More

  Cum sa faci o citire precisa a tarotului pentru altii

  Fie ca esti interesat sa citesti carti de tarot pentru altii ca hobby sau in scopuri profesionale, poate fi o experienta intimidanta. Invatarea tarotului este un proces, asa ca este obisnuit sa te indoiesti daca faci o citire a Tarotului corect si cu acuratete. Din fericire, exista metode fiabile pentru a va asigura ca sunteti bine pregatit si increzator in timpul citirilor.

  In acest ghid, voi descrie ordinea corecta a modului de citire precisa a tarotului, astfel incat sa va puteti dezvolta increderea. Mentinerea unei abordari consecvente va va impiedica sa ramaneti blocat in timpul unei sesiuni si va va face sa arati mai profesionist. Dupa ce ati efectuat mai multe citiri cu aceasta structura setata, puteti adauga o nota unica sesiunilor viitoare.

  Daca va chinuiti sa cititi Tarotul pentru altii, va sugerez sa cautati sfaturi profesioniste. Conectandu-va cu un cititor de tarot experimentat pe California Psychics, va puteti perfectiona abilitatile de citire si puteti obtine informatii valoroase despre calatoria voastra spirituala. De asemenea, vei putea pune intrebari importante si vei primi sfaturi personalizate.

  Cum sa citesti tarot in 7 pasi simpli – O privire de ansamblu rapida

  1. Determina focalizarea. Intrebati persoana pe care o cititi pentru ce domeniu din viata ar dori sa se concentreze, astfel incat sa aveti un punct de plecare. Iata mai multe sfaturi despre stabilirea unui focus.
  2. Amestecati cartile. Amestecati-va cartile intuitiv si in orice mod vi se pare cel mai confortabil. Vedeti de ce este important sa va amestecati cardurile.
  3. Ask Relevant & Intrebari deschise. Adresati cardurile intrebari relevante si evitati intrebarile da sau nu. Descoperiti sfaturi esentiale despre formularea intrebarilor bune.
  4. Trageti cartile. Scoateti carti din pachet, aranjati-va raspandirea sau lasati-le sa cada in timp ce amestecati. Consultati beneficiile lucrului cu spread-uri.
  5. Interpreteaza mesajul. Incepeti sa interpretati intuitiv cartile si sa adaugati mai multa profunzime analizand simbolologia cardului. Iata cateva indicatii pentru a va ajuta interpretarile.
  6. Urmariti cu sfaturi. Asigurati-va ca trageti sfaturi din cartile pe care le trageti si lasati persoana pentru care cititi sa aiba o idee principala. Aflati cum sa identificati sfaturile de pe carduri.
  7. Exprimare recunostinta & Inchideti Sesiunea. Incheiati intotdeauna sesiunea cu recunostinta pentru mesajele primite si puneti-va pachetul cu fata in jos. Faceti clic aici pentru sfaturi despre inchiderea sesiunii.

  Ghid pas cu pas: Cum sa cititi tarot pentru altii

  Intreprinderea calatoriei catre stapanirea Tarotului este un proces care se dezvolta treptat. Este esential sa recunoastem ca atingerea imediata a perfectiunii nu este fezabila. Cu toate acestea, aderand la acest ghid, puteti pune o baza puternica si puteti castiga incredere in abilitatile dvs. in timp ce efectuati citiri de tarot. Aceste masuri pot ajuta, de asemenea, la imbunatatirea preciziei interpretarilor dvs.

  1. Determinati focalizarea

  Stabilirea punctului de pornire al lecturii poate induce anxietate atunci cand sunteti nou in citirea tarotului pentru altii. Cu toate acestea, a avea un punct focal este cruciala pentru stabilirea contextului lecturii, in special pentru incepatori. Cand nu aveti un punct de plecare, poate fi dificil sa intelegeti la ce se refera cardurile.

