More

  78 de afirmatii zilnice pozitive de tarot pentru pachetul tau

  Citirea zilnica a tarotului pentru tine poate avea beneficii uimitoare pentru auto-reflectie si dezvoltare, dar rezultatele pot merge doar atat de departe in ceea ce priveste conexiunea ta la carti si disponibilitatea ta de a actiona asupra lor.

  Daca doresti sa-ti imbunatatesti practica zilnica de tarot cu mai multa pozitivitate, o conexiune mai profunda cu cartile si perspective profunde asupra propriei tale vieti, atunci nu cauta mai departe decat afirmatiile de tarot.

  Indiferent daca esti incepator sa citesti tarot pentru tine sau esti un cititor frecvent de tarot care a ajuns intr-o perioada de stagnare in lecturile tale, afirmatiile de tarot va pot ajuta sa aprindeti o parte din acel foc in lecturi, astfel incat sa puteti experimenta unele dintre acestea cu adevarat. beneficiile suculente ale citirii zilnice a tarotului.

  In aceasta postare am organizat o colectie de 78 de afirmatii zilnice puternice de tarot special concepute pentru a se potrivi cu energia fiecarei carti dintr-un pachet de tarot.

  Aceasta inseamna ca, indiferent de pachetul pe care il folositi, veti avea intotdeauna o lista de afirmatii pozitive care va pot ajuta sa va conectati mai profund la cartile din lecturi si sa luati aceste informatii cu dvs. pe tot parcursul zilei.

  Deci, daca sunteti gata sa experimentati beneficiile afirmatiilor de tarot pentru dvs., sa ramanem blocati!

  Ce sunt afirmatiile de tarot?

  Afirmatiile de tarot sunt declaratii pozitive care sunt special concepute pentru a imbunatati o citire a tarotului, indiferent daca aceasta este inainte , in timpul sau dupa lectura in sine.

  Afirmatiile sunt de obicei menite sa reflecte energia anumitor carti de tarot si, prin urmare, sa va ajute sa intruchipezati energia cartii, sa va conectati mai puternic la ea sau sa reflectati mai profund asupra semnificatiei sale si pentru circumstantele dumneavoastra individuale.

  De exemplu, o modalitate populara de a folosi afirmatiile de tarot este sa trageti o carte de tarot unica pentru ziua respectiva si sa lucrati cu afirmatia corespunzatoare.

  Beneficiile folosirii afirmatiilor de tarot

  Dupa cum am atins deja, afirmatiile de tarot sunt un instrument eficient care ofera multe beneficii, atat pentru practica ta de tarot, cat si pentru propria ta transformare personala.

  Iata cateva dintre beneficiile cheie ale utilizarii afirmatiilor de tarot ca parte a practicii zilnice:

  • Atitudine pozitiva si imputernicire: ca si alte afirmatii, utilizarea repetata va poate ajuta sa va reconectati creierul pentru a gandi mai pozitiv. Folosirea afirmatiilor de tarot de-a lungul timpului va poate ajuta sa eliberati convingerile limitatoare si sa va simtiti mai increzatori si mai capabil sa luati masuri pe baza indrumarilor din tarot.
  • Cresterea constientizarii de sine si a reflectiei: in loc sa cititi tarot si sa uitati de ea, folosirea afirmatiilor de tarot va poate ajuta sa reflectati continuu dupa citire si sa va asigurati ca mesajele lecturii dvs. lasa un impact de durata pentru dezvoltarea personala.
  • Sentiment de incurajare si conexiune cu divinul: repetarea afirmatiilor de tarot va poate ajuta sa va conectati la sentimentele de a fi sprijinit de divin, care poate fi incurajarea de care aveti nevoie pentru a lua masuri la mesajele primite in lectura dvs.
  • Vindecare aliniata: afirmatiile de tarot va pot ajuta sa va vindecati de traume si frici din trecut, pe baza a ceea ce Universul/divinul crede ca sunteti capabil sa recunoasteti chiar acum.
  • O perspectiva mai profunda asupra cartilor de tarot: prin utilizarea afirmatiilor care corespund cartilor de tarot, va puteti imbunatati intelegerea intuitiva a semnificatiei fiecarei carti, ceea ce va va imbunatati capacitatea de a citi intuitiv tarot in viitor.
  • Manifestare intensificata: repetarea afirmatiilor de tarot va poate ajuta sa intruchipati energia asupra careia Universul doreste sa actionati, ajutandu-va astfel sa manifestati ceea ce este menit pentru dvs. chiar acum.
  • Vindecarea emotionala: Afirmatiile pot fi folosite ca instrument pentru vindecarea emotionala si munca interioara. Ele va pot ajuta sa abordati traumele, fricile sau emotiile negative din trecut si sa promovati un sentiment de echilibru emotional.

