mai mult in experienta, cu atat vizualizarea ta va fi mai eficienta.

  Incorporarea tehnicilor de vizualizare in ritualul tau cu pachetul de tarot Thoth poate fi un instrument puternic de manifestare si transformare. Setandu-ti intentia, selectand carti adecvate, creand o imagine mentala vie si angajandu-ti toate simturile, poti valorifica puterea cartilor pentru a-ti amplifica energia si a obtine rezultatul dorit.

  Curatarea si binecuvantarea cartilor dvs

  Inainte de a va folosi pachetul de tarot Thoth in orice ritual sau lucrare magica, este important sa va curatati si sa va binecuvantati cartile pentru a va asigura ca sunt libere de orice energii sau influente negative. Iata cativa pasi pe care ii puteti urma pentru a va curata si binecuvanta cartile:

  1. Curatati-va spatiul: incepeti prin a curata spatiul din jurul vostru. Puteti arde salvie sau puteti folosi orice alta tamaie de curatare pentru a purifica aerul.
  2. Stabiliti-va intentia: pe masura ce incepeti sa va curatati cartile, setati-va intentia de a elibera orice energie negativa care s-ar fi putut acumula si de a va binecuvanta cartile cu energie pozitiva si protectoare.
  3. Amesteca-ti pachetul: amesteca-ti complet pachetul cu intentia de a elibera orice energie negativa.
  4. Treceti puntea prin tamaie: aprindeti niste tamaie si treceti-va puntea prin fum pentru a le curata de orice energie negativa persistenta.
  5. Binecuvanteaza-ti cartile: tine pachetul in maini si vizualizeaza o lumina alba protectoare care le inconjoara. Imaginati-va ca aceasta lumina devine din ce in ce mai puternica si mai stralucitoare, umpland cartile cu energie pozitiva. De asemenea, poate doriti sa spuneti o binecuvantare sau o rugaciune peste puntea dvs. in acest moment.
  6. Incarcati-va puntea: pentru a va infuza si mai mult puntea cu energie pozitiva, le puteti plasa in lumina lunii sau in lumina soarelui timp de cateva ore sau peste noapte. Vizualizati energia soarelui sau a lunii care va incarca puntea cu puterea lor.

  Urmand acesti pasi, va puteti asigura ca pachetul de tarot Thoth este curatat de energie negativa si binecuvantat cu energie pozitiva si protectoare, facandu-l un instrument puternic pentru munca rituala si magica.

  Pachetul de tarot Thoth in Magic

  Pe masura ce ne adancim in lumea Tarotului Thoth, descoperim ca utilizarile sale se extind cu mult dincolo de divinatie si auto-reflectie. Simbolurile si semnificatiile complicate prezente in fiecare card detin potentialul de a amplifica si imbunatati practicile magice. De la lansarea de vraji pana la crearea de ritualuri, pachetul de tarot Thoth poate servi ca un instrument puternic pentru manifestarea intentiilor si conectarea cu taramurile superioare ale constiintei. In aceasta sectiune, vom explora modalitatile in care pachetul de tarot Thoth poate fi incorporat in practicile magice, precum si corespondentele care se aliniaza cu fiecare carte. Deci, haideti sa pornim in aceasta calatorie cu o minte deschisa si cu dorinta de a explora profunzimile magiei si divinatiei.

  Folosind pachetul de tarot Thoth pentru divinatie

  Punctul de tarot Thoth este un instrument puternic pentru divinatie, oferind perspective profunde asupra trecutului, prezentului si viitorului. Iata cativa pasi pentru a utiliza pachetul de tarot Thoth pentru divinatie:

  • Pregatirea pentru lectura: In primul rand, creati un mediu calm si linistit si asigurati-va ca aveti suficient timp pentru lectura. De asemenea, este important sa va curatati mintea de orice distragere a atentiei, astfel incat sa va puteti concentra atentia asupra cartilor.
  • Amestecarea pachetului: in timp ce amestecati pachetul, este important sa va concentrati pe intrebarea sau intentia dvs. De asemenea, puteti cere pachetului sa dezvaluie orice informatii care va pot fi utile in acest moment.
  • Selectarea cartilor: Cand sunteti gata sa selectati cartile pentru citirea dvs., intindeti pachetul cu fata in jos si alegeti cartile cu mana nedominanta. Acest lucru permite mintii tale inconstiente sa-ti ghideze selectia.
  • Interpretarea cartilor: Interpretarea pachetului de tarot Thoth se bazeaza pe simbolismul si imaginile cartilor, precum si pe pozitia si relatia fiecarei carti in difuzare. Acordati-va timp pentru a studia fiecare carte si semnificatia acesteia si luati in considerare modul in care se leaga de intrebarea sau intentia dvs.
  • Reflectarea asupra lecturii: Dupa lectura, fa-ti timp pentru a reflecta asupra perspectivelor pe care le-ai dobandit si gandeste-te la cum le poti aplica in viata ta.

