More

  5 relatii de tarot pentru fiecare etapa din viata ta

  Oamenii au apelat la intelepciunea Tarotului pentru a-i ajuta sa-si navigheze in viata amoroasa si in relatiile lor, de cand prima persoana a inceput sa arunce carti. De fapt, acesta este principalul motiv pentru care oamenii ma cauta pentru lecturi.

  Citirile despre relatii ne pot spune atat de multe despre noi insine si sunt, de asemenea, o oportunitate grozava de crestere personala. Ne putem descoperi bagajele, asteptarile si convingerile de baza si putem examina daca acestea ne afecteaza relatiile si ne permit sa incepem vindecarea.

  De asemenea, ne pot oferi multe oportunitati cu partenerii nostri. Chiar daca partenerul tau nu crede in Tarot, atunci cand il folosesti ca instrument de reflectie personala, poti folosi ceea ce ai invatat pentru a declansa conversatii importante. Daca nu sunt deschisi, nu trebuie sa le spui ca invatarile tale au venit din Tarot.

  Cum sa utilizati aceste diferente de relatii

  Am adunat cinci relatii pe care le poti folosi in orice etapa a vietii tale. In cazul in care nu stiati deja, am creat si pachetul The Modern Love Tarot special pentru lecturi de dragoste. Cu toate acestea, nu este obligatoriu, poate fi folosit orice pachet de Tarot sau Oracle.

  Utilizati urmatoarele spread-uri pentru a obtine indrumari si sfaturi de la tarot despre relatiile voastre si pentru a declansa o introspectie suplimentara despre cine doriti sa fiti ca partener si ce asteptati de la un partener.

  5 Carti Relatie viitoare Tarot Spread

  Poate nu ai gasit inca pe nimeni cu care vrei sa fii intr-o relatie, dar cu siguranta esti pregatit pentru dragoste. Aceasta este o relatie de tarot cu 5 carti raspandita pentru a intelege ce fel de relatie cauti si pentru a te configura sa primesti exact ceea ce cauti.

  1. Ce pot face pentru a semnala universului ca sunt pregatit pentru o noua relatie?
  2. Ce fel de relatie de dragoste caut? 
  3. Ce nevoi caut sa implinesc intr-o noua relatie?
  4. La ce semnale rosii trebuie sa fiu atent in timpul cautarii mele pentru o noua relatie?
  5. Ce pasi pot face pentru a deveni mai increzator?

  3 Carti Noua Relatie Tarot Spread

  Noile relatii sunt atat de interesante! Aerul este plin de potential (si feromoni). Pe masura ce incepeti sa va cunoasteti, va veti intreba: „Mercand mai departe, este aceasta relatie cu adevarat cea mai buna utilizare a timpului meu?” 

  Aceasta relatie de tarot cu 3 carti s-a raspandit pentru a obtine o oarecare claritate cu privire la oportunitatile potentiale si capcanele acestei noi iubiri. 

  1. Bagajul meu: Ce trebuie sa examinez in mine insumi pentru a permite acestei relatii sa infloreasca?
  2. Bagajul lor: care este cea mai mare blocare sau trauma pe care va trebui sa o traversam? 
  3. Nu putem fi goi tot timpul – Unde suntem cel mai mult in aliniere care va construi o baza puternica a relatiei noastre?  

  Spread tarot cu 7 carti

  Indiferent daca alegi sa inchei relatia si esti fericit (sau usurat) sau ca ai fost la capatul despartirii, despartirile zguduie cu siguranta viata. Pachetul tau de Tarot este insotitorul tau perfect in acest timp, este gata sa intre in el si sa ajute la vindecarea inimii tale. Ai asta! Asa ca ia niste servetele si o ceasca fierbinte de ceai si pregateste-te sa mergi inainte pentru tot ce este mai bun. 

  1. Ce pasi pot face pentru a avea grija de mine emotional in timp ce ma intristez pentru aceasta pierdere?
  2. Cum pot incepe sa-mi eliberez furia si dezamagirea?
  3. Cum ma pot bucura cel mai bine de propria mea companie?
  4. Care este cea mai mare lectie pe care am invatat-o in aceasta relatie?
  5. Cum pot folosi cel mai bine ceea ce am invatat in continuare?
  6. Ce limite trebuie sa stabilesc in jurul meu in timp ce ma adaptez la viata fara aceasta relatie?
  7. Ce pot face diferit data viitoare? 

  Compatibilitate cu 10 carti Tarot Spread

  Succesul oricarei relatii se bazeaza pe capacitatea ta de a lucra impreuna prin situatii dificile, creand in acelasi timp o viata comuna care sa-ti indeplineasca ambele nevoi.

  Pentru aceasta raspandire, vei trage 2 carti pentru fiecare dintre cele 5 intrebari – una pentru a te reprezenta pe tine insuti si cealalta pentru a-ti reprezenta partenerul. Folositi aceasta extensie ca un inceput de conversatie pentru a obtine o perspectiva si pentru a afla cum, impreuna, folosind propriile puncte forte individuale, va puteti crea si trai genul de viata pe care il doriti amandoi. 

  1. Care sunt cele mai mari puncte forte pe care le aducem acestei relatii?
  2. Care este cea mai mare piedica a noastra cand vine vorba de comunicare? 
  3. Cum putem sarbatori cel mai bine victoriile reciproce?
  4. Cum ne putem sprijini cel mai bine unul pe altul cand jetoanele sunt jos? 
  5. Ce actiuni putem intreprinde impreuna pentru a ne consolida legatura? 

  3 Carti Sfat Relatie Tarot Spread

  Aceasta este o raspandire grozava de folosit atunci cand va bateti capul cu partenerul dvs. Folositi-l pentru a ajunge la fundul problemei si pentru a gasi calea inapoi la conexiune. Va sugerez sa faceti aceasta lectura impreuna, astfel incat sa puteti vorbi despre ceea ce vedeti in carti si sa intelegeti mai bine punctele de vedere ale celuilalt… dar uneori poate fi cel mai bine sa va retrageti in colturi individuale pana cand capete mai racoroase prevaleaza.

  1. Cum ma simt in legatura cu problema.
  2. Cum se simt ei cu privire la problema.
  3. Cum putem face compromisuri si merge mai departe?

  Cum sa raspunzi la intrebari specifice despre relatie cu Tarotul

  Daca spread-urile de Tarot pe care le-am creat nu raspund la intrebarile tale specifice pentru relatia ta, le poti modifica sau crea propriile spread-uri. 

  Un punct de plecare excelent este o simpla raspandire de card:

  1. Care este situatia?
  2. Care este provocarea?
  3. Care este sfatul de care am nevoie?

  Vrei sa folosesti Tarotul pentru a te scufunda mai departe in Iubirea si Relatiile tale?

  Daca doriti sa continuati explorarea, faceti calatoria mea gratuita de 14 zile prin costumul cupelor, care include un registru de lucru frumos proiectat, plin de tarot, recomandari de jurnal, vraji si afirmatii. Alatura-te aici.

  Cupele ne exploreaza emotiile si relatiile. In fiecare dintre cele 14 zile, vei explora o carte din Cupele si ceea ce reprezinta aceasta in viata ta. Cupele reprezinta calea emotionala de a face alegeri si de a arunca lumina asupra sentimentelor negative care ne blocheaza cresterea personala si capacitatile de luare a deciziilor.

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.