  Cum sa utilizati afirmatiile de tarot in practica zilnica de tarot

  Desi exista mai multe moduri de a incorpora afirmatiile de tarot in practica ta de tarot, pentru mine, una dintre cele mai simple si mai eficiente moduri de a le folosi este ca parte a unei tractiuni zilnice .

  Acest lucru se datoreaza faptului ca cred ca, pentru a obtine cu adevarat cea mai mare putere din afirmatii, cel mai bine este sa te concentrezi pe o singura afirmatie la un moment dat.

  Intrarea intr-o rutina cu o tragere zilnica de tarot care incorporeaza afirmatii este o modalitate usoara si puternica de a accesa beneficiile afirmatiilor de tarot pe care le-am discutat mai sus.

  Deci, acestea fiind spuse, iata cativa pasi simpli despre cum sa utilizati afirmatiile de tarot in propria practica zilnica de tarot…

  1. Alege-ti pachetul de tarot

  Cheia unei lecturi semnificative a tarotului incepe cu conexiunea ta la punte.

  Alege un pachet care rezoneaza cu tine. Acesta ar putea fi unul la care va simtiti chemat din cauza imaginilor sale sau unul pe care simtiti ca il puteti citi intuitiv datorita simbolismului sau bogat.

  Daca sunteti nou in citirea tarotului, va recomand sa consultati acest ghid despre cele mai bune pachete de tarot pentru incepatori, pentru a selecta un pachet care este potrivit pentru dvs. la inceput.

  Sfatul meu este sa nu alegeti doar o punte pentru ca este placuta din punct de vedere estetic – conexiunea dvs. la o punte ar trebui sa fie mai profunda decat atat!

  2. Creati sau gasiti afirmatii de tarot

  Odata ce v-ati selectat pachetul, pregatiti o lista de afirmatii de tarot care se aliniaza cu energia fiecarei carti de tarot.

  Desigur, mai tarziu in aceasta postare, va voi oferi afirmatii de tarot pentru fiecare carte din pachet, astfel incat sa aveti acest pas acoperit! Puteti chiar sa descarcati un PDF gratuit cu aceste afirmatii, astfel incat sa le puteti tine la indemana atunci cand va cititi.

  Sau, daca preferati, va puteti crea si propriile afirmatii daca sunteti deja familiarizati cu semnificatia si energia fiecarei carti de tarot.

  3. Amesteca si trage o carte

  Acum este timpul sa desenezi o carte de tarot asa cum ai face in orice alta lectura.

  Inainte de a amesteca pachetul, imi place sa ma asigur ca cartile mele sunt curatate corespunzator. Apoi amestec pachetul in timp ce ma concentrez pe ziua care urmeaza.

  Puteti intreba ceva de genul „care este indrumarea mea pentru ziua urmatoare?” sau „ce trebuie sa stiu astazi?” pentru a ajuta la ghidarea lecturii.

  Apoi, cand te simti pregatit, trage o carte.

  4. Conectati-va cu cardul

  Inainte de a trece la afirmatia dvs., acordati-va timp pentru a va conecta cu cardul pe care l-ati scos.

  Observati imaginile si simbolurile cardului si vedeti daca primiti mesaje puternice despre ceea ce va spune acest card.