  Cheia este sa evitati intrebarile care cauta informatii si sa ramaneti la cele care va pregatesc lectura pentru succes. Intrebarile de focalizare adecvate ar putea include: „In ce domeniu al vietii aveti nevoie de cele mai multe informatii in acest moment?” sau „Exista o intrebare specifica la care ai dori sa raspunzi in timpul acestei lecturi?

  Unii cititori vor citi doar pentru altii daca li se ofera intrebari clare si deschise. Altii vor cere doar zona de focalizare pentru sesiune, in timp ce unii nu cer deloc o concentrare. Cu toate acestea, ca incepator, va sugerez sa cereti persoanei pentru care cititi sa specifice scopul lecturii pentru a oferi context.

  2. Amestecati-va cartile

  Amestecarea cartilor in timpul unei lecturi de Tarot este unica pentru fiecare cititor, asa ca nu ar trebui sa simti ca exista o modalitate stabilita de amestecare. Cu toate acestea, este obisnuit sa impartiti pachetul in jumatate, sa amestecati, sa il puneti intr-o singura gramada si sa amestecati din nou. Puteti repeta acest pas pana cand va simtiti chemat sa opriti, dar asigurati-va ca va urmati intuitia cu amestecul.

  A obtine o amestecare buna atunci cand incepeti o lectura este esentiala, deoarece „trezeste” cartile. Acest lucru se datoreaza faptului ca amestecarea face ca energia cartilor sa curga si iti infuzeaza energia cu cea a cartilor. Unii cititori spun chiar ca amestecarea cartilor ii ajuta sa acceseze intuitiv si sa le aduca energia potrivita pentru o citire.

  3. Intrebati Relevant & Intrebari deschise

  Acum ca ati stabilit focalizarea, va trebui sa va creati intrebarile de Tarot intr-un mod direct si fara confuzie. Abtineti-va de la a pune intrebari da sau nu si urmariti sa fiti precis si clar. Intrucat Tarotul se bazeaza pe povestire, incepatorilor nu li se recomanda sa puna intrebari da sau nu.

  Sugerez sa intrebati despre energia din jurul unei situatii, in loc sa intreb daca se va intampla ceva. O intrebare nepotrivita ar putea fi „Clientul meu se va casatori in iunie?”, in timp ce o alternativa mai buna este „La ce energie ar trebui sa se astepte clientul meu in privinta casatoriei?”.

  Acest pas este conectat la pasul 2, deoarece multi cititori merg inainte si inapoi. Ca regula generala, ar trebui sa amestecati si sa trageti carti suplimentare ori de cate ori le puneti o noua intrebare. Daca schimbati focalizarea, ar trebui sa puneti toate cartile inapoi, sa amestecati si sa trageti pentru un nou spread.

  Daca va inghetati cand puneti intrebarile potrivite, luati in considerare sa solicitati indrumari de la un cititor de tarot despre California Psychics. Ei pot impartasi tehnici care va ajuta sa va proiectati intrebarile corect si clar.

  4. Trageti cartile

  Dupa ce ati pus intrebarea si ati amestecat, puteti incepe sa trageti cartile. Puteti trage cartile sau puteti cere clientului sa selecteze o anumita suma. Acesta din urma este cel mai obisnuit pentru spread-urile structurate, cum ar fi crucea celtica, dar puteti trage si dvs. cartile cu un spread set daca acest lucru va simtiti mai confortabil.

  Cand vine vorba de extragerea cartilor, exista 3 moduri. In primul rand, puteti amesteca pana cand o anumita cantitate de carti cade. Alternativ, puteti amesteca si trage carti din partea de sus a pachetului, cand este cu fata in jos. De asemenea, este posibil sa raspanditi cartile ca un acordeon si sa selectati cartile de care se simt cel mai atrasi.

  In timp ce va aflati in continuare stilul dvs. de lectura, il puteti mentine simplu cu 3 carti. Pur si simplu trageti 3 carti, plasati-le una langa alta de la stanga la dreapta si atribuiti contextul fiecarei carti. De exemplu, prima carte poate reprezenta trecutul, a doua carte prezentul si a treia carte viitorul.

