More

  6 moduri diferite de a citi cartile de tarot

  Exista multe moduri de a citi o carte de tarot si nu toate modurile se potrivesc fiecarei persoane. Acestea sunt cateva dintre sugestiile mele cu privire la modalitatile prin care puteti explora citirea Tarotului. Ia ceea ce te inspira si lasa restul.

  1. Memoreaza semnificatiile cartilor de tarot

  Poate ca nu este cel mai magic mod de a citi cartile, dar este util.

  Puteti memora semnificatiile cartilor de Tarot dintr-o carte sau pur si simplu memorati propriile semnificatii pentru carti sau pachet specific. Unele punti vorbesc un limbaj vibrational complet diferit fata de alte punti.

  De obicei citesc pachetele de sistem Rider Waite Smith si cunoasterea semnificatiilor de baza ale cartilor imi permite sa transfer aceste cunostinte in orice pachet pe care il iau. Acesta nu este singurul mod in care citesc Tarotul, dar este unul dintre elementele care se incorporeaza in lecturile mele.

  NU TREBUIE sa inveti semnificatia tuturor celor 78 de carti si inversari pentru a fi un cititor de tarot fantastic. Unii oameni, oricat de mult se straduiesc, nu sunt conectati sa invete sau sa pastreze cunostintele in acest fel, asa ca poate fi inutil sa incerci.

  Memorare prin carduri flash

  Daca doriti sa acceptati provocarea de a invata semnificatiile Tarotului, puteti incerca sa utilizati carduri flash.

  Versiunea 1 – Potrivirea cuvintelor cheie

  Noteaza cuvintele cheie pe cardurile tale si apoi numeste un card care face legatura cu cuvantul cand apar.

  Chiar mai bine daca poti convinge un prieten sa scrie cateva cuvinte cheie pentru tine.

  Versiunea 2 – Potrivirea titlului

  Scrieti numele tuturor cartilor de Tarot pe cardurile dvs. si apoi incercati sa numiti cateva cuvinte cheie sau semnificatii cand le rasturnati

  2. Foloseste-ti intuitia si conexiunea emotionala

  Acest lucru foloseste capacitatea dvs. de a va conecta si de a simti o energie si o vibratie a cartilor de Tarot pe care sa le cititi pentru dvs. si/sau pentru clienti.

  Modalitati prin care va puteti conecta intuitiv cu cardurile dvs.:

  • Cum te-ai simti daca ai fi in pozitia figurii din cardul afisat? (Daca nu exista o figura sau un animal, ce simti cand tii cardul?)
  • Care este vibratia generala a cardului? Este usor si fericit sau profund si senzual?
  • Daca cartile ar vorbi cu tine, ce ar incerca sa te lase sa vezi sau sa simti?
  • Scena din card aduce ceva pentru tine?

  Aceasta metoda inseamna, de asemenea, ca intr-o zi Spanzuratul poate insemna sa privesti lucrurile dintr-o perspectiva diferita si apoi a doua zi se simte ca si cum ai renuntat la control. Ambele sensuri sunt corecte.

  Acesta este un alt element pe care il folosesc pentru a citi Tarotul. Cunosc semnificatiile de baza ale cartilor de Tarot, dar sunt ghidat si de intuitia si abilitatile mele empatice. Tarotul este foarte multifatetat, abilitatile mele intuitive ma conduc la ceea ce incearca sa se auda din carti.

  3. Primele impresii

  Aceasta metoda va cere sa va concentrati asupra primului lucru pe care il vedeti cand va intoarceti cartile.

  O modalitate de a face acest lucru este sa-ti lasi mintea sa fie cat mai linistita posibil. Selectati cardul asa cum procedati in mod normal si primul lucru pe care il observati este cu ce se potriveste.

  Ar putea fi culoarea, un simbol, un cuvant, o persoana, un sentiment, orice.

  Ceea ce observati prima data va poate ajuta sa deblocati mesajul cartii de Tarot.