  Acest lucru ar putea fi dificil daca esti incepator, dar e in regula! De asemenea, puteti folosi foile mele de tarot pentru a va oferi un mic ghiont in directia corecta daca va difiti sa va conectati intuitiv sau nu sunteti familiarizat cu semnificatiile cartilor de tarot.

  5. Selectati si repetati afirmatia

  Dupa conectarea la card, selectati o afirmatie care se aliniaza cu energia cardului cu care sa lucrati.

  Apoi, repeta afirmatia fie cu voce tare, fie in minte de cel putin trei ori.

  Fa-ti timp cu asta, asigurandu-te ca te acorda cu energia cuvintelor si cum se simt ele in corpul tau. Intentia ta cu aceasta ar trebui sa fie de a intruchipa energia acestei afirmatii si a cartii de tarot pe care ai tras-o.

  6. Reflectati asupra semnificatiei cardului pentru dvs

  Cu o conexiune mai profunda cu cardul si afirmatia ei corespunzatoare, reflectati asupra semnificatiei cardului si de ce s-ar putea sa va apara asta astazi.

  Ce lectii doreste sa inveti acest card? Ce te incurajeaza sa mergi inainte sau sa lasi in urma astazi?

  Acordati-va timp pentru a scrie un jurnal despre asta. Puteti folosi, de asemenea, foile mele de jurnal de tarot pentru o modalitate usoara de a formata aceasta parte a practicii dumneavoastra.

  Nu va faceti griji daca nu sunteti sigur cum se aplica acest lucru. Pe masura ce continuati sa exersati, va veti aprofunda nivelul de constientizare de sine si va deveni mai clar de ce anumite carti va fac cunoscute in anumite momente.

  7. Purtati afirmatia pe tot parcursul zilei

  Pentru a continua sa intruchipezi energia cartii tale de tarot, purta cu tine afirmatia aleasa pe tot parcursul zilei.

  Luati pauze pentru a va acorda energia afirmarii si mai ales repetati-o in momentele de stres, incertitudine sau indoiala de sine. 

  Acest lucru va va ajuta sa ramaneti aliniat la card si sa luati actiuni aliniate pe baza mesajelor acestuia.

  8. Reflecteaza la sfarsitul zilei tale

  La sfarsitul zilei, fa-ti timp sa reflectezi din nou.

  Acestea sunt cateva tipuri de intrebari la care ati putea dori sa va ganditi sa reflectati ca parte a unei practici de seara.

  9. Repetati zilnic

  In cele din urma, unul dintre cei mai importanti pasi este repetarea procesului in fiecare zi.

  In fiecare dimineata, trageti o noua carte, selectati-va afirmatia si lucrati cu ea in ziua urmatoare.

  Repetand aceasta practica in fiecare zi, iti vei intari conexiunea cu cartile tale de tarot, precum si cu tine. Asa vei experimenta beneficiile mentionate mai sus care au puterea de a-ti transforma viata.

  Acum, nu va faceti griji daca pierdeti o zi sau doua. Nimeni nu este perfect in practica lor.

  Dar cand observi ca practica scapa, fa-ti intentia de a te intoarce la ea, mai ales in perioadele de stres ridicat sau cand ai nevoie de putina indrumare suplimentara.

  78 de afirmatii zilnice pozitive de tarot pentru pachetul tau

  Pana acum ar trebui sa aveti aproape tot ce trebuie sa stiti pentru a incepe o practica zilnica puternica de afirmatii de tarot.

  Un singur lucru iti lipseste… afirmatiile de tarot!

  Am pregatit aceasta lista de afirmatii puternice de tarot pentru tine, astfel incat sa ai un ghid de referinta usor la care sa te intorci zi de zi pentru a obtine mai multe din lecturile tale.

  Pentru a facilita navigarea in aceasta lista, am impartit-o in categorii de arcane majore si fiecare costum din arcane minore.