  5. Interpretati mesajul

  Desi ar trebui sa intelegeti de baza ce inseamna fiecare carte, este intotdeauna cel mai bine sa interpretati cartile in functie de energia pe care o preluati . Nu te poti baza intotdeauna pe memoria ta in timpul unei sesiuni, deoarece o lectura de Tarot se bazeaza in mare masura pe intuitie.

  Pentru a va dezvolta abilitatile de interpretare, experimentati cu metodele de mai jos:

  • Concentrati-va pe claruri: daca aveti daruri spirituale active, este posibil sa primiti cuvinte, senzatii, sentimente si culori care va ofera informatii suplimentare. De exemplu, puteti simti energia constrangerii, care ar putea evidentia o tema importanta in lectura.
  • Cartile de atingere de care va simtiti atrasi: daca atingeti intuitiv anumite carti si treceti cu mouse-ul peste ele, acordati-le o atentie deosebita. Ar trebui sa transmiteti orice va trece prin minte cand atingeti sau treceti cu mouse-ul peste ele.
  • Folositi un stilou & hartie: Unii cititori vor nota informatiile pe care le preiau de pe un card cu pix si hartie. Dupa ce trageti cartile, tineti-le pe fiecare si inregistrati-va sentimentele.

  Pe masura ce va uitati la carti, veti dori sa acordati atentie energiei cartilor individuale si modului in care acestea se raporteaza la energia cartilor din jurul lor. Cele mai importante carti dintr-o raspandire vor fi intotdeauna cartile Arcane Majore. Arcanele Majore sunt formate din 21 de carti care reprezinta calatoria cuiva prin diferite etape spirituale, cunoscuta si sub denumirea de „calatoria nebunului”.

  Pe de alta parte, Arcana Minora include 56 de carti care ating teme mai banale si de zi cu zi. Arcanele minore sunt impartite in patru costume care sunt Baghete, Cupe, Pentacule si Sabii.

  Complet Semnificatie 1. Baghete

  – In tarot, costumul Baghetelor reprezinta elementul Foc.
  – Baghetele simbolizeaza pasiunea, creativitatea, inspiratia, actiunea si puterea de transformare.
  – Sunt asociate cu taramurile vointei, ambitiei, spiritualitatii si cresterii personale.

  2 cani

  – Costumul Cups reprezinta elementul apa, care este asociat cu emotiile, intuitia, relatiile si mintea subconstienta.
  – Semnifica taramul sentimentelor, creativitatii si lumea interioara a emotiilor.
  – Cartile Cups reflecta aspectele emotionale ale vietii si ofera perspective asupra chestiunilor legate de inima, relatii si conexiuni spirituale.

  3. Pentacule

  – Costumul Pentacles reprezinta elementul Pamantului.
  – Este asociat cu posesiunile materiale, bogatia, abundenta, caracterul practic si aspectele fizice ale vietii.< a i=2> – Costumul Pentacles reflecta relatia noastra cu lumea materiala, inclusiv finantele noastre, resursele, cariera si aspectele tangibile ale vietii noastre.

  4. Sabii

  – Sabiile in Tarot sunt asociate cu elementul Aer.
  – Ele reprezinta aspectele intelectuale si mentale ale vietii si sunt adesea descrise cu imagini legate de lame, sabii sau cutite .
  – Costumul Swords se adanceste in domeniul gandurilor, al comunicarii, al conflictelor, al deciziilor si al puterii mintii.

  In plus, veti dori sa analizati teme, simboluri si culori care se repeta de-a lungul cardurilor. De exemplu, daca observati ca multe dintre personajele din carti sunt singure, situatia poate fi mai mult despre individ. In plus, faptul ca vezi mult galben in cartonase poate indica aspecte legate de puterea si increderea personala.

