More

  Tarot – Imparatul sau cartea anului 2020

  In 2020, anul Imparatului sunteti chemati sa construiti o baza solida care sa va sprijine ascensiunile viitoare. Succesul este iminent, atata timp cat construiesti planurile potrivite bazate pe autodisciplina.

  Succesul iti vine – da, da, este! Dar, pentru ca tu sa poti primi acel succes si sa-l pastrezi, trebuie mai intai sa creezi o baza si o structura solida care sa poata sustine pe deplin acest nou nivel de succes.

  De exemplu, poti atrage bani multi, dar daca nu ai o modalitate de a-ti investi banii sau de a-ti gestiona finantele, acea bogatie va disparea la fel de repede asa cum a sosit.

  Carte Tarot Imparatul – previziuni pentru anul 2020

  Anul acesta este esential sa va imbunatatiti sistemele si planurile, fie in relatii, cariera, finante sau viata personala, pentru a va pregati pentru oportunitatea imensa si potentialul care va vine in cale. Trebuie sa fii gata sa detii mai mult, sa ai mai mult, sa fii mai mult.

  Trebuie sa fii gata sa primesti si sa ai capacitatea in interiorul tau de a retine ceea ce intra in vortexul tau de energie. Pentru ca daca nu iti imbunatatesti sistemele si structurile sau daca incercati sa construiti ceva pe o baza incerta, succesul nu va dura.

  In acest an, Imparatul sau cartea anului 2020 sunteti, de asemenea, chemat sa atingeti puterea divinului masculin si sa va activati energia ,,yang”. Acesta este anul pentru a face lucrurile sa se intample, pentru a lua masuri care sunt aliniate obiectivelor dumneavoastra si pentru a merge mai departe cu incredere si ambitie.

  Aveti o oportunitate uriasa de a va manifesta visele si dorintele, atat timp cat detineti controlul. Creati calm din haos, descompunand orice problema in mai multe perspective si stabiliti diverse solutii pentru a rezolva diferite probleme.

  Imparatul – semnificatii Tarot

  Cartea Imparatul din Tarot simbolizeaza realizarea, increderea, bogatia, stabilitatea, conducerea, tatal / fratele / sotul, realizarea si o persoana capabila. Simbolurile de baza pentru aceasta carte sunt tronul, capetele de berbeci si uneori vulturul, corbul si sceptrul. Imparatul este adesea asociat cu Berbecul deoarece este acesta este simbolul copilui, primul semn al zodiacului. El o urmeaza in mod natural pe imparateasa.

  Cartea Imparatul din Tarot – verticala

  Cand Cartea Imparatul din Tarot este in pozitie verticala, intr-o citire a cartilor de Tarot, acest lucru va permite sa fiti agresiv, curajos, indraznet si la conducere. Cartea ar putea simboliza fie ca sunteti un sef sever, fie un lider carismatic.

  Cartea Imparatul din Tarot – invers

  Cand cartea Imparatul este inversata intr-o citire a tarotului,acest lucru simbolizeaza imaturitatea, indecizia, emotiile marunte si lipsa de stabilitate si forta.

  Poate insemna senzatia de a fi pe un teren cutremurator. De asemenea, poate indica faptul ca un barbat mai in varsta iti provoaca stres si actioneaza prost si ca te simti indignat sau neputincios.

  Poate ca acesta este un indiciu ca trebuie sa preluati autoritatii sau poate ca trebuie sa ascultati ce are de spus si sa utilizati doar informatiile care va sunt utile. Inca esti seful tau.

  Cartea Imparatul din Tarot – dragoste

  Cartea Imparatul, intr-o citire a Tarotului este adesea un lucru bun. Daca esti singur, ar putea insemna ca trebuie sa te lasi dus de val pentru a iubi si a fi mai sincer cu tine insuti (si cu ceilalti). De asemenea, poate indica un barbat mai in varsta care intra in viata ta.

  Daca sunteti intr-o relatie, inseamna ca sunteti pe un teren solid si intr-un parteneriat adevarat, unul bazat pe sprijin reciproc si solidaritate.

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.