  Afirmatii pozitive zilnice de tarot: arcane majore

  • Nebunul: „Imbratisez necunoscutul cu curiozitate si incredere, stiind ca fiecare pas face parte din calatoria mea aventuroasa.”
  • Magicianul: „Sunt un creator puternic si, cu concentrare si intentie, imi manifest visele in realitate.”
  • Marea Preoteasa: „Am incredere in intuitia si intelepciunea mea interioara pentru a ma ghida prin misterele vietii.”
  • Imparateasa: „Sunt abundent si hranitor, cultivand frumusetea si cresterea in toate aspectele vietii mele.”
  • Imparatul: „Imi preiau viata cu putere si autoritate, creand o baza stabila pentru ambitiile mele.”
  • Ierofantul: „Caut intelepciunea de la ghizii mei, precum si din interior, aliniindu-ma cu adevarurile superioare pentru a gasi crestere spirituala.”
  • Indragostitii: „Imbratisez iubirea in toate formele ei si aleg sa fac conexiuni sincere care sa aduca bucurie si armonie.”
  • Carul: „Depasesc obstacolele cu hotarare si control, mergand inainte pe calea mea cu incredere.”
  • Putere: „Sunt rezistent si curajos, infrunt provocarile cu putere interioara si compasiune.”
  • Pustnicul: „Caut singuratatea pentru a descoperi adevaruri profunde in mine insumi, gasind iluminarea intr-o reflectie linistita.”
  • Roata Norocului: „Imbratisez ciclurile vietii, stiind ca schimbarea aduce oportunitati si binecuvantari.”
  • Justitie: „Cautesc echilibrul si corectitudinea in actiunile mele, stiind ca dreptatea este ghidata de principii superioare.”
  • Spanzuratul: „Ma predau curgerii vietii, gasind noi perspective si crestere in momentele de liniste.”
  • Moartea: „Eliberez ceea ce nu-mi mai serveste, avand incredere ca fiecare sfarsit aduce noi inceputuri.”
  • Cumpatare: „Gasesc echilibrul si armonia in mine si in toate aspectele vietii mele. Imbin rabdarea si moderatia, imbratisand fluxul si refluxul energiilor vietii pentru a crea pacea”
  • Diavolul: „Ma eliberez de limitarile autoimpuse si imi imbratisez adevarata putere si libertate.”
  • Turnul: „Accept schimbarea ca un catalizator al cresterii, stiind ca uneori distrugerea duce la renastere.”
  • Steaua: „Sunt plin de speranta si inspiratie, stralucind puternic pe drumul meu catre un viitor mai bun.”
  • Luna: „Imi explorez subconstientul cu curaj, imbratisand misterele din interior si gasind pacea interioara.”
  • Soarele: „Iradiez pozitivitate si bucurie, dezlantuindu-mi copilul interior si bucurandu-ma de lumina succesului si multumirii.”
  • Judecata: „Eliberez judecatile mele si ale altora, imbratisand iertarea si reinnoirea.”
  • Lumea: „Sunt in armonie cu universul, sarbatorind finalizarea si noile inceputuri.”

  Afirmatii pozitive zilnice de tarot: arcane minore – Costum de baghete

  • Ace of Wands: „Aprind scanteia creativitatii in mine si, cu pasiune si scop, imi dau viata ideilor.”
  • Two of Wands: „Imbratisez oportunitatile si fac pasi indrazneti catre un viitor plin de succes si implinire.”
  • Three of Wands: „Imi extind orizonturile, stiind ca eforturile si viziunea mea vor duce la recompense abundente.”
  • Four of Wands: „Sarbatoresc armonia si stabilitatea din viata mea, pretuind dragostea si bucuria care ma inconjoara.”
  • Five of Wands: „Ma confrunt cu provocari cu determinare si comunicare deschisa, gasind putere in competitia sanatoasa.”
  • Six of Wands: „Imi sarbatoresc realizarile cu umilinta si recunostinta, stiind ca sunt demn de succes.”
  • Seven of Wands: „Sunt ferm in convingerile mele, aparandu-mi cu incredere convingerile si limitele.”
  • Eight of Wands: „Imbratisez progresul rapid si impulsul inainte, stiind ca universul imi sustine calatoria.”
  • Nine of Wands: „Sunt rezistent in fata adversitatii si imi folosesc puterea interioara pentru a persevera”.
  • Zece de baghete: „Eliberez poverile care nu ma mai servesc si gasesc echilibrul delegand responsabilitati.”
  • Page of Wands: „Sunt deschis la noi idei si oportunitati, incantat sa-mi explorez pasiunile si talentele.”
  • Knight of Wands: „Imi urmaresc fara teama obiectivele, valorificandu-mi entuziasmul pentru a depasi obstacolele de pe drum.”
  • Regina Baghetelor: „Sunt un lider carismatic, care iradiaza incredere si ii da putere celor din jurul meu cu pasiunea mea.”
  • Regele Baghetelor: „Conduc cu viziune si determinare, inspirand pe altii prin actiunile mele indraznete si decisive.”

