More

  Cartea de Tarot Moartea – semnificatii si interpretare

  Moartea este, fara indoiala, cea mai infricosatoare dintre cartile Tarotului. Prin urmare, cei care prevad viitorul in cartile de Tarot subliniaza, de obicei, ca nu este vorba neaparat despre moarte, ci de o anumita pierdere, schimbare sau revelatie semnificativa. Ei bine, este vorba si despre moarte,dar face parte din viata.

  Trebuie sa respectam simplul fapt ca viata are ororile ei. Prin urmare, la fel si toate metodele de citire in cartile de Tarot. Daca vrem sa aruncam o privire spre viitor, totul este imprevizibil si se pot intampla lucruri negative. Trebuie sa ne pregatim pentru asta, inainte de a apela la previziunile din cartile de Tarot.

  Doar sa te uiti la Cartea de Tarot Moartea da un indiciu al sangerarii sale. Moartea pe un cal alb, steag negru in mana, oameni jelindu-se langa un cadavru. Episcopul indica, de asemenea, ca s-a intamplat ceva cert si socant. Ar putea fi scena dupa o lupta, un accident sau o epidemie de boala. Dar soarele din fundalul imaginii cartii de Tarot Moartea dezvaluie ca viata va continua, oricum. Copilul din imagine da acelasi mesaj.

  Moartea face parte din viata. Ne-am nascut, asa ca vom muri intr-o zi. Desi este chiar prima regula a existentei, este cea mai dificila sa se inteleaga. De aceea, avem tendinta de a fi socati atunci cand apare moartea in viata noastra sau ca o carte intr-o citire a cartilor tarotului. Este ca si cum am pretinde ca scapam de moarte prin faptul ca o ignoram. Dar singura modalitate de a invata sa traiesti cu acest gand, este sa o accepti.

  Acestea fiind spuse, Cartea de Tarot Moartea nu este intotdeauna legata de moarte fizica, desi acesta poate fi unul dintre cazuri. De asemenea, poate indica o schimbare drastica, inclusiv o pierdere costisitoare, un adio dureros si lucruri de acest fel. Este sigur ca va fi dificil si schimbarea este de durata. Situatia dupa acest eveniment este cu totul diferita si nu va fi reversibila. Deci, este intotdeauna ca o moarte intr-un fel sau altul.

  Cartea de Tarot Moartea – semnificatii

  Cartea Mortii din Tarot este o carte a transformarilor majore si a noilor inceputuri si probabil ca nu va fi usoara. Intr-o citire a tarotului, aceasta carte este despre transformare, trecere si schimbare. Simbolul de baza ale cartii este Moartea ca schelet, in haine negre sau armuri. Poate fi, de asemenea, o coasa sau un steag care prezinta un trandafir cu cinci petale. Pot exista alte figuri in domeniu, cea mai frecventa si recurenta este cea a unui copil.

  Cartea de Tarot Moartea ca eveniment

  Cartea de Tarot Moartea, ca eveniment, este ceva sinistru, desi nu prezice neaparat moartea fizica a ta sau care se intampla in imprejurimile tale. Este posibil sa va afecteze, mai mult sau mai putin, dar probabil ca nu vi se intampla sa muriti. Totusi, exista motive sa fii atent.

  Cartea de Tarot Moartea – verticala

  Cand cartea Mortii este verticala intr-o citire in cartile tarotului, ea simbolizeaza transformarea, facand loc pentru pierdere, esec, boala sau moartea si ghinionul. S-ar putea sa para totul rau, dar ganditi-va la acest lucru ca la sfarsitul unui capitol si inceputul altuia! Te afli intr-un moment de tranzitie si cel mai bine este sa il imbratisezi chiar daca este dureros. Si s-ar putea sa fie.

  Cartea de Tarot Moartea – imagine inversa

  Cand cartea de Tarot Moartea este inversata intr-o previziune a tarotului, aceasta inseamna imobilitate, schimbari lente si o moarte inselatoare. Rezistati la schimbari chiar daca nu sunt confortabile. Trebuie sa astepti sa treaca pentru a avansa intr-un viitor mai luminos.

  Cartea de Tarot Moartea – dragoste

  Cartea de Tarot Moartea ca previziune in dragoste ar putea insemna ca te agati intr-o relatie in care nu te mai regasesti. Daca esti single, este timpul sa renunti la obiceiurile vechi care te-au impiedicat in gasirea iubirii. Daca sunteti intr-o relatie, este timpul sa clarificati daca doriti sa continuati sau sa faceti unele schimbari dificile pentru a obtine in viitor dragostea pe care o meriti.

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.