More

  Cum sa faci o raspandire a tarotului in dragostei de sine: Un ghid usor

  Una dintre modalitatile mele preferate de a practica auto-ingrijirea este printr-o raspandire de tarot de dragoste de sine.

  Tarotul ma ajuta sa arunc o privire sincera in adancul meu, sa-mi inteleg dorintele si nevoile si sa identific ceea ce nu ma mai serveste sau imi impiedica capacitatea de a cultiva iubirea de sine.

  In acest articol, va ofer raspandirea mea preferata de iubire de sine si cum sa o fac.

  Incepeti o raspandire de tarot pentru iubirea de sine

  Alegerea unei punti si curatarea acesteia

  Cand efectuez o raspandire de tarot pentru dragoste de sine, imi place sa includ un pachet luminos si cald.

  Deck-ul Rider Waite Smith este o alegere excelenta, dar uneori folosesc alte pachete, in special cele care sunt orientate spre lecturi amoroase sau care au o multime de imagini frumoase pentru a ajuta la inspiratie.

  Odata ce aleg o punte, o curat folosind una dintre metodele mele preferate.

  Daca nu am timp, voi lasa pur si simplu o bucata de cristal de cuart clar pe puntea mea in timp ce imi aranjez spatiul de tarot.

  Cuartul clar este o piatra de inalta frecventa care ajuta la indepartarea energiei negative. Intotdeauna vreau sa-mi curat pachetul inainte de a citi, in special un tarot de dragoste de sine, pentru a ma asigura ca nicio energie persistenta nu ar putea impiedica rezultatele mele.

  Daca am timp, imi place sa includ in spatiul meu de tarot articole care sa atraga in sensul iubirii. Florile sau lumanarile parfumate sunt alegerile mele si ajuta cu adevarat sa stabileasca tonul lecturii mele.

  Efectuarea unui tarot cu 5 carti de dragoste de sine

  Ma asigur ca includ suficiente carti in tarot-ul meu pentru iubirea de sine, pentru a ma ajuta sa obtin intelegerea de care am nevoie. Cinci carti sunt de obicei standardul meu si ma ajuta sa ma inteleg la un nivel mai profund.

  Incep prin a-mi amesteca puntea. In timp ce ma amestec, stabilesc intentia lecturii.

  Daca exista ceva anume pe care incerc sa invat sa iubesc despre mine, imi voi imagina ca invat sa apreciez si sa iubesc acel lucru despre mine.

  Daca lectura este putin mai generala, ma voi imagina plin de dragoste atat pentru mine, cat si pentru orice altceva din viata mea.

  In timp ce imi imaginez ca voi afirma, fie in interior, fie in exterior, „Cum pot cultiva iubirea pentru mine insumi acum?”

  Cardul 1

  Prima carte extrasa este plasata in centrul spread-ului. Acest card reprezinta gandurile si sentimentele mele actuale despre mine.

  Desi acest lucru poate parea evident, poate fi util sa arunc o privire mai profunda asupra a ceea ce simt. Uneori, exista sentimente pe care nu le pot explica sau emotii pe care nu le cunosc radacina.

  Prima carte imi ofera o scufundare profunda in ceea ce se intampla cu energiile din interiorul meu in prezent.

  De exemplu, daca trag cartea Justitie, aceasta poate simboliza ca simt ca ceva despre mine este „nedrept”. Apoi, pot reflecta asupra aspectului meu pentru care vreau sa-mi gasesc dragostea si pot decide daca acest aspect al meu mi se pare „corect”.

  Daca nu, pot folosi aceasta plasare a cardului pentru a gasi alte probleme legate de iubirea mea de sine si le pot folosi pe parcursul lecturii mele.

  Cardul 2

  A doua carte extrasa este plasata in stanga cartii centrale. Stanga este adesea asociata cu trecutul, asa ca folosesc aceasta pozitie pentru a descoperi probleme din trecutul meu care imi afecteaza dragostea de sine actuala.

  De exemplu, daca desenez Cele Trei Sabii, acesta este un semn ca ma tin de o durere sau o relatie din trecut care imi afecteaza valoarea si valoarea de sine.

  A doua carte este adesea una dintre cele mai importante pozitii la care sa reflectez, deoarece imi ofera indicii cu privire la ceea ce s-a intamplat in viata mea, care m-a facut sa pierd sentimentul iubirii pentru mine insumi si, de asemenea, sa lumineze ceea ce trebuie sa rezolv.

  Cardul 3

  A treia carte extrasa este plasata in dreapta cartii centrale. Cartea potrivita reprezinta ceea ce ma impiedica in prezent sa-mi gasesc dragostea pentru mine. Combin energiile cartilor din stanga si din dreapta pentru a gasi cel mai bun raspuns.

  De exemplu, daca trag cartea Steaua aici, asta imi arata ca nu pot vedea lumina din mine din cauza energiei celei de-a doua carti extrase.

  In situatia mea actuala, nu sunt constient de talentele mele speciale, abilitatile si toate calitatile minunate care exista, impiedicandu-ma sa vad cine sunt si de ce sunt capabil.

  Cardul 4

  A patra carte extrasa este plasata deasupra cartii centrale. Aceasta plasare reprezinta instrumentul (instrumentele) pe care le pot folosi pentru a ajuta la rezolvarea influentelor trecute ale cartii numarul doi si influentele actuale ale cartii numarul trei.

  De exemplu, daca trag cartea Soare, acesta este un semn ca ar trebui sa petrec mai mult timp facand lucruri care imi aduc bucurie.

  Cardul Soare reprezinta fericirea, fericirea si libertatea de exprimare asemanatoare copilului. Datorita energiilor cartilor doi si trei, este posibil sa nu ma distrez cu adevarat in acelasi mod in care am avut in copilarie.

  Pot folosi aceste informatii pentru a-mi face timp in fiecare zi sa ma bucur de mine si de interesele mele speciale.

  Cardul 5

  A cincea carte extrasa este plasata chiar sub cartea centrala. Cea de-a cincea carte simbolizeaza modul in care pot implementa aceste instrumente in viata mea pentru a ajuta la realizarea dragostei de sine intr-un mod abundent.

  Practicarea iubirii de sine sub orice forma este benefica, dar cand am un anumit domeniu al vietii in care o practic, observ cel mai mult beneficiu.

  De exemplu, daca am Two Of Cups, acesta este un semn ca trebuie sa incep sa-mi exersez actele de iubire de sine in comunicarea mea cu ceilalti si dinamica relatiei mele.

  In loc sa-i pun pe ceilalti pe primul loc tot timpul, voi lucra pentru a-mi exprima propriile dorinte si nevoi.

  Un alt act de iubire de sine poate fi renuntarea la orice relatie care nu ma mai serveste sau pe cineva care ma face sa ma simt mai putin decat merit.

  Reflectand asupra Lecturii

  Odata ce imi termin lectura, imi fac un plan usor de urmat si de a folosi cunostintele pe care le-am dobandit in viata mea de zi cu zi.

  Ma trag la raspundere tinandu-mi planul undeva unde voi vedea in fiecare zi. Acest lucru ma ajuta sa raman constient de energiile lecturii si sa-mi amintesc sa exersez iubirea de sine in fiecare zi.

  Cu cat incorporez mai mult indrumarea raspandirii tarotului dragostei de sine, cu atat castig mai multa iubire de sine, iar practicile devin o parte naturala a zilei mele.

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.