More

  Cum sa faci o raspandire de carti tarot Samhain

  De la apusul soarelui pe 31 octombrie pana la apusul soarelui pe 1 noiembrie, este sarbatorita sarbatoarea pagana celtica Samhain (pronuntat sow-in in gaelica).

  In societatea de astazi, oamenii sunt mai familiarizati cu sarbatorile de Halloween care au loc pe 31 octombrie, dar ceea ce multi nu stiu este ca radacinile acestei sarbatori se afla in Samhain.

  Inceputurile iernii si Anul Nou celtic, impreuna cu sfarsitul verii si al sezonului recoltei, sunt marcate de sarbatorile Samhain, care urmeaza sabatului Mabon.

  tarot samhain raspandit

  Motivul pentru care sarbatorim tot ceea ce este „infricosator” in timpul Halloween-ului este pentru ca vechii celti credeau ca valul dintre morti si vii este deosebit de subtire in aceasta perioada.

  Daca sunteti in cautarea unui timp pentru a lucra cu spiritul pentru a afla despre ceea ce a fost si ce urmeaza, atunci acest timp, in care taramurile sunt mai strans legate, este ideal.

  O activitate pe care o recomand adesea oamenilor sa o incerce in timpul Samhainului este lectura de tarot – este momentul perfect al anului pentru reflectie si conectare cu sinele tau superior.

  Cititi mai departe pentru a afla cum sa va faceti propria raspandire a tarotului Samhain cu 5 carti.

  Incepeti raspandirea Tarotului Samhain

  Ca si in cazul oricarei raspandiri, este vital sa alegeti o zona in care va veti putea concentra si sa nu aveti distrageri. Este important sa te simti in largul tau si confortabil in mediul ales.

  Asigurati-va ca aveti totul la indemana inainte de a incepe raspandirea, pentru a minimiza intreruperile.

  Recomandarile mele aici ar fi un pachet de tarot curatat, un pix si hartie, o lumanare si o bautura.

  In timp ce pachetul in sine ar fi, desigur, cel mai important element aici, v-as incuraja sa aveti celelalte articole in apropiere, astfel incat sa puteti nota informatii despre raspandirea dvs., precum si orice ganduri sau sentimente pe care le experimentati, o lumanare care poate contribuie la crearea unei atmosfere mai bune pentru citirea tarotului si conectarea cu spiritul si bautura, deoarece nu este neobisnuit ca nivelurile de energie sa se modifice atunci cand citesti tarot.

  Este vital sa te intemeiezi prin respiratii adanci. Poate doriti sa aveti cateva cristale care sa va sprijine cu impamantare si protectie in timpul raspandirii – in special acele cristale cu care este cel mai bine sa lucrati in timpul Samhain.

  Odata ce va simtiti impamantat, inchideti ochii si amestecati-va cartile. Transmite-ti recunostinta cartilor si spiritului in timp ce amesteci, deoarece acestea sunt pe cale sa impartaseasca cunostinte si indrumari pentru a te sprijini.

  Asezarea cartilor dvs

  Cand te simti pregatit, poti incepe. Continuati sa permiteti multumirii sa circule prin voi pe masura ce va puneti intrebarile pe carti in timpul raspandirii.

  Cand trageti fiecare carte, plasati-le astfel incat, atunci cand aveti toate cele cinci carti, acestea sa creeze o forma „+”. Cand este extrasa cartea 1, aceasta poate fi plasata in partea de sus, urmata de cartile 2, 3 si 4 sub cartea 1 (cartea 3 va forma mijlocul crucii), iar in cele din urma cartea 5 va fi in partea de jos a crucii. .

  tarot samhain raspandit

  Stabiliti-va intentia cu fiecare card

  Intrebati-va cartile: „Ce trebuie sa ingrop pentru ca sa merg mai departe?” cand trageti pentru cartea 1. Aici, intrebati Universul la ce trebuie sa renunte pentru a progresa pe calea ideala si intentionata.

  Samhain este un moment in care acceptam rolul esential pe care moartea il joaca in vietile noastre, atat literal, cat si simbolic. Prin urmare, este logic sa incepi prin a intreba ce din trecutul tau trebuie sa „moara” pentru ca tu sa cresti si sa-ti atingi intregul potential in acest sezon.

  Cand trageti cartea numarul 2, intrebati: „Din intunericul meu, ce trebuie sa accept si sa sarbatoresc?” Nu putem schimba fiecare parte din noi sau fiecare experienta pe care am avut-o si, desi exista lucruri pe care ne-am dori sa le putem „ingropa”, uneori, cel mai bun curs de actiune este sa ne celebram intunericul, deoarece aici se intampla adevarata invatare.

  In loc sa pretindem ca acele parti din noi nu exista, poate fi util sa invatam mai multe despre acele parti, folosindu-le ca instrumente cheie pentru a evolua.

  Pentru cardul numarul 3, va intrebati: „Ce ma invata fricile mele?” Din nou, Samhain este un timp pentru a privi inauntru si a afla despre ceea ce se intampla in intunericul nostru. Este important sa recunoastem si sa fim constienti de fricile noastre, deoarece doar atunci cand ne confruntam cu ceea ce ne sperie cel mai mult, le putem schimba si le putem impiedica sa ne retina.

  Intrebati cartile: „Ce frumusete va veni din curajul meu cand ma confrunt cu intunericul in lunile urmatoare?” cand trageti cartea numarul 4.

  Aici, va intrebati care este curajul dumneavoastra in acest moment in care va manifestati pe masura ce va indreptati spre sfarsitul anului calendaristic.

  Odata ce suntem constienti de temerile noastre de la cardul numarul 3 si de ceea ce ne pot invata, este la fel de important sa invatam ce poate face sa fim curajosi pentru noi, deoarece acest lucru ne poate ajuta atunci cand vremurile devin dificile.

  In cele din urma, pentru cardul numarul 5, intrebati: „Ce mesaj au stramosii mei pentru mine in timpul Samhain?” Samhain este un moment minunat pentru a va conecta cu cei care au trecut si le permiteti-le sa va transmita un mesaj final pentru a va inchide raspandirea.

  Ce au nevoie stramosii tai sa stii mai presus de orice altceva in acest moment?

  Tineti ritmul – aceasta nu este o graba. Este important sa simtiti legatura cu cei din spirit atunci cand cititi raspandirea Samhain-ului, deoarece doar prin aceasta conexiune veti primi acele mesaje cu acuratete.

  Continuati sa multumiti pe tot parcursul raspandirii atunci cand spiritul ofera fiecare raspuns la intrebarea pe care i-ati pus-o. Observati ce va spun sentimentele pe masura ce trageti fiecare carte – intuitia este cheia.

  Pe masura ce iti inchei lectura

  Uita-te la toate notele pe care le-ai facut despre sentimentele tale. Daca sunteti nou in tarot, poate doriti sa cautati semnificatia fiecarei carti – cum se leaga semnificatia cartii de sentimentele pe care le-ati primit de la carte?

  Impresia pe care ai luat-o de pe carti este cea mai importanta retea din lectura ta – asta iti va spune ce spirit incearca sa transmita.

  Inainte de a-ti pune cartile deoparte, aminteste-ti sa multumesti din nou cartilor, spiritului si Universului, apoi elibereaza-ti lectura Universului.

  Acest lucru este important deoarece puneti incredere in Univers ca citirea dvs. este in siguranta cu ea si ca Universul va va oferi. Odata ce citirea este eliberata, puneti-va cardurile deoparte in siguranta, fiind bland cu ele si manuindu-le cu grija si respect.

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.