  Afirmatii pozitive zilnice de tarot: arcane minore – costum de cupe

  • Ace of Cups: „Imi deschid inima catre iubire si abundenta emotionala, permitand sentimentelor mele sa curga liber si autentic.”
  • Two of Cups: „Atrag relatii iubitoare si armonioase, pretuind conexiunile profunde pe care le impartasesc cu ceilalti.”
  • Three of Cups: „Sarbatoresc cu bucurie alaturi de prieteni si cei dragi, creand amintiri frumoase de impreuna.”
  • Four of Cups: „Sunt deschis la noi oportunitati si binecuvantari, gasind recunostinta in momentul prezent.”
  • Cinci de cupe: „Imi recunosc emotiile si imi permit sa ma vindec, gasind putere in a-mi imbratisa sentimentele.”
  • Six of Cups: „Imi hranesc copilul interior cu dragoste si compasiune, creand un sentiment de confort si conexiune emotionala”
  • Seven of Cups: „Imi concentrez intentiile si visele, recunoscand puterea imaginatiei in modelarea realitatii mele.”
  • Opt de cupe: „Ma indepartez cu curaj de ceea ce nu-mi mai serveste bunastarea emotionala, avand incredere in noile inceputuri.”
  • Nine of Cups: „Imbratisez multumirea si implinirea emotionala, stiind ca merit fericirea.”
  • Zece de cupe: „Sunt inconjurat de dragoste, experimentand o armonie profunda si satisfactie emotionala in familia si comunitatea mea.”
  • Pagina de cupe: „Imi imbratisez creativitatea si intuitia, explorand noi experiente emotionale cu uimire si curiozitate.”
  • Knight of Cups: „Sunt un suflet romantic si plin de compasiune, care imi ofera inima cu dragoste si grija autentica.”
  • Regina Cupelor: „Sunt hranitor emotional si empatic, gasind putere in conexiunea mea emotionala profunda cu ceilalti.”
  • Regele Cupelor: „Conduc cu inteligenta emotionala si intelepciune, oferind sprijin si intelegere celor din jurul meu.”

  Afirmatii pozitive zilnice de tarot: arcane minore – costum de sabii

  • Ace of Swords: „Sunt deschis catre perspective noi si increzator in capacitatea mea de a lua decizii clare si informate.”
  • Two of Swords: „Imi echilibrez gandurile si emotiile, gasind pacea interioara si luand decizii bine gandite.”
  • Three of Swords: „Recunosc si vindec durerea emotionala, permitandu-mi sa devin mai puternic prin provocari.”
  • Four of Swords: „Imi gasesc linistea in odihna si auto-reflectie, intinerindu-mi mintea si spiritul pentru calatoria care urmeaza.”
  • Five of Swords: „Eliberez nevoia de a controla sau domina pe ceilalti, cautand rezolvare prin comunicare si intelegere.”
  • Six of Swords: „Ma inaintez cu gratie si rezistenta, lasand in urma trecutul si imbratisand un nou capitol.”
  • Seven of Swords: „Actionez cu integritate si onestitate, avand incredere ca actiunile mele autentice vor duce la cele mai bune rezultate.”
  • Opt de sabii: „Eliberez limitele si fricile autoimpuse, recunoscandu-mi puterea interioara si eliberandu-ma de constrangeri.”
  • Nine of Swords: „Imi gasesc pacea in mijlocul anxietatii, avand incredere ca provocarile sunt oportunitati de crestere si invatare.”
  • Zece de sabii: „Eu dau drumul durerii si poverilor, stiind ca fiecare sfarsit aduce potentialul unui nou inceput.”
  • Page of Swords: „Imbratisez curiozitatea si setea de cunoastere, pretuindu-mi intelectul ca pe un instrument puternic de crestere.”
  • Knight of Swords: „Ma indrept inainte cu incredere si determinare, urmarindu-mi fara teama obiectivele si aspiratiile.”
  • Regina Sabiilor: „Sunt intelept si discernator, echilibrand compasiunea cu obiectivitatea in toate interactiunile mele.”
  • Regele Sabiilor: „Conduc cu claritate mentala si autoritate, luand decizii corecte si informate pentru binele mai mare.”