  Amintiti-va, pachetul de tarot Thoth nu este o solutie magica, ci mai degraba un instrument pentru a obtine perspectiva si intelegere. Depinde de tine sa interpretezi cartile si sa folosesti mesajele lor pentru a-ti ghida actiunile si deciziile.

  Imbunatatirea magiei cu carti de tarot Thoth

  Unul dintre cele mai fascinante aspecte ale pachetului de tarot Thoth este utilizarea sa in magie. Cartile pot fi folosite pentru a imbunatati functionarea magica si a manifesta dorintele. Acest lucru se face prin selectarea cartilor care corespund intentiei magiei specifice care este efectuata.

  Pentru a folosi pachetul de tarot Thoth in magie, este important sa intelegeti bine semnificatiile, simbolurile si corespondentele cartilor. Fiecare carte din pachet are o energie si o vibratie unica care poate fi valorificata in scopuri magice.

  O modalitate de a imbunatati magia cu pachetul de tarot Thoth este de a incorpora cartile in vraji si ritualuri. De exemplu, daca executati o vraja de dragoste, puteti alege cartile „Doua cupe” si „Iubitorii” pentru a reprezenta rezultatul romantic dorit. De asemenea, puteti folosi „Asul de cupe” pentru a reprezenta noi inceputuri emotionale sau „Imparateasa” pentru a reprezenta fertilitatea si energia hranitoare.

  O alta modalitate de a folosi pachetul de tarot Thoth in magie este sa meditezi asupra cartilor si sa vizualizezi rezultatul dorit. Aceasta este o tehnica puternica care foloseste energia cartilor pentru a manifesta schimbari pozitive in viata ta. Puteti selecta cartile care corespund intentiei dvs. si meditati asupra lor, concentrandu-va asupra energiei pe care o reprezinta.

  Folosirea pachetului de tarot Thoth in magie implica si intelegerea corespondentelor cartilor. Fiecare carte are corespondente cu elemente, planete si semne astrologice. Aceste corespondente pot fi folosite pentru a spori energia cardului si pentru a se conecta cu energii specifice.

  De exemplu, cartea „Soarele” corespunde cu elementul foc, planeta Soare si semnul astrologic Leu. Daca efectuati un ritual pentru a va creste increderea si creativitatea, puteti folosi cardul „Soarele” pentru a reprezenta energia Soarelui si elementul foc. De asemenea, puteti incorpora cristale sau ierburi care corespund Leului sau Soarelui pentru a spori si mai mult energia ritualului.

  Folosind pachetul de tarot Thoth in magie, puteti profita de energia puternica a cartilor pentru a manifesta schimbari pozitive si pentru a va imbunatati functionarea magica. Cu o buna intelegere a semnificatiilor, simbolurilor si corespondentelor cartilor, puteti utiliza pachetul de tarot Thoth intr-o varietate de practici magice.

  Modalitati de a imbunatati magia cu cartile de tarot Thoth 1. Incorporati carti in vraji si ritualuri 2. Meditati asupra cartilor si vizualizati rezultatul dorit 3. Intelegeti corespondentele cartilor. Exemple de corespondente in pachetul de tarot Thoth: – Cartea „Soarele” corespunde cu element de foc, planeta Soare si semn astrologic al Leului – cardul „Imparateasa” corespunde cu elementul pamant, planeta Venus si semnul astrologic al Taurului

  Corespondentele pachetului de tarot Thoth

  Cand folositi pachetul de tarot Thoth pentru magie sau ritual, intelegerea corespondentelor cartilor este esentiala. Fiecare carte este asociata cu anumite simboluri, culori, elemente si semne astrologice, care pot ajuta utilizatorul sa se concentreze si sa sporeasca magia dorita.

