More

  Cum sa folosesti tarotul pentru a trece peste momentele grele

  Vietile noastre sunt pline de inalturi si coborasuri, iar tu poti folosi Tarotul pentru a te ajuta sa navighezi in calatoria dificila pe care o numim viata. Voi impartasi cu voi cateva lucruri pe care le puteti face si nu si sfaturi generale atunci cand vine vorba de citirea Tarotului in acele momente dificile. In plus, verifica bonusul Tarot Spread pe care l-am creat pentru tine. Acum, sa mergem mai departe si sa ne scufundam.

  Tarotul meu se face si nu

  • Faceti check-in cu dvs

  • Nu va bazati foarte mult pe Tarot pentru decizii

  Nu folosi Tarotul pentru a lua toate deciziile. Situatia dificila prin care treceti poate v-a lasat cu o oarecare teama cu privire la viitor, dar acesta nu este un motiv pentru a urma cartile orbeste. Vrei sa fii imputernicit atunci cand lasi o lectura, fara sa te temi sa iei propriile decizii si sa fii in scaunul soferului vietii tale. Tarotul nu ar trebui sa fie o carja; separati-va de puntea dvs.

  • Explorati cu carti dificile

  Jurnal si calatorie cu cartile mai dificile ale Tarotului pentru a le intelege mai profund si, de asemenea, cum intra in joc in viata ta. Cartile dificile iti vor arata ce trebuie sa pierzi, sa te apleci si munca in umbra pe care esti invitat sa o faci.

  • Observati teme si carduri recurente

  Cardurile se conecteaza la ceea ce se intampla in viata ta? Cautati cicluri repetate pentru indicii despre lucruri care ar putea avea nevoie de unele ajustari in viata ta.

  • Nu ignora steagurile rosii!

  Nu ignora steagurile rosii si toate semnele pe care le primesti de la Tarot, ghizii tai si sinele tau interior. Nu va ingropati capul in nisip, evitand mesajele. Crede-ma cand spun ca universul te va face sa te confrunti cu asta la un moment dat. Doar pentru ca este greu nu inseamna ca nu poti face asta.

  • Foloseste tarotul pentru a te vindeca

  Utilizati Tarotul pentru a va ajuta sa va vindecati emotional, mental si spiritual. Tarotul este un instrument puternic pentru a va ajuta sa treceti de la frangerea inimii, pierderea, separarea.

  • Nu folosi Tarotul pentru a te inregistra cu fostul tau

  Nu va intarziati vindecarea verificandu-va in mod constant fosta flacara. Nu este un spatiu bun in care sa fii. Daca te afli in acest spatiu, as recomanda sa te indepartezi de Tarot.

  Treceti peste chestii grele raspandirea tarotului

  Iata un bonus de Tarot pe care l-am pregatit pentru tine. Urmariti videoclipul de pe Youtube de mai sus pentru o prezentare completa despre cum il folosesc. Puteti descarca copia dvs. a raspandirii Tarot aici.

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.