  6. Urmariti cu sfaturi

  Dupa ce ati interpretat situatia, va trebui sa oferiti sfaturi persoanei pentru care cititi. Daca sunteti inconfortabil cu predictiile, nu trebuie sa le incorporati in practica dvs., dar ar trebui sa oferiti cel putin sfaturi la pachet. Pentru sfaturi specifice, puteti adresa o intrebare separata cardurilor cu privire la masurile pe care trebuie sa le luati.

  Aceasta fiind spuse, aici intinderea Crucii Celtice poate fi utila, deoarece are deja o pozitie setata pentru cardul „sfat” . Daca alegeti sa utilizati un spread ca acesta, puteti pur si simplu sa parasiti spread-ul initial si sa trageti carduri suplimentare pentru a clarifica cardul initial de sfaturi.

  Cand interpretati cardurile de sfaturi, puteti combina abordari intuitive si rationale pentru a oferi clientului dvs. sfaturi complete. Cu toate acestea, mergeti cu ceea ce se simte cel mai confortabil si mai accesibil in timpul lecturii. Daca nu sunteti sigur de ceva, asigurati-va ca sunteti transparent cu clientul in acest sens.

  7. Exprimati recunostinta si amp; Inchideti Sesiunea

  Odata ce simtiti ca clientul dvs. a primit suficiente informatii si sfaturi, veti dori sa inchideti sesiunea. Pentru a face acest lucru, puneti-va cartile inapoi intr-un singur teanc si puneti pachetul cu fata in jos. Puteti, de asemenea, sa setati intentia ca sesiunea sa fie finalizata si sa puneti pe punte un cristal de protectie, cum ar fi o bagheta de selenit sau obsidian.

  Nu uitati sa-i exprimati recunostinta clientului si a pachetului dvs. pentru mesajele pe care vi le-a transmis in timpul sesiunii. Odata ce sunteti singur, va recomand sa meditati pentru a va curata energia, a aprinde niste tamaie sau salvie pentru a va curata spatiul si a pune puntea deoparte in locul desemnat.

  Cele mai bune site-uri pentru informatii despre citirea tarotului in 2023

  Nu este un secret pentru nimeni ca citirea Tarotului pentru altii poate fi stresanta pentru incepatori. Cu toate acestea, obtinerea unei lecturi de la un profesionist poate oferi inspiratie si sfaturi despre cum sa va conduceti mai bine lecturile. Aceste site-uri sunt cele mai bune daca doriti sa va conectati cu un cititor de tarot credibil la un pret accesibil, totul din confortul casei dvs.

  1. California Psychics – Cel mai bun general pentru Perspectivele Tarot

  • Peste 300 de cititori de tarot disponibile
  • Verificarea stricta a consilierilor
  • 1 USD pe minut pentru incepatori
  • Satisfactie garantata
  • Programul de recompense Karma

  California Psychics este un site de incredere, cu o selectie generoasa de cititori de tarot. Cu peste 300 de cititori de Tarot, puteti gasi un consilier talentat care va inspira si va sfatuieste practica de Tarot. Stiind acest lucru va va ajuta sa va simtiti mai increzatori atunci cand alegeti un cititor de tarot potrivit.

  Aflarea ca California Psychics accepta doar 2% din toti solicitantii cititorilor m-a facut sa ma simt mai in largul meu. Acesta testeaza temeinic toti solicitantii pentru a asigura legitimitatea si le monitorizeaza sesiunile timp de 90 de zile de la admitere. Datorita calitatii inalte a cititorilor sai de Tarot, nu va trebui niciodata sa va faceti griji ca sunteti furat.

  Avand in vedere calitatea cititorilor sai de tarot, este impresionant ca California Psychics ofera preturi care se potrivesc diferitelor bugete. Utilizatorii incepatori se pot conecta cu un cititor de tarot la pretul de pana la 1 USD pe minut. Aceasta oferta introductiva este ideala, deoarece puteti obtine o sesiune mai lunga fara a pierde banii si puteti testa in continuare diferiti cititori de tarot.

