More

  Cum sa folosesti tarotul pentru autodescoperirea si cresterea personala

  Simt ca tarotul primeste aceasta repetare ca o practica „ woo-woo ” care se refera la a spune viitorul. Daca mentionez cuvantul tarot cuiva care nu este familiarizat cu practica, ar putea veni in minte imagini cu tigani romi folosind bile de cristal. 

  Si in timp ce, da, tarotul este folosit de multi ca instrument de divinatie, exista si o alta latura a tarotului, care este tarotul pentru autodescoperirea!

  Cand practici tarotul in acest scop, nu este vorba neaparat de a vedea in viitor si de a incerca sa-ti prezice soarta, ci mai degraba de a folosi cartile ca instrument pentru a face munca interioara si a creste ca individ.

  Citirea tarotului este ceva care a devenit o parte din viata mea de zi cu zi in ultimii ani si, ca urmare, am ajuns sa ma cunosc la un nivel mai profund decat oricand.

  Tarotul este una dintre practicile pe care le pretuiesc cel mai mult in calatoria mea de auto-imbunatatire si cred cu adevarat ca este un instrument care poate fi benefic pentru oricine, indiferent de propriile convingeri personale despre practica in sine.

  Ce este tarotul?

  Tarotul este un set de 78 de carti de joc, fiecare carte reprezentand experientele de viata si lectiile pe care le intalnim.

  Cartile sunt impartite in arcane minore, care reprezinta lectiile mai mici de zi cu zi cu care ne confruntam si arcane majore, care reprezinta lectiile mai mari de suflet pe termen lung pe care le intalnim. 

  Fiecare card are propriul nume si, in mod traditional, prezinta o ilustratie aprofundata pentru a prezenta aceste lectii si experiente. 

  Cititorii de tarot folosesc tarotul pentru a efectua „lecturi” punand o intrebare si interpretand cartile care apar intr-o licitatie.

  Acest lucru le permite sa gaseasca raspunsuri la intrebari personale si sa isi evalueze calea actuala de viata.

  Cum poate ajuta tarotul la autodescoperirea si auto-imbunatatirea?

  Cartile de tarot sunt adesea vazute ca o oglinda a ceea ce experimentezi in viata ta. 

  Cand o carte apare intr-o lectura, te incurajeaza sa te uiti in interiorul tau pentru a cauta zone in care acest lucru poate rezona.

  In acest fel, cartile sunt un instrument dar toate raspunsurile vin din interiorul tau. 

  Practicand tarotul pentru descoperirea de sine, va construiti nivelurile de constientizare de sine si va dezvoltati intuitia. 

  Cand faci acest lucru in mod regulat, ajungi sa te cunosti la un nivel mai profund si te simti mai conectat la alegerile pe care le faci si la calea pe care o parcurgi.

  Tarotul va ajuta sa va traiti viata cu un scop.

  5 moduri de a folosi tarotul pentru autodescoperirea si cresterea personala

  Probabil ar trebui sa remarcam ca, ca in orice practica, practicarea tarotului o singura data nu va fi suficienta pentru a vedea o imbunatatire semnificativa a sinelui. Dar cu utilizarea constanta a acestui instrument, veti obtine rezultate uimitoare!

  1. faceti o lectura zilnica de auto-tarot

  Acesta este modul meu favorit absolut de a practica tarotul pentru autodescoperire si este atat de simplu.

  S-ar putea sa auzi ca acest lucru se numeste „lectura unei carti pe zi” sau „extragere zilnica” – implica pur si simplu tragerea unei singure carti de tarot in fiecare zi (de preferinta dimineata) pentru a obtine o perspectiva asupra zilei care urmeaza.

  Acesta este ceva pe care il fac zilnic de peste un an si mi-a schimbat complet rutina de dimineata

  Cred ca citirile zilnice ale cardurilor sunt foarte benefice pentru cresterea personala din trei motive:

  1. Ei pot informa o practica de stabilire a intentiei, incurajandu-va sa va incepeti ziua cu un scop
  2. Ele incurajeaza reflectia de sine in timp ce cautati moduri in care cardul ar fi putut rezona la sfarsitul zilei
  3. Ele va permit sa va familiarizati cu adevarat cu cartile si sa va imbunatatiti constientizarea semnificatiilor cartilor de tarot si a modului in care acestea se raporteaza la dvs.