  4. Sari inauntru!

  Aici iti faci timp sa te plasezi in interiorul cartii ca spectator sau sa iei locul cuiva din carti si sa folosesti asta ca punct in care sa sari.

  In aceasta puteti privi in jur de 360 ​​ce se intampla in „Lumea” in care ati intrat. Puteti auzi conversatii, muzica, animale. Simtiti aerul si pamantul. Este o modalitate minunata de a va conecta cu Tarot si puteti avea cateva perspective foarte interesante.

  Intotdeauna imi tin Jurnalul la indemana cand fac asta. Ma intorc mereu cu ceva nou si este o modalitate grozava de a cunoaste un pachet nou si de carti de tackle cu care chiar te chinui sa te conectezi.

  Am un videoclip complet despre interviul figurilor din cartile de tarot, care duce acest exercitiu la un nou nivel. Puteti gasi acel videoclip aici. 

  5. Simboluri de carti de tarot si amp; Intelesuri

  Aceasta metoda a folosit simbolurile gasite in Tarot pentru a debloca semnificatiile si straturile cartilor.

  Cand te uiti la o carte de tarot, ce simboluri ies cu adevarat in evidenta pentru tine? Ce inseamna ele pentru tine?

  Daca alegeti sa cercetati un simbol, ce va vorbeste atunci cand aflati mai multe despre el?

  Simbolurile sunt bogate si vii si nu numai ca te pot ajuta sa intelegi diferitele straturi ale unei carti de Tarot, ci pot fi o modalitate minunata de a lega energiile cartilor cu experientele tale de viata. Cu totii avem opinii, sentimente, experiente diferite cu simboluri.

  Puteti face acest lucru folosind pachetele de Tarot cu carti Pip, dar poate fi putin mai complicat. Nu sunteti sigur ce vreau sa spun prin Pip Cards? Urmariti videoclipul meu despre pachetele Pips vs Illustrated Tarot.

  Am un exemplu de videoclip despre simbolurile stelei si despre ce pot insemna elementele care se gasesc in Cartea Stelei.

  6. Pozitiile cartilor de tarot si amp; Progresii

  Aceasta metoda ia pozitia unei carti de Tarot in Suit sau in progresia sa Arcana pentru cartile Arcane Majore si o foloseste pentru a va oferi o modalitate de a citi Cartea de Tarot.

  Cand fac acest exercitiu, folosesc aceste grupuri diferite pentru carti.

  • Arcanii majori sunt un singur grup
  • Cardurile de judecata sunt altele
  • Asi la zeci din fiecare costum sunt un alt grup.

  Cand vine vorba de carti de judecata, Paginile sunt inceputul progresului Curtii, iar Regele este finalizarea Curtii. Acest lucru nu inseamna ca Reginele sunt mai putine decat Regii, ci doar plasarea cartilor in pachet.

  Pentru aceasta plasare este cheia. Cifrele mai mici inseamna ca tu sau situatia este mai mult la inceput, iar numerele mai mari inseamna ca miza a fost ridicata si finalizarea este aproape.

  Exemplu de pozitie a cartilor de tarot

  Voi folosi Five of Wands.

  The Five of Wands este un 5, este cartea de mijloc in progresia Baghetelor.

  Deci, putem deduce de aici ca situatia sau energia cartii si citirii este un punct de mijloc sau la jumatatea drumului.

  Apoi putem privi cardul inainte si dupa ca o modalitate de a vedea unde ati fost inainte si unde mergeti.

  Sau ce energie te-a adus aici de pe card inainte si ce energie te va duce inainte pe cardul din fata.

  Cu Cei Cinci de Baghete ii avem pe cei Patru de Baghete in spatele nostru. Ceea ce imi spune asta este ca odihna si sarbatorirea m-au adus aici, sunt intr-un loc de tranzitie, energie si schimbare, iar The Six of Wands este locul in care ma duc si ceea ce ma poate duce mai departe. Acest lucru imi spune ca am facut un pas inainte si sa nu mai pun toata energia pe care o am in interior si sa incep sa o directionez in lume.

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.