  Mai jos este un tabel al corespondentelor pentru Arcanele Majore ale pachetului de tarot Thoth:

  Card Simbolism Element de culoare Semnul astrologic Nebunul Scantei de energie primara, noi inceputuri Aerul Alb, Pamantul Uranus Magul Puterea de vointa, creatie, manifestare Aerul Galben, Foc Mercur Marea Preoteasa Mister, intuitie, subconstient Apa albastra, Luna Fecioara Imparateasa Fertilitate, hranire , abundenta Pamant Verde, Venus Berbec, Taur Imparatul Autoritatea, structura, putere Focul Rosu, Berbec Racul Hierofantul Intelepciunea, traditia, spiritualitatea Pamantul Aur, Taurul Taurul Alegerea iubitorilor, parteneriat, armonie Deep Blue Air, Gemeni Gemeni The Chariot Drive, control, ambitie Apa stacojie, Rac Rac Forta Curaj, forta, forta interioara Foc portocaliu, Leu Leu Pustnicul Singuratate, reflectie, introspectie Indigo Pamant, Fecioara Fecioara Roata Norocului Fortune, destin, evenimente neasteptate Deep Purple Fire, Jupiter Jupiter Justitie Corectitudine, echilibru, impartialitate Aer verde smarald, Balanta Balanta Spanzuratul Sacrificiu, eliberare, suspendare Apa albastru inchis, Apa Neptun, Moarte Neptun Transformare, schimbare, renastere Apa neagra, Scorpion Scorpion Arta Creativitate, transformare a materiei Apa albastru-verde, Foc, Scorpion, Sagetator Sagetator Diavolul Materialism, tentatie, dependenta Indigo, Negru, Pamant verde, Capricorn Capricorn Distrugerea Turnului, rasturnare, haos Foc portocaliu stralucitor, Marte Marte Steaua Speranta, inspiratie, indrumare Aer de lumina clara, Varsator Varsator Reflectia lunii, iluzie, aspecte ascunse Albastru pal Apa, Pesti Pesti Soarele Iluminare, energie, pozitivitate Trandafir Roz Foc, Soare Soare Eon Schimbare inevitabil, transformare, avansare Spirit gri Pluto Univers Intregitate, completare, implinire Pamant dud, Saturn Saturn

  Cand se foloseste Arcanele minore, fiecare carte este asociata cu unul dintre cele patru culori (Baghete, Cupe, Sabii si Discuri), precum si cu o numerologie care corespunde semnificatiei acesteia (de exemplu, Asul Baghetelor reprezinta noi inceputuri si potential). ).

  Intelegerea acestor corespondente poate fi o modalitate utila de a largi si a aprofunda semnificatiile din spatele pachetului de tarot Thoth si de a le incorpora in practici rituale specifice si lucrari magice.

  In concluzie, Thoth Tarot Deck este un instrument puternic atat pentru ritual, cat si pentru magie. Istoria, simbolurile si semnificatiile sale ofera o gama larga de posibilitati pentru cei care cauta sa o incorporeze in practica lor spirituala. Selectand cartile potrivite, angajandu-se in vizualizare si curatand si binecuvantand temeinic pachetul, practicantii pot utiliza eficient pachetul de tarot Thoth in ritual.

  In magie, pachetul de tarot Thoth ofera o sursa valoroasa de divinatie, permitand practicantilor sa obtina o perspectiva asupra intrebarilor si preocuparilor lor cele mai profunde. In plus, corespondentele sale pot fi folosite pentru a imbunatati diferite lucrari magice, adaugand un alt strat de profunzime practicilor magice traditionale.

  Este important de retinut ca, desi pachetul de tarot Thoth poate diferi de alte pachete de tarot, acesta are propria sa putere unica si ar trebui abordat cu respect si o atentie atenta. Ca in orice practica magica, este esential sa intruchipezi intentia, concentrarea si disciplina pentru a valorifica pe deplin puterea pachetului de tarot Thoth.

  In general, Thoth Tarot Deck este un instrument valoros pentru cei care doresc sa-si aprofundeze practica spirituala, sa-si extinda magia si sa se conecteze cu lumea spirituala. Utilizarea sa in ritual si magie poate oferi practicantilor o multime de cunostinte si perspectiva, facandu-l un plus de nepretuit la trusa de instrumente spirituale a oricui.

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.