  Afirmatii pozitive zilnice de tarot: arcane minore – costum de pentacule

  • Ace of Pentacles: „Atrag prosperitatea si abundenta in viata mea, imbratisand noi oportunitati de crestere financiara.”
  • Two of Pentacles: „Gasesc echilibru si adaptabilitate in gestionarea responsabilitatilor si resurselor mele.”
  • Three of Pentacles: „Colaborez cu altii pentru a crea ceva de valoare durabila, recunoscand puterea muncii in echipa.”
  • Four of Pentacles: „Sunt stabil si sigur din punct de vedere financiar, gestionandu-mi resursele cu intelepciune si generozitate.”
  • Five of Pentacles: „Eliberez sentimentele de lipsa si imbratisez abundenta care ma inconjoara, gasind sprijin si ajutor in momentele de nevoie.”
  • Six of Pentacles: „Daruiesc si primesc cu inima deschisa, impartasindu-mi binecuvantarile pentru a crea un schimb armonios.”
  • Seven of Pentacles: „Investesc cu rabdare in obiectivele mele pe termen lung, avand incredere ca eforturile mele vor da rezultate fructuoase.”
  • Eight of Pentacles: „Imi perfectionez abilitatile si expertiza, dedicandu-ma cresterii si imbunatatirii continue.”
  • Nine of Pentacles: „Imi sarbatoresc realizarile si independenta, bucurandu-ma de roadele muncii mele.”
  • Zece de Pentacles: „Experimentez bogatia generationala si binecuvantari abundente in familia si comunitatea mea.”
  • Pagina de Pentacles: „Imbratisez curiozitatea si dragostea de a invata, explorand noi oportunitati de crestere personala si financiara.”
  • Knight of Pentacles: „Sunt dedicat si de incredere, fac progrese constante spre obiectivele mele cu hotarare.”
  • Regina Pentacles: „Sunt hranitor si abundent, creand un mediu stabil si de sprijin pentru mine si pentru ceilalti.”
  • Regele Pentacles: „Conduc cu intelepciune si prosperitate, luand decizii temeinice si practice pentru succes pe termen lung.”

  Pana acum ar fi trebuit sa fi inteles ca incorporarea afirmatiilor de tarot in practica zilnica a tarotului poate fi o modalitate transformatoare si responsabila de a-ti aprofunda conexiunea cu cartile si de a-ti imbunatati calatoria de crestere personala.

  In timp ce citirea zilnica a tarotului pentru tine ofera beneficii uimitoare in sine, adaugarea de afirmatii de tarot amplifica efectele pozitive prin alinierea mentalitatii tale, promovarea constientizarii de sine si promovarea actiunii aliniate pe baza informatiilor primite!

  Incorporand indrumarile pas cu pas din aceasta postare in rutina ta zilnica, poti valorifica aceasta putere a afirmatiilor de tarot pentru tine.

  Si cu colectia de 78 de afirmatii puternice de tarot oferite, aveti o resursa permanenta pentru a face acest lucru zi de zi! 

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.