  Si ceea ce este grozav este ca nu trebuie sa te confrunti niciodata cu spread-uri complexe de tarot daca nu vrei – sa te angajezi la o extragere zilnica este o modalitate excelenta de a vedea rezultate, chiar si ca un incepator complet de tarot!

  2. Incepeti un jurnal de tarot

  Daca ai fost cu mine de ceva vreme, vei sti ca jurnalul este una dintre practicile mele preferate pentru cresterea personala , la fel ca si tarotul!

  Asa ca, desigur, este logic ca combinarea celor doua este o idee simpla cand vine vorba de auto-imbunatatire.

  A incepe un jurnal de tarot este foarte simplu. Aceasta implica efectuarea lecturilor obisnuite de tarot (aceasta include extrageri zilnice) si reflectarea si scrisul despre ceea ce vi se intampla.

  Gasesc ca acest lucru ajuta la cresterea aspectului autodescoperirii din tarot si mai mult, deoarece te incurajeaza cu adevarat sa reflectezi la un nivel mai profund. 

  Apoi, puteti citi din nou articolele anterioare din jurnal pentru a vedea cat de departe ati ajuns si ce ati invatat in calatoria dvs.!

  Daca doriti o modalitate distractiva si usoara de a incepe un jurnal de tarot, consultati paginile mele imprimabile de jurnal de tarot !

  3. Folositi spread-uri de tarot pentru auto-reflexie

  O alta modalitate de a folosi tarotul pentru autodescoperirea este sa folositi in mod specific spread-urile de tarot care sunt concepute in scopul auto-reflectiei.

  Aceasta inseamna sa puneti intrebari care va vor permite sa aprofundati si sa va explorati functionarea interioara.

  Da, uneori, acest lucru poate aduce mesaje incomode care ar putea fi dificil de infruntat, dar despre asta inseamna cresterea!

  Folosind tarotul, putem ajunge sa stim in ce zone din noi insine trebuie sa lucram si sa ne traim viata in consecinta. 

  4. Mediteaza pe o carte de tarot

  Puteti, de asemenea, sa va duceti mai departe reflectia de sine, meditand la o carte care apare si ce inseamna aceasta pentru dvs. 

  Uneori, relevanta unei carti s-ar putea sa nu fie imediat clara, dar atunci cand meditezi la ea, poti sa te acordi cu subconstientul tau si sa reflectezi la modul in care aceasta ar putea rezona.

  Meditatia este o practica grozava de combinat cu tarotul si poate fi, de asemenea, deosebit de benefic sa meditezi inainte de o lectura pentru a intra in spatiul de cap potrivit si a-ti spori intuitia.

  Daca esti incepator in meditatie si vrei sa incepi, consulta acest ghid gratuit de meditatie pentru incepatori !

  5. Lasa tarotul sa te ghideze

  Lasarea tarotului sa va ghideze este poate cel mai descurajant aspect al folosirii tarotului pentru autodescoperirea, dar si unul dintre cele mai pline de satisfactii.

  Aceasta implica sa ceri tarot pentru indrumare si sa folosesti lectura pentru a ghida o decizie sau o metoda de actiune.

  A face acest lucru necesita predare completa si incredere in intelepciunea tarotului, care poate fi surprinzator de eliberator. 

  Folosirea tarotului in acest fel va va permite sa va dezvoltati si sa va urmariti mai profund intuitia.

  Odata ce incepi sa-ti urmezi intuitia, poti sa iesi din zona ta de confort si sa imbratisezi noi oportunitati de crestere.

  De inteles, acest lucru poate fi foarte dificil la inceput, dar cu practica vei putea sa-ti predai credinta Universului si sa-ti lasi intuitia si tarotul sa te ghideze catre scopul tau superior.

  Daca aveti un mod preferat in care va place sa utilizati tarotul pentru autodescoperire, atunci cu siguranta anuntati-ma!

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.