  Desi California Psychics are o linie telefonica telefonica non-stop pentru asistenta pentru clienti, aceasta este disponibila numai in SUA. Acestea fiind spuse, puteti trimite cu usurinta un formular de solicitare la serviciul pentru clienti si puteti obtine asistenta in cateva ore. Chiar si pentru raspunsuri imediate, sectiunea de intrebari frecvente este completa si utila pentru rezolvarea problemelor fara asistenta suplimentara.

  2. Purple Garden — Bucurati-va de sfaturi de tarot prin chat, apel sau video

  • Profiluri detaliate de consilier
  • Chat, apel, & video citiri de tarot
  • Credit de 10 USD la inscriere
  • Caracteristica comunitatii Journeys
  • Sectiuni transparente de recenzii

  Obtinerea asistentei pentru Tarot in Purple Garden este flexibila si poate fi adaptata preferintelor dvs. Daca doriti sa ramaneti anonim in timpul sesiunii de Tarot, utilizati optiunea de chat sau apel. Ca alternativa, puteti opta pentru o lectura video daca sunteti vizual, ceea ce poate fi util cand primiti indrumari de Tarot.

  Am fost impresionat de modul in care functia Purple Garden’s Journey ofera un spatiu sigur pentru a intra in legatura cu oameni care au pareri asemanatoare. Nu numai ca iti poti impartasi experientele, dar poti primi recomandari si perspective de citire a Tarot. Functia ofera o modalitate de a gasi asistenta comunitatii si sugestii de incredere.

  Ca nou client Purple Garden, veti primi un credit de 10 USD pentru inscriere si chiar veti fi eligibil pentru 2% cashback la toate achizitiile. Avand in vedere ca tarifele sale incep de la 0,99 USD pe minut, creditul de 10 USD va va ajuta sa evitati sa va grabiti sesiunea de Tarot pentru a economisi bani. Acest lucru va permite sa absorbiti cunostintele mai eficient si sa profitati la maximum de lectura.

  Desi procesul de verificare al Purple Garden nu este la fel de strict ca alte site-uri, este foarte transparent cu recenziile clientilor sai. Recenziile pentru fiecare cititor de tarot sunt afisate pe fiecare profil si ca un rezumat numeric al recenziilor pozitive versus negative. Deci, dintr-o privire, puteti decide daca un anumit cititor de tarot merita timpul dvs.

  3. Keen — Obtineti sfaturi de la prima mana de la cititori experimentati

  • Cititori de tarot cu experienta
  • Consilieri cu o evaluare de peste 4,7 stele
  • Oferta de 5 minute pentru 1 USD
  • Filtre de cautare personalizate
  • E-mail cititorilor inainte de a plati

  Keen este o alegere solida pentru a obtine informatii despre tarot, deoarece are unii dintre cei mai experimentati cititori de tarot pe care i-am vazut. Multi consilieri sunt pe Keen din 2001, dar practica Tarot de peste 30 de ani. Cu atat de multi cititori, va puteti simti linistit si va puteti asigura de indrumare personala.

  Ceea ce imi place la Keen este ca este unul dintre putinele site-uri pe care puteti trimite un e-mail unui cititor de tarot inainte de a plati. Desi aceasta functie ar trebui utilizata numai pentru intrebari generale, poate atenua indoielile. Daca doriti sa va asigurati ca cititorul dvs. de tarot se simte confortabil oferindu-va sfaturi de tarot, puteti oricand sa intrebati in avans.

  Reducerea optiunilor dvs. pe Keen este simpla, cu filtrele sale de cautare amanuntite. Veti avea 6 categorii dupa care sa filtrati, facilitand potrivirea cu cititorul de tarot potrivit. De exemplu, daca doriti un cititor de tarot intr-un anumit interval de pret, puteti filtra pentru acest criteriu si va scutiti de batai de cap.

  Retineti ca Keen ofera citiri de tarot numai prin chat live si apel, facand citirile video indisponibile. Dar avantajul este ca poti obtine sfaturi din mers, oferindu-ti mai multa comoditate si flexibilitate. Veti beneficia, de asemenea, de conectarea mai discreta pentru un plus de confidentialitate si flexibilitate.

  Intrebari frecvente despre lecturile de tarot

  Pot citi Tarotul pentru cineva fara permisiunea lui?

  Din punct de vedere tehnic poti, dar nu ar trebui, deoarece citirea pentru cineva fara consimtamant este lipsita de etica. Acest lucru se datoreaza faptului ca este impotriva legii universale sa incalci liberul arbitru al cuiva si faci asta citindu-i energia fara permisiune. Una peste alta, citirea tarotului pentru altii este o practica sacra care ar trebui facuta etic.

  Daca doriti sa cititi pentru o anumita persoana si sa aveti acordul acesteia, ar trebui sa urmati o structura stabilita pentru cea mai mare acuratete. A avea un sistem stabilit va asigura ca respectati practica si dati dovada de integritate, care este calea etica. In plus, poate oferi mai multe oportunitati de a citi pentru altii daca esti profesionist in abordarea ta.

  Cum pot castiga incredere citind Tarot pentru altii?

  Ca si alte arte, exersarea este cea mai buna modalitate de a castiga incredere in citirea tarotului pentru altii. Acest lucru va va ajuta sa va familiarizati mai bine cu cartile in timp ce dezvoltati cadouri intuitive. Va recomand sa exersati cu diverse persoane, astfel incat sa puteti fi expus la diferite situatii si sa invatati noi moduri de a interpreta cartile.

  Sa te pregatesti inainte de o lectura este esentiala, acesta fiind locul in care o structura stabilita poate ajuta. Ca incepator, s-ar putea sa fii predispus la golire in timpul citirilor, afectandu-ti nivelul de incredere. Daca aveti metode de urmat in aceste momente, va puteti simti mai stapani, chiar daca nu va ocupati in timpul lecturii.

  Acestea fiind spuse, cel mai important lucru de retinut este ca intuitia nu este perfecta. La urma urmei, citirea tarotului nu este o stiinta exacta, iar interpretarile tale nu vor fi intotdeauna perfecte. Dar sa fii transparent cu ceilalti in legatura cu acest lucru va poate ridica presiunea de pe umeri si va poate ajuta sa construiti mai multa incredere cu oamenii pentru care cititi.

  Cat ar trebui sa dureze o lectura de Tarot?

  Lungimea unei lecturi de Tarot poate varia in functie de numarul de carti dintr-o intindere si de complexitatea situatiei. In general, o lectura de Tarot poate dura intre 30 de minute si o ora, dar poate fi mai scurta sau mai lunga, in functie de nevoile persoanei. Cel mai bine este sa nu va grabiti citirile, dar sa respectati intotdeauna timpul clientului dvs.

  Puteti, de asemenea, sa va conectati cu un cititor profesionist de tarot si sa vedeti cat de lunga este o citire medie. Acest lucru poate fi util si daca decideti sa taxati pentru citirile dvs. si aveti nevoie de ajutor pentru a alege un tarif corect. Va sugerez sa luati in considerare tarifele curente pentru cititorii de Tarot cu un nivel de experienta similar pentru a determina un cost adecvat pentru serviciile dvs.

  Recente

  Related articles

  Vrei o consultatie de Tarot Instant?

  Afla acum adevarul la intrebarile care te framanta!

  Tarot Online. Specialisti nostri te vor ajuta.
  Prezicerea viitorului prin ghicitul in carti este la indemana ta.
  Apeleaza la tarotul online pentru aflarea destinului tau in toate